Kizimin anlattiklari

Bimere şikayet et hızlı geri dönüs alirsıniz.gecen bi ogretmen arkadasla konusmustum aklimda kalms.bise yapamiyorz ogrencilere hemen bimeri ariyorlar demisti.dovemiyor kizamiyor diye icinde kalmiş demek.

Herkese iyi aksamlar...kizim bugun okuldan sozederken(anasinifi) yaptiklari bir etkinlik sonrasi ogretmenin NE BUNLAR BOYLE HEPSI SACMASAPAN IGRENC OLMUS dedigini anlatti genelde kizimla sohbet adi altinda bilgi alirim her gun buna benzer zorla yemek yiyeceksin yemeyecene odul yok demesi.herhafta 1 tl toplamasi ki arada cocuklari mutlu etmek icin toka oyuncak alacagim demisti hadi sivrilmeyelim dedik kabul ettik.okul kapanacak bisey alinmadi hala.miktar umrumda degil ama dogru mu sizce.ev ziyareti dedi uygun degilim ama kizima ne soylediyse sen davet etmezsen gelemezmis dedi kizim zarzor hazirlik yaptim agirladim.ayricada surekli kahvalti cay duzenlensin hediyeler alinsin istiyor hatta diger ogretmenlere almislar benim neyim eksik dedi bana sonrada ihtiyacim yok ama onore edilmek adina dedi.en son ki etkinlikte fazla para toplanmis bunu toplayan kisiye soyledim herkese iade etmelisiniz diye o kiside sinifin kumbarasina atalim dedi bende siz iade edin isteyen atar dedim ve o kadinla ogretmen cok samimi dost.o gunden beri bana tavirli ogretmen.umrumda degil iki uc ay kalmis idare edeyim dedim ama kizimin bugun soyledigi duruma cok uzuldum sinirlendim.sadece kimin ne soyledigini asla umursama ve en iyisi icin daima mucadele et kizim eminim cok ugrastin ve cok guzel olmustur gormeyi merakla bekliyorum gibi seyler geveledim.kizimda dosyam gelince bak gercekten ogrencmi olmus soyle dedi.o an ne cevap verdim hatirlamiyorum cunku cok uzuldum.ic dokme diyelim fikir alisverisi diyelim dertlesme diyelim cocuklarim uyudu ve bu olay beno cok zedeledi.
bakın durumu müdüre bildirmeniz lazım... bu üslup çocuklarla konuşmaya açık değildir... belli ki öğretmende de bir davranış bozukluğu var ve bu durum çocuğunuzda özgüven sorunu yaratacak düzeye de gelebilir... siz 2-3 ay kaldı der bırakırsınız... sizden sonra başka çocuklar yaşar bu durumu. evet, sivrilmek gerekiyorsa bu konu paylaşılmalı,gerekli şikayet yapılmalı, sonuç alınamazsa M.E.B bildiriniz... Alo 147 şuan ki durumunu bilmiyorum ama açıksa oradan da şikayetiniz bildirebilirsiniz... Bu hediye taleplerini, toplanan paralarıda anlatınız bakalım onore edecekler mi onu...

Çocuğunu 3 ay falan dinleme alıver. Cocuk inan alışınca daha mutlu olur. Cocuk sevildiğini bilir. Sevilecegi yere gönder

Evet yemektakimi alindi simdide masaortusu istiyor yeni ev almis dosuyoruz yavas yavas

Yetinmiyor kesinlikle ayrica cocuklara yansitiyor masa ortusu alinmadi ya onun icin yapiyor belkide ne bileyim

direk öğretmeniyle görüşün baktınız size makul açıklamalar yapmıyor idare ile görüşün.. siz çocuğunuzun eğitim alması için gönderiyorsunuz okula ve devlette yeteri kadar para veriyor zaten gitsin kendi alsın evinin eşyasını.. bende öğretmenim sinir oluyorum bunları duyunca.. tabi hediye konusunu abartan velilere de..

direk öğretmeniyle görüşün baktınız size makul açıklamalar yapmıyor idare ile görüşün.. siz çocuğunuzun eğitim alması için gönderiyorsunuz okula ve devlette yeteri kadar para veriyor zaten gitsin kendi alsın evinin eşyasını.. bende öğretmenim sinir oluyorum bunları duyunca.. tabi hediye konusunu abartan velilere de..
Benim cocuguma ozel davransin diye yapiyorlar

Sonra degismis olabilir cunku bizim okulda da dagitilmiyor anasinifina.Burda boyle kendinizi doldurmayin ayrica.Gidin idareye.Anlatin meraminizi.Gerekirse ki gerekiyor ogretmenle de gorusun.
Kendimi doldurmuyorum fikir alisverisi yapiyorum.isin ucunda cocugum var hasar almadan cozmek icin sakin davranmaya calisiyorum

Bimere şikayet et hızlı geri dönüs alirsıniz.gecen bi ogretmen arkadasla konusmustum aklimda kalms.bise yapamiyorz ogrencilere hemen bimeri ariyorlar demisti.dovemiyor kizamiyor diye icinde kalmiş demek.
Yavrum saçın gözünün önüne geliyor ben duzelteyim,annene söyle sacinin önüne tel toka taksin diye öğrencisinin saçını düzelten ilkokul öğretmeni şikayet edildi.Cocuk arkadaslarinin önünde küçük düşmüş ,psikolojisi bozulmus. Ama çocuğun psikolojisinin bozulduğundan haberi yoktu çünkü öğretmenine bahçede koşup sarilisini görüyordum.Bu veli de öğlen yemek molasında kızına bebek baktirip çocuğunu okula geri aç gönderen bir anne!!!

Yavrum saçın gözünün önüne geliyor ben duzelteyim,annene söyle sacinin önüne tel toka taksin diye öğrencisinin saçını düzelten ilkokul öğretmeni şikayet edildi.Cocuk arkadaslarinin önünde küçük düşmüş ,psikolojisi bozulmus. Ama çocuğun psikolojisinin bozulduğundan haberi yoktu çünkü öğretmenine bahçede koşup sarilisini görüyordum.Bu veli de öğlen yemek molasında kızına bebek baktirip çocuğunu okula geri aç gönderen bir anne!!!
Benimde bu anlamda aklim karisik cunku ogretmenimi seviyorum diyor.dun tekrar sordum seni incitmis ama dedim bazende sariliyor bana dedi

ilk sayfayı okudum diğer sayfaları okumadım bu kadın devlet okulunda öğretmen mi yoksa özel bir kreş veya anaokulu mu orası merak ettim

Devlet okulu arkadasim

para konularında yorum yapamayacağım belkide öğrencilere meyve,kuruyemiş gibi şeyler alınıyodur o birikmiş parayla bilemedim fakat öğretmende ciddi bir üslup sorunu var.

hem öğrenciye yaklaşımı hem hediyeler istemesi asla 20 yıllık bir öğretmene yakışan tavırlar değil.

işte böyle öğretmenler yüzünden işini hakkıyla yapan arkadaşlar da zan altında kalıyor.

Bir anne olarak " 2-3 ay kaldı nasılsa idare edeyim " demek normal mi sizce ?

Bir anne olarak " 2-3 ay kaldı nasılsa idare edeyim " demek normal mi sizce ?
Bilmiyorum ki normal mi...belki hemen mudahale etmek lazimdi.fakat cocuk ayrilmak istemiyor okuldan.tabii kendisi icin neyin iyi neyin kotu oldugunu ayristiracak yasta degil fakat ruh sagligi acisindan sormadan adim adim atamiyoruz.bizde karmakarisik durumdayiz.bunu yasamak cok zor

Back
X