Kizimin anlattiklari

Size gunler once burda dertlenerek sorun cozulmez demistim ve isler daha da sarpa sarmis.Siz bir arka sayfada koalinayi anlamadiniz ama cok dogru tespitlerde bulunmus hakkinizda.Hala susup oturuyorsunuz.Veliyle neden muhatap oldunuz ki ? Tanimadiniz insan bire bes katmis gitmis ogretmene soylemis.Kusura bakmayin burda dertlenmek disinda hicbir cozum uretimine gitmiyorsunuz.Yanlis yapiyorsunuz.
Cunku cocugum sozkonusu oyle kafama gore hareket edemem.ahkam kesmek git konus demek kolay karsimdaki kadin normalmi konusayim oda anlasin.yani ben pasif biri degilim tam aksine tumhaklarimi sonuna kadar korurum fakat 4 saat cocuk orada tek basina hersey olabilir anlatabiliyormuyum sorunumu

özrü kabahatinden büyük, iyice batırmış kendini
valla arkadaşım ben şu son 2 olay hariç hep gittim konuştum, gidemezsem mesaj yazdım
bence fazla susmak iyi değil
ifşa olmak gibi bir korkun olmasın, yüzüne, tabi ki saygı sınırları çerçevesinde, konuşabilmelisin
Konusulacak birimi sence...sabir sabir uykularim kacti.boyle bir korku hic yasamadim ben.cocuk ayrilmak istemiyor ben bu haldeyim.saglikli bir karar vermek olanaksiz

F fozgeb @anemnez @muzurtilki ve konumla ilgilenen diger arkadaslar...bir veli ye olayin dogrulugunu sordugumu ve cocugunun oyle birsey yasanmadigini soylemistim.bugun o veli ogretmenin yanindan cikti ve ogretmen beni engellemis...tesadufen gordum az once...demekki konusmuslar.ayrica cocuklara da size bazen bagiriyorum cunku basim cok agriyor gibi seyler soylemis.evet sanirim ifsa edildim.umarim cocuguma daha kotu seyler yapmaz

Haydaa olaya gel. Önce gidin o veli ile görüşün ne konuşmuşlar. Sizi engellemesi garip gerçekten. Siz devlet okulundaydiniz. Müdüre gidin bence artık. Bununla müdür sizi tatmin etmezse milli eğitim ve cimer e yazarsınız. Ok yaydan çıkmış bu arada kızınızla da konuşun. Kendini kötü hissettirecek bir şey olursa size anlatsın mutlaka.

Anlattıklarınız akıl alır gibi değil. Ben 13 yıllık okul öncesi öğretmeniyim onlarca meslektaşımı tanıdım sizin öğretmeniniz gibi birini ne gördüm ne de duydum.
Nerde yaşıyorsunuz öğretmeniniz bu cesareti nerden buluyor anlamıyorum. Daha bugün arkadaşımın başına gelen bir olayı anlatayım çocuğun ayağı halıya takılıp düşüyor. Başını masaya vuruyor ve kaşı açılıyor Ambulansla öğretmeni eşliğinde dra götürülüyor. Aileye haber veriliyor orda acil dru durumu hastane polisine haber verip olayı adli vaka olarak kaydediyor. Veli şikayetçi olmuyor ama yine de işlem başlatılıyor. Artık bağırmak şöyle dursun kendi düşen çocuğun bile bizden bedeli isteniyor. Sizin durumun ise apayrı niye müdahele etmiyorsunuz niye konuşmuyorsunuz ben anlamadım. Kadın sizi engellemiş daha ötesi varmı avamlığa bak. Kendinizi de çocuğunuzu da ezdirmeyin hanfendi devletin herbir kurumu kapı gibi arkanızda.
Bir şikayetinizle neler olabileceğini görmüyormusunuz. Hadi sizin çocuğunuz 2,5 ay dayandı ya sonrakiler.
Lütfen bu kadını şikayet edin

Cunku cocugum sozkonusu oyle kafama gore hareket edemem.ahkam kesmek git konus demek kolay karsimdaki kadin normalmi konusayim oda anlasin.yani ben pasif biri degilim tam aksine tumhaklarimi sonuna kadar korurum fakat 4 saat cocuk orada tek basina hersey olabilir anlatabiliyormuyum sorunumu

Kusura bakmayin pasifsiniz.Haftasi gecti konunun sizden tık yok.Zaten olay da tazeligini yitirince ogretmen binlerce olay icinde sizinkini umursamaz,unutmustur bile.Kafaniza gore hareket etmeyip oyle durmus izliyorsunuz disaridan..
Size idareye gidin derdinizi anlatin dedik.Orada cozume kavusur dedik.Siz veliyle konusmayi tercih ettiniz.O da gitmis yetistirmis orasinin kucuk egitim acisindan geri bir ilce oldugunu bilmenize ragmen.,4 saat cocugunuza ne yapacak bu ogretmen?Zindana mi kitleyecek ? Etlerini mi koparacak ? Ne yapacak yani ? Gondermezsin bu olayin akabinde cocugunu 2 gun olur biter ya da en bilemedin sinif degisikligi.Psikoloji derseniz de cocugunuzu 4 saat ogretmenle aymi sinifta birakma dusuncesinden daha az zararli..Yani abartinin da abartisina kaciyorsunuz ama lafta.Dertlesmek icin acmissiniz konuyu.Buyrun sohbete o zaman.Siz de olayi cozume kavusturacak netlik hic sezmiyorum.Kusura bakmayin.

ay darlandım .... pasifsiniz ve çocuğunuzuda bu şekilde yetiştiriyorsunuz...zaten 2.5 ay kalmış okuldan alman gerekirse alırsın çocuğunada öğretmenin hastalanmış vs der sizin okulunuz erken bitti dersiniz ya da başka bir şeyler uydurursunuz . 1 sınıf olsa hadi diyecem ama yok belki seneyede gidecek ana sınıfına bu kadar ısrar etmenin anlamı yok öğretmeni seviyorsa sever iki gün sonra unutur yani okulda yaşadıklarını bence hiç unutmayacak farkındasınız değil mi
hesapta sorarım şikayette ederim ufak tefek şeylerden bahsetmiyorsunuz
zaten o hediye filan işleri benim sinirimi bozar o yuzden ederdim en başta ben :KK53:

Durumu anlatamiyorum sanirim.cocuk mezun olacagi icin cok heyecanli ve bunu yasamak istiyor.hayir pedagog bile devam edebilirsiniz mezun olduktan sonra gerekeni yapin suan icin adim atmak cocuga daha buyuk zarar verecek derken.siz nasil oluyor da kizimin hayallerini yok sayip sikayet etmemi bekleyip pasiflikle sucluyorsunuz yargiliyorsunuz anlamiyorum.kendi egom degil cocugum onemli

Haydaa olaya gel. Önce gidin o veli ile görüşün ne konuşmuşlar. Sizi engellemesi garip gerçekten. Siz devlet okulundaydiniz. Müdüre gidin bence artık. Bununla müdür sizi tatmin etmezse milli eğitim ve cimer e yazarsınız. Ok yaydan çıkmış bu arada kızınızla da konuşun. Kendini kötü hissettirecek bir şey olursa size anlatsın mutlaka.
Iyice canim sikildi cidden pasif diyorlar bana baksana.cocugu dusunuyorum ne kadar kotu bir anneymisim

Anlattıklarınız akıl alır gibi değil. Ben 13 yıllık okul öncesi öğretmeniyim onlarca meslektaşımı tanıdım sizin öğretmeniniz gibi birini ne gördüm ne de duydum.
Nerde yaşıyorsunuz öğretmeniniz bu cesareti nerden buluyor anlamıyorum. Daha bugün arkadaşımın başına gelen bir olayı anlatayım çocuğun ayağı halıya takılıp düşüyor. Başını masaya vuruyor ve kaşı açılıyor Ambulansla öğretmeni eşliğinde dra götürülüyor. Aileye haber veriliyor orda acil dru durumu hastane polisine haber verip olayı adli vaka olarak kaydediyor. Veli şikayetçi olmuyor ama yine de işlem başlatılıyor. Artık bağırmak şöyle dursun kendi düşen çocuğun bile bizden bedeli isteniyor. Sizin durumun ise apayrı niye müdahele etmiyorsunuz niye konuşmuyorsunuz ben anlamadım. Kadın sizi engellemiş daha ötesi varmı avamlığa bak. Kendinizi de çocuğunuzu da ezdirmeyin hanfendi devletin herbir kurumu kapı gibi arkanızda.
Bir şikayetinizle neler olabileceğini görmüyormusunuz. Hadi sizin çocuğunuz 2,5 ay dayandı ya sonrakiler.
Lütfen bu kadını şikayet edin
Mezun olunca gerekeni yapacagim zaten doktorumuzda sahit olacak .pedagog bunu yasamak istiyor dedi onun sozlerine deger vermeyip alirsak cocugu bu kez daha cok sorun yasarmis.sozkonusu cocuk olunca cantani alip okula gidemiyosun.zor bir durum

Buraya neden konu açtığı anlaşılamayan bir üye daha :işsiz::işsiz::işsiz:
Ne istiyorsunuz hanımefendi
Öğretmenden bu kadar korkuyorsunuz madem buraya da konu açmasaydınız okur falan alimallah:KK76:
Kimseden bisey istedigim yok .bir cikmaz yasadim ve sitenin bana verdigi hakki kullandim.yargilamayi guzel bisiy mi saniyorsunuz.cocuk psikolojisi hakkinda ne biliyorsunuz acaba.hosunuza gitmediyse yapacagim bisiyyok

Kusura bakmayin pasifsiniz.Haftasi gecti konunun sizden tık yok.Zaten olay da tazeligini yitirince ogretmen binlerce olay icinde sizinkini umursamaz,unutmustur bile.Kafaniza gore hareket etmeyip oyle durmus izliyorsunuz disaridan..
Size idareye gidin derdinizi anlatin dedik.Orada cozume kavusur dedik.Siz veliyle konusmayi tercih ettiniz.O da gitmis yetistirmis orasinin kucuk egitim acisindan geri bir ilce oldugunu bilmenize ragmen.,4 saat cocugunuza ne yapacak bu ogretmen?Zindana mi kitleyecek ? Etlerini mi koparacak ? Ne yapacak yani ? Gondermezsin bu olayin akabinde cocugunu 2 gun olur biter ya da en bilemedin sinif degisikligi.Psikoloji derseniz de cocugunuzu 4 saat ogretmenle aymi sinifta birakma dusuncesinden daha az zararli..Yani abartinin da abartisina kaciyorsunuz ama lafta.Dertlesmek icin acmissiniz konuyu.Buyrun sohbete o zaman.Siz de olayi cozume kavusturacak netlik hic sezmiyorum.Kusura bakmayin.
Izledigimi nereden biliyorsunuz acaba.soz konusu bir cocuk okuldan ogretmenlerden ve benden nefret etmesin diye pedagogla organize hareket ediyoruz

Bu nasil anne olmus yazmadiniz.tesekkur ederim ne pasifligim kaldi ne cocugu yanlis yetistirdigim.herkes ne mukemmel anneymis.herkes nasilda hakkini savunuyor masallah.bi aptal benim
Bütün yorumlari okumadim. Sadece ilk yazdiginizi. Gercekten diyecek bisey bulamiyorum o ögretmene.
Baskasi hakkinda olumsuz yorum yapmak kolay. Önemli olan önce kendimize bakip sonra baskasi hakkinda yorum yapmak. Inanin bana herkes kendini gösterdigi gibi degil.

Bütün yorumlari okumadim. Sadece ilk yazdiginizi. Gercekten diyecek bisey bulamiyorum o ögretmene.
Baskasi hakkinda olumsuz yorum yapmak kolay. Önemli olan önce kendimize bakip sonra baskasi hakkinda yorum yapmak. Inanin bana herkes kendini gösterdigi gibi degil.
Evet derdini anlatana bosan demek terket demek git sikayet et demek tabii ki kolay.ben kendimi ne kadar caresiz hissediyorum ne kadar zor durumdayim kimsenin umrunda degil.herkes cok ilkeli herkes cok karakterli ve mukemmel anne...cocuk var arada diyorum empati yapamiyorlar

Izledigimi nereden biliyorsunuz acaba.soz konusu bir cocuk okuldan ogretmenlerden ve benden nefret etmesin diye pedagogla organize hareket ediyoruz

Siz bilirsiniz.Bu durumdan siz-pedagog disinda kimsenin haberi yok ama farkinsaysaniz.Yani ogretmenin sistematik bir bicimde cocugunuza bu davranisi devam etmesine bir bakima göz yumuyorsunuz.Mezuniyet mezuniyet diyorsunuz da anasinifi bu cocuk daha ne kritik 1. Sinif ne bisey.Idareye haber vermeyerek ogretmenin harap edecegi durumu ne de olsa pedagog var o duzeltir mi diyorsunuz anlamadim ben.Neyse ,neyi nasil dogru biliyorsaniz oyle yapin siz.Kolay gelsin.

Iyice canim sikildi cidden pasif diyorlar bana baksana.cocugu dusunuyorum ne kadar kotu bir anneymisim

Gaza geleyin tabi. Sakın kalıp düşünerek hareket edin. Sınıf değiştirme imkanınız olabilir belki. Ya da bu kadının geldiği günler göndermeyin stajyer öğretmenin geldiği günler gönderin gibi

Evet derdini anlatana bosan demek terket demek git sikayet et demek tabii ki kolay.ben kendimi ne kadar caresiz hissediyorum ne kadar zor durumdayim kimsenin umrunda degil.herkes cok ilkeli herkes cok karakterli ve mukemmel anne...cocuk var arada diyorum empati yapamiyorlar

kesinlikle gaza gelmeyim burdaki kadınların pasifsin lafına da bakmayın, çocuğun lafıyla hareket edilmez... eğer sarılıp seviyorsa öğretmenini demek ki çok bir problem yoktur. şikayet falan düşünmeyin bile işin içinde hakaret ve şiddet varsa gerçekten öğretmenin maddi beklenti içine girerek çocukları ayırması varsa konuşun hatta şikayet edin, ama çocuğun lafıyla resmime iğrenç dedi diye şikayet etmeyin.
yapabileceğiniz şey öğretmenle konuşmak, en son değişmezse şikayet etmek, öğretmenden randevu almanız çok daha nazikçe olur, güzelce konuşun anlatın asla sinirlenmeden, siz 2 çocukla uğraşıyorsunuz öğretmenler 20 çocukla, mutlaka aklının karıştığı zamanlar oluyodur, ama gerçekten kızınıza öğretmenlik yapabilecek nitelikteyse o da sizinle güzel üslupla konuşup kendisini açıklayacaktır, mesela resim meselesini şöyle anlatabilirsiniz, evde resimler yapıyor bu aralar anne çok iğrenç olmuş değil mi diyor, ben güzel yaptın desem de hayır öğretmenim beğenmez diyor diyin. biraz olsun aklında kalacaktır çocuğun kötü etkilendiği.
yumuşatarak naifçe konuşun, o da aynı üslupla konuşup tavırlarına dikkat ederse ne ala, eğer değişen birşey yoksa kendisi için maddi menfaat sağlamak istiyorsa zaten 2.5 ay kalmasına bakmayın evde eğitin 2.5 ay. seneye tekrar anasınıfına verirsiniz ya da yaşına uyuyorsa 1.sınıfa.
önemli olan şey çocukların ruh sağlığı, herşey zamanla zaten öğreniliyor.

Back
X