Kizimin anlattiklari

Sadece ogretmenler gunu degil.dogum gunu ve kadinlar gunu ayricada yilbasindada yasadik hatta yilbasinda kizim hediyeyi stajer ogretmene verince o ay ki pazar paramla hediye almak zorunda kaldim kapiya cikti ve ton laf soyledi stajer daha ogretmen bile ona hediye alinmaz ben bekledim bana vermedi ellerim bos kalakaldim ve daha fazla sozler soyledi bana.katilmayanlar dislandi kapida cocuk beklerken ogretmene yakin olanlar bir grup oldu almayalim diyen ezildi kaldi liste yapildi su kisiler katildi bunlar katilmadi diye.en son masa ortusu istemis evine bir arkadas almayalim dedi bikac kisi daha ona katildi alinmadi onlarada sert uslupla konusmaya devam ediyor
Siz daha önceki mesajınızda 24 Kasım da stajyere vermiş hediyeyi diyordunuz, şimdi de yılbaşı oldu. Bi karar verin artık. Siz daha ne dediğinizi bilmiyorsunuz .

@fozgeb @anemnez @muzurtilki ve konumla ilgilenen diger arkadaslar...bir veli ye olayin dogrulugunu sordugumu ve cocugunun oyle birsey yasanmadigini soylemistim.bugun o veli ogretmenin yanindan cikti ve ogretmen beni engellemis...tesadufen gordum az once...demekki konusmuslar.ayrica cocuklara da size bazen bagiriyorum cunku basim cok agriyor gibi seyler soylemis.evet sanirim ifsa edildim.umarim cocuguma daha kotu seyler yapmaz
Mezun olunca gerekeni yapacagim zaten doktorumuzda sahit olacak .pedagog bunu yasamak istiyor dedi onun sozlerine deger vermeyip alirsak cocugu bu kez daha cok sorun yasarmis.sozkonusu cocuk olunca cantani alip okula gidemiyosun.zor bir durum
Size farklı bir öneri pedagogunuzu da değiştirin.Sizi yanlış yönlendiriyor çünkü.2 ay sonra çocuğunuz mezun olacak ve siz öğretmenden kurtulduğunuz için bir oh çekip yolunuza bakacaksınız olan bir sonraki eğitim öğretim dönemlerinde ki çocuklara olacak.Ve sizin çocuğunuzda malesef alacağı kadar ruhsal zararı almış olacak.Küçük ve cahil insanlarin olduğu bir ilçede (sizin sözleriniz bunlar)pedagog olması belki bir şanstır belki ama pedagog da pedagog olamamış

Son düzenleme:
Size farklı bir öneri pedagogunuzu da değiştirin.Sizi yanlış yönlendiriyor çünkü.2 ay sonra çocuğunuz mezun olacak ve siz öğretmenden kurtulduğunuz için bir oh çekip yolunuza bakacaksınız olan bir sonraki eğitim öğretim dönemlerinde ki çocuklara olacak.Ve sizin çocuğunuzda malesef alacağı kadar ruhsal zararı almış olacak.Küçük ve cahil insanlarin olduğu bir ilçede (sizin sözleriniz bunlar)pedagog olması belki bir şanstır belki ama pedagog da pedagog olamamış
Arkadaşım pedagog da yokki ortada. Konu sahibi yediğini içtiğini yazıyor da dün geceye kadar bu pedagogdan niye bahsetmedi ? Sıkılınca pedagog deyip kurtulayım dedi sanırsam.Konusunu baştan sona okudum. Hep çelişkili , hep farklı söylemleri var. Ve çocuğun manevi zedelenmesinden çok öğretmenin istediği hediyelerde kalmış aklı. Millet çocuk kötü etkilenmiş diyor, yok o kadar etkilenmedi hala öğretmenini sevdiğini söylüyor diyor. Sonra bi gaz başlıyor yok şunu istedi, yok şu kadar param kaldı vs. Valla öğretmeni tanısam ben gidip açacam sayfayı okusun.

işini kötüye kullanıyor olabilir. Görüşmenizin zamanı gelmiş bence.

Back
X