- 25 Ocak 2018
- 174
- 194
- 18
- 31
Olamaz bencede onu kastetmedim zaten baskasina alinti yaptm üzerinize alinmayin lütfenAtamin soyledigi bu ogretmen olamaz.beden kadar ruhu da onemli psikolojik siddet uygulamis cocukklara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olamaz bencede onu kastetmedim zaten baskasina alinti yaptm üzerinize alinmayin lütfenAtamin soyledigi bu ogretmen olamaz.beden kadar ruhu da onemli psikolojik siddet uygulamis cocukklara
Rica. Ederim gorunce fikrimi yazdim sadeece.sevgilerOlamaz bencedeonu kastetmedim zaten baskasina alinti yaptm üzerinize alinmayin lütfen
Var tabiki kamu memuru etik davranmak zorunda bu şekilde ölçüyü aşan hediye kabulü veya hediye almaya zorlayamaz çikolata kabul etmesi yemeğe çıkarılması bile sorun yaratabilir.Gercekten boyle bir yonetmelik varmi
Öyleyse susup gun sayacaksiniz.2.5 ay sonra okul kapanıyor.Kadin bu haldeyse evet sizin her tepkinizi çocuğa yansıtır.Veliler böyle yanar dönerse her lafinizi değiştirerek öğretmen dediğimiz kişiye aktariyordur.Sikayet halinde Ogretmen soruşturma geçirir geçirmesine ama şiddet ,görevi kötüye kullanma somut olarak yok.Veliler aldı ayıp olmasın diye kabul ettim,öyle demedim vs.olacaktir.Bu tür olaylarda dışardan müfettiş gelmez ilçe bir okul müdürünü soruşturma için görevlendirir onda da yarim ağız öğretmeni uyarırlar.Konusmasina konusurum cocuguda alirim.fakat mezuniyet icin hazirlik var halk oyunu yapiyorlar ve kizimda cok heyecanli bunu elinden almaktan korkuyorum.biryandan da daha kotu bisey yaparmi endisesi var.cok kotu durumdayim aslinda
Siz benim iletimden siddeti savundugumu cikardiysaniz tek niyetinizin karsinizdakine kendi dusunceleriniz dogrultusunda saldirmak oldugunu cikaririm.Bisey yapamiyoruzdan kasti ne olabilir sizce?ders mi Anlatamiyordur.ögrencisinn sacini mi oksayamiyordur?
Ögretmenlik bedensel zarar vermek gibi bir hak yada yetki tanimaz.cocuga bedensel zarar veren her turlu sey suc teşkil eder bunun savunulacak bir tarafi yok.
"Milleti kurtaracak yalniz ve ancak ögretmenlerdir"mustafa kemal atatürk
Bu cümleye yakısacak sekilde gorevini yapan her ogretmene ülkece minnettarız.siddet olmaksizin saygi ve sevgiyle
Bu konudaki uyariniz icin tesekkur ederim gundeme bu olayi da aldik en kotu ihtimal mezuniyeti bekleyecegizVar tabiki kamu memuru etik davranmak zorunda bu şekilde ölçüyü aşan hediye kabulü veya hediye almaya zorlayamaz çikolata kabul etmesi yemeğe çıkarılması bile sorun yaratabilir.
Siz il milli eğitime başvursanız şikayet dilekçesi ile birlikte hemen savunma alırlar
Aslında bu gibi çürük yumurtalara böyle davranmak lazım. Mesleki yeterlilik ve ahlak duygusu zayıf olanlara bilmiyorlarsa da öğretmekte fayda var.
Ne kadar acik var kanunlarda o zaman.nerdeyse cocugu taciz etmeyen vurmayan insanlari garip karsilayacagiz.utaniyorum.yazdiklarinizda yuzde yuz katiliyorum.Öyleyse susup gun sayacaksiniz.2.5 ay sonra okul kapanıyor.Kadin bu haldeyse evet sizin her tepkinizi çocuğa yansıtır.Veliler böyle yanar dönerse her lafinizi değiştirerek öğretmen dediğimiz kişiye aktariyordur.Sikayet halinde Ogretmen soruşturma geçirir geçirmesine ama şiddet ,görevi kötüye kullanma somut olarak yok.Veliler aldı ayıp olmasın diye kabul ettim,öyle demedim vs.olacaktir.Bu tür olaylarda dışardan müfettiş gelmez ilçe bir okul müdürünü soruşturma için görevlendirir onda da yarim ağız öğretmeni uyarırlar.
Muzurtilki uzuldum yaşadığınız sorunlara.Daha 1.sinifsiniz ve önünüzde de uzun bir yol var ustelik
Anamnez, eğitimcisin değil mi? Özel mesaj atabilir miyim sana fikrini almak için? Farketmişsindir, yorumlarını çok beğeniyorumMuzurtilki uzuldum yaşadığınız sorunlara.Daha 1.sinifsiniz ve önünüzde de uzun bir yol var ustelik
Watsapta sınıf değerlendirmesi yapması yanlış.Ozel bir görüşme talep edip bu konuda görüş derim.Resmi yırtmasi olayında o konuşarak duzelicek bir şey olmuyor maalesef ..ama öğretmen ile konuşup "size çok değer veriyor,resmini beğendiğiniz de mutluluktan uyumadı vs.sinifa astiginizda çok mutlu oldu "diye onun bu davranışını pekiştirecek motivasyon da bulunabilirsin.Konu sahibi özür diliyorumben de şu an çok kızgın ve bir o kadar üzgünüm, midem ağrıdı resmen
bugünkü olayda sinirlenmekte haklı mıyım onu bi kestirebilsem, ona göre davranacağım ama kestiremiyorum
MusaitimAnamnez, eğitimcisin değil mi? Özel mesaj atabilir miyim sana fikrini almak için? Farketmişsindir, yorumlarını çok beğeniyorum
muzurtilki Çok üzüldüm canım. K...'in Bu upuzun maratonun daha başında böyle şeyler yaşaması çok üzücü.
Ortalık yerde çocukları kıyaslamak ne demek? Hangi bilinçli eğitimciye yakışır bu. Bizim veli grubundan biri oğlum için ç.... Bugün yaramazlık yapmış yazmıştı da öğretmenimiz nasıl sinirlenmişti ve gerekli cevabı vermişti. Çok saçmalamış öğretmeniniz. Velilerle birlik olup çözemez misiniz bu sorunu? Yoksa çok başınız ağrır.
Haklısın. Ama sen çözersin bu işi bence. Kaçmaz sendenyok canım velilerin çoğunluğu acayip meraklı çocuklar hakkında dedikoduya
Haklısın. Ama sen çözersin bu işi bence. Kaçmaz senden![]()
Herkese iyi aksamlar...kizim bugun okuldan sozederken(anasinifi) yaptiklari bir etkinlik sonrasi ogretmenin NE BUNLAR BOYLE HEPSI SACMASAPAN IGRENC OLMUS dedigini anlatti genelde kizimla sohbet adi altinda bilgi alirim her gun buna benzer zorla yemek yiyeceksin yemeyecene odul yok demesi.herhafta 1 tl toplamasi ki arada cocuklari mutlu etmek icin toka oyuncak alacagim demisti hadi sivrilmeyelim dedik kabul ettik.okul kapanacak bisey alinmadi hala.miktar umrumda degil ama dogru mu sizce.ev ziyareti dedi uygun degilim ama kizima ne soylediyse sen davet etmezsen gelemezmis dedi kizim zarzor hazirlik yaptim agirladim.ayricada surekli kahvalti cay duzenlensin hediyeler alinsin istiyor hatta diger ogretmenlere almislar benim neyim eksik dedi bana sonrada ihtiyacim yok ama onore edilmek adina dedi.en son ki etkinlikte fazla para toplanmis bunu toplayan kisiye soyledim herkese iade etmelisiniz diye o kiside sinifin kumbarasina atalim dedi bende siz iade edin isteyen atar dedim ve o kadinla ogretmen cok samimi dost.o gunden beri bana tavirli ogretmen.umrumda degil iki uc ay kalmis idare edeyim dedim ama kizimin bugun soyledigi duruma cok uzuldum sinirlendim.sadece kimin ne soyledigini asla umursama ve en iyisi icin daima mucadele et kizim eminim cok ugrastin ve cok guzel olmustur gormeyi merakla bekliyorum gibi seyler geveledim.kizimda dosyam gelince bak gercekten ogrencmi olmus soyle dedi.o an ne cevap verdim hatirlamiyorum cunku cok uzuldum.ic dokme diyelim fikir alisverisi diyelim dertlesme diyelim cocuklarim uyudu ve bu olay beno cok zedeledi.
Benzer bir olayı ben de yaşadım Kızım ilkokul 1. Sınafa gidiyordu resim dersinde yaptığı resimini öğretmenine göstermiş bu ne iğrenç olmuş diye tepki alınca üzülmüş eve geldiğinde bana anlattı şok oldum kızıma yapıldığı için değil bir insanın bu kadar kırıcı ve baltalayıcı hele ki bunu yapanın bir öğretmen olması beni üzdü neyse ki daha sonra öğretmenimiz değişti ve gerçek öğretmen nasıl olur onda gördük ayrıca şu an kızım şu an orta okulda ve resim öğretmenleri resimlerine bayılıyor okul sergilerine çıkıyor allah çocuklarımızı onlara gerçek bilim eğitim ve nezaketi katacak saygın eğitimcilerle karşılaştırsın
Neden sadece yorumunuz bana?madem ki öğretmensiniz bu velinin anlattiklariyla ilgili bi çözüm öneriniz var mı?kisir partisi yapmiyor olsakta bu forumda bu öğretmeni çekisriyoruz evet.ne diyelim velileri hediye almaya zorluyormuş!!! Sanki siz yumurta boyattiniz diye masonlukla suclandiniz bende bimere sikayet edin mi dedim?konunun sizinle ilgisi ne?ki görevini layıkiyla yapan öğretmenlere minnettariz tekrar söylüyorum sizin gocundugunuz yer neresiSiz benim iletimden siddeti savundugumu cikardiysaniz tek niyetinizin karsinizdakine kendi dusunceleriniz dogrultusunda saldirmak oldugunu cikaririm.
Mufredatta paskalya bayrami oldugu icin bunu ogrencilere tanitan, dileyen yumurta boyayip getirebilir dedigim icin masonlukla suclanan bir insanim. Siddet bunun neresinde?
Veya sirf Ayse'ye olan ilgiyi Fatma'nin kiskanmasindan dolayi atilan iftira sonucu sorusturma yiyen ogretmenler de var.
Ama onemsiz detaylar tabi sizin icin bunlar.
Kisir partilerinde, cay gunlerinde ogretmen cekistirmekten baska meziyeti olmayan insanlar icin oldugu gibi...