• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın arkadaşı ve annesi ile yaşadığım sorunlar:(

çok haklısın ah ben çok hassasım kırmak istemiyorum o yüzden bunları yaşıyorum. Kızımı gönderemiyorum onlara onun kızı geliyor bize. Kızım ile ilişkimi bozdu bundan sonra kararlıyım teşekkür ederim yorumunuz için.

Bir de çocuk karar vermiş yalancı biriyle arkadaş olmamaya. Cok guzel bir karar, kizinizi tebrik ediyorum. Zorlamayın çocuğu, öbür yalancı da ağlıyorsa ağlasın.

Biz de muhtemelen küçükken böyle kendimiz için doğru kararlar verirdik, büyükler sosyal kaygılar ile müdahale ede ede bize zarar veren insanları hayatımızdan böyle çat diye çıkaramaz olduk.

çok güzel tespit ettiniz üç günlük dünya da neden yer veriyorum ki böyle insanlara hayatımda.

Son şans verdim bi daha istemezse sonuna kadar destek olacağım. Anne çocuk olmak ta zor diyor kuzum

Bence kızınıza konusun. O son şansı siz değil birde ablanizin isteği üzerine küçük kızınız vermiş. Belki şans vermek istemiyor.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu gece neredeyse sabaha kadar düşündüm sizin dedikleriniz akıl süzgecinden geçirdim. Kızımı sabah aldım karşıma konuştum. Anne ben zaten istemiyordum sen dediğin için görüştüm. Ben de dedim kızım nasıl hareket etmek istiyorsan öyle hareket et. Ben senin hep yanındayım sana güveniyorum aramıza kimse hiçbir şey giremez. Arkadaşınla konuşursan bile konuş ama biz evlere gidip gelme yapmayacağız. Bizim için doğru olan bu. Tamam dedi aşağıya yolladım servis için balkondan baktım kız geldi yanına yine. Tam o esnada annesi aradı bakmadım telefona. Geri dönüş yapmak istemiyorum.
Yaz okulu bir ay sonra bitecek zaten. Diğer okulda aynı sınıftalar malesef değişme gibi durum yapmak istemiyorum öğretmenimiz iyi. Kızıma güveniyorum. Burda benim mesafe koymam gerekiyor ve adımı attım. Ailem her şeyden önemli.
Cuma günü okulun kahvaltısı var bi Cafe de çocuklar veliler gelecek. Benim arabam olduğu için arkadaş hep benimle gelirdi. Şimdi cuma günü ona gel demek içimden gelmiyor. İşim var mı desem ne yapsam

Sen arama zateb, ararsa beni al diye ben ayrı geleceğim dersin. Bir de burada arkadaşlar çok güzel kadını analiz etmişler. Kadın hayrola ne oldu niye falan diye ısrar ederse İşte öğretmene karşı zor durumda kaldık senin kızının lafı yüzünden, kızım arkadaşlık yapmak istemiyor senin ısrarın yüzünden çocuğuma bir sürü baskı yaptım çok pişmanım böyle davrandığım için. Görüşmeyelim. De gitsin.

8 yasindaki kizin senden ve teyzesinden daha akilli.masallah.
Gorusmek istemeyen cocuga baski yapmak cok yanlis.anne de kiz da sorunlu.uzak durun.aradiginda ben artik bu sorunlarla ugrasmak istemiyorum de olsun bitsin.

Senin kizin oynamadiginda yanliz kalip digerlerinin dislayacagini ima ettiginde de o zaman sinifini degistirirsin.nasilsa senin kizin herseye agliyo bikac gunde bunun icin aglasin de kapa telefonu.hic taviz verme

Bir de çocuk karar vermiş yalancı biriyle arkadaş olmamaya. Cok guzel bir karar, kizinizi tebrik ediyorum. Zorlamayın çocuğu, öbür yalancı da ağlıyorsa ağlasın.

Biz de muhtemelen küçükken böyle kendimiz için doğru kararlar verirdik, büyükler sosyal kaygılar ile müdahale ede ede bize zarar veren insanları hayatımızdan böyle çat diye çıkaramaz olduk.
Çok haklısınız yetiştirme tarzımız böyle her şeye rağmen affetmek karşı taraf da bundan cesaret buluyor. Kızım ile konuştum dün serviste kız bize gelmek istemiş kızım da bizim annem ile önemli işlerimiz var bir yere gideceğiz demiş. Gerçekten dışarı çıkacaktık bundan sonra kızıma bıraktım o ne derse o olacak

Bence kızınıza konusun. O son şansı siz değil birde ablanizin isteği üzerine küçük kızınız vermiş. Belki şans vermek istemiyor.

Sen arama zateb, ararsa beni al diye ben ayrı geleceğim dersin. Bir de burada arkadaşlar çok güzel kadını analiz etmişler. Kadın hayrola ne oldu niye falan diye ısrar ederse İşte öğretmene karşı zor durumda kaldık senin kızının lafı yüzünden, kızım arkadaşlık yapmak istemiyor senin ısrarın yüzünden çocuğuma bir sürü baskı yaptım çok pişmanım böyle davrandığım için. Görüşmeyelim. De gitsin.
Evet kızım ile karşı karşıya çok kaldım bu durum yüzünden kızım bana inanmayan bir annem var deyince yerle bir oldum. artık ben şans falan vermem.

8 yasindaki kizin senden ve teyzesinden daha akilli.masallah.
Gorusmek istemeyen cocuga baski yapmak cok yanlis.anne de kiz da sorunlu.uzak durun.aradiginda ben artik bu sorunlarla ugrasmak istemiyorum de olsun bitsin.

Senin kizin oynamadiginda yanliz kalip digerlerinin dislayacagini ima ettiginde de o zaman sinifini degistirirsin.nasilsa senin kizin herseye agliyo bikac gunde bunun icin aglasin de kapa telefonu.hic taviz verme
Kızım evet akıllı bir çocuk. Benim tavrım arkadaşım ile güzel günler geçirdik onun hatrına yoksa hiç umurunda olamazdı. İki hafta önce artık bu duruma tahammül edemediğimi, günlerde psikolojimi mahvettiğini, kızım ile ilişkimin bozulduğunu fark edince tamam dedim buna bi dur demek lazım. Sizden de yardım alarak hareket ettim.

Dün arkadaş aradı teline bakmadım. Oğlunun kıyafeti kalmıştı bizde onu kızım ile gönderdim okula giderken. Bana mesaj attı acelesi yoktu görüşünce verirdin. Ben de yazdım iki aydır arabada sana verecem unutuyordum. Aklıma gelmişken kızımla gönderdim.
Bugün de okulun Cafe de yemeği vardı. Her zaman benim ile gelirdi ya. Ben yine mesaj attım yemeğe gelecek misin ben 14.00 de aşağıda olacam. Keyfim yok gelmicem size iiyi oturmalar yazdı. Ben de tamam dedim. O da fark etti bundan sonra ısrar etmez hatasını anlar inşallah.

Merhaba 8 yaşında üçüncü sınıfa geçen bir kızım var. Anasınıfından beri bi arkadaşı var birinci sınıfta başka okula gitti. İkinci sınıfta kızım ile aynı sınıfa geldi ve tam yanımızdaki siteye taşıdılar. Annesi arkadaşım iyi anlaşıyorduk samimi de olduk ancak kızı yüzünden ben çok sıkıntı çekmeye başladım günlerce uyuyamaz oldum nasıl bir kişilik ile karşı karşıyayım diye.
Okul başladı bunlar güzel güzel okula gidiyor . arkadaşım her şey için zırt pırt beni arama başladı. Bugün çanta getirsin mi şunu yapsın mı bunu yapsın mı gibi. En son öğretmen vuruyor kızıma dedi. Kızıma soruyorum yok diyor her şey de beni sorumlu tutar gibi nasıl öğretmen nasıl okul bu. Ben zamana bırak biraz takip edelim dedim. En son öğretmen güya bütün sınıfı dövmüş senin kızına da vurmuş bundan sonra bir şey yaparsın herhalde dedi. En son böyle deyince okulun WhatsApp onda paylaştık bu konuyu orası karıştı tabi en son öğretmenin kulağına gitti olay ve suçsuz olduğu ortaya çıktı sonra kızını bana göndermeye başladı o gün akşam gidiyor kız ağlıyor anne bizim evimiz kira biz öbür evimize gidelim arkadaşımın evi güzel bizim değil arkadaş beni aradı bunları dedi. Şimdi kızım mı dedi ona dedim sen bi konuş tamam dedim konuşurum. Kızıma sordum anne kira ne demek o ne oluyor ki o dedi. Ben kızım arkadaşın eve gidip ağlamış bu yüzden. Ben bir şey demedim anne diyor.
Bu olaylar çok defa yaşandı. Kızım asla kabul etmiyor o yalan söylüyor. Bir araya geliyoruz arkadaşım alınma sana bir şey dicem kızın oynarken kızımı iterek oynuyor söyle ona öyle yapmasın. Tamam dedim ama sabrım tükenmeye arkadaşımdan soğumaya başladım.
En son bayram haftası aradı beni başka ortak arkadaşımız var onun çocukları ile beraber yaz okuluna gidiyorlar. Sınıf çok kişi olduğundan sınıf değişimi olacak. kızım ona demiş ki annem seni sevmiyor bu arkadaşlarımı seviyor gelmiş ağlamış annesine. Kızıma sordum hayır anne ben öyle bir şey demedim hep yalan konuşuyor anne niye böyle yapıyor daha onunla arkadaş olmayacağım Allahım arada kalmaktan kafayı yiyeceğimEşim gitti çocuklar ayrılmasın diye müdür ile konuştu çocuklar yine aynı sınıfta kaldı. En son dün yine arkadaşım mesaj yazdı bana seni bıktırdık ama kızın kızıma çok kötü davranıyor oynamıyor yanında istemiyor dedi. Ben de kızım öyle istiyor kendi karar verdi. Aralarına girmek istemiyorum kendileri halletsin ler. Diyor ki her gün ağlıyor benim kızım neden onun kızı ile oynamıyor diye. Okula gitmek istemiyor bu yüzden DEDİ. Mesaja akşama kadar cevap yazmadım kızgınlıkla kırıcı olmayayım diye ablama danıştım o da kızım ile konuştu affet arkadaşını küslük kötü davranma yapma. Hatta bir araya gelsinler yüzleşisnler bunu aynen dedim arkadaşa kabul etmedi zamana bırakalım dedi. Sabah kız geldi sarıldı kızıma özür diledi. Ama ben arkadaşımdan soğudum günlerdir kafam takıldı.
Çok uzun oldu umarım anlaşılır yazdım farklı görüşleri almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim...
Bunca sorun yaşamışken neden aynı sınıfa aldırdınız ki kızınızı ki kızınız soğumuş bu arkadaşından,istemiyormuş görüşmek,ona rağmen bu ısrarınınız dogru gelmedi bana. Aynı sınıfta olmasalardı araya mesafe giderdi,bu denli yüz göz olmazdınız.
Kızınız 8 yaşında kiminle görüşmek istiyorsa sizin içinde uygunsa bırakın onunla görüşsün zira bahsettiğiniz çocuk yalan söylemesi vb sebeplerden kızınız için iyi bir arkadaş ve örnek değil zaten.
Mesafenizi koyun. Asla aralarına girmeyin. Size ısrarcı olursa" kendileri karar versinler,lütfen bu konu için beni aramayın,ben müdahil olamam,anlaşamıyorlarsa görüsmesinler,hem sizde rahatsızdınız iterek oynuyor vb cümleler kuruyordunuz,bu ısrar niye anlamadım"deyip geçin.
Cidden ne istiyor anlamadım bu kadın. Hem diyorki iterek oynuyor,kötü davranıyor hemde ısrar kıyamet görüştürmek istiyor,bu cok anlamsız ve saçma zaten başlı başına.

Dün arkadaş aradı teline bakmadım. Oğlunun kıyafeti kalmıştı bizde onu kızım ile gönderdim okula giderken. Bana mesaj attı acelesi yoktu görüşünce verirdin. Ben de yazdım iki aydır arabada sana verecem unutuyordum. Aklıma gelmişken kızımla gönderdim.
Bugün de okulun Cafe de yemeği vardı. Her zaman benim ile gelirdi ya. Ben yine mesaj attım yemeğe gelecek misin ben 14.00 de aşağıda olacam. Keyfim yok gelmicem size iiyi oturmalar yazdı. Ben de tamam dedim. O da fark etti bundan sonra ısrar etmez hatasını anlar inşallah.

Bence yine hata yapmışsınız. Görüşmeyeceğim diyorsunuz ama hala görüşmenize sebep olacak şekilde davranıyorsunuz, 14:00'te benimle gelebilirsin diyorsunuz.

Kızınız arkadaşı onunla görüşmek istediği halde hayır diyor, siz ise kadın daha sormadan görüşme için adım atmışsınız. Gelmemesi bir şeyi değiştirmiyor, siz hayır diyeceğini bilmiyordunuz.

Hayatınızdan çıkartmanız gerektiğini biliyorsunuz. Güçlü olun lütfen.

Bunca sorun yaşamışken neden aynı sınıfa aldırdınız ki kızınızı ki kızınız soğumuş bu arkadaşından,istemiyormuş görüşmek,ona rağmen bu ısrarınınız dogru gelmedi bana. Aynı sınıfta olmasalardı araya mesafe giderdi,bu denli yüz göz olmazdınız.
Kızınız 8 yaşında kiminle görüşmek istiyorsa sizin içinde uygunsa bırakın onunla görüşsün zira bahsettiğiniz çocuk yalan söylemesi vb sebeplerden kızınız için iyi bir arkadaş ve örnek değil zaten.
Mesafenizi koyun. Asla aralarına girmeyin. Size ısrarcı olursa" kendileri karar versinler,lütfen bu konu için beni aramayın,ben müdahil olamam,anlaşamıyorlarsa görüsmesinler,hem sizde rahatsızdınız iterek oynuyor vb cümleler kuruyordunuz,bu ısrar niye anlamadım"deyip geçin.
Cidden ne istiyor anlamadım bu kadın. Hem diyorki iterek oynuyor,kötü davranıyor hemde ısrar kıyamet görüştürmek istiyor,bu cok anlamsız ve saçma zaten başlı başına.
Biz arkadaş olarak iyi anlaşıyorduk ya da öyle sanıyordum. Zamanla beni rahatsız etti söylediğim durumlar. Ben de onun ne istediğini bilmiyorum. Kızına acıyorum hiçbir sorununu çözemeyen bir birey olacak.

Bence yine hata yapmışsınız. Görüşmeyeceğim diyorsunuz ama hala görüşmenize sebep olacak şekilde davranıyorsunuz, 14:00'te benimle gelebilirsin diyorsunuz.

Kızınız arkadaşı onunla görüşmek istediği halde hayır diyor, siz ise kadın daha sormadan görüşme için adım atmışsınız. Gelmemesi bir şeyi değiştirmiyor, siz hayır diyeceğini bilmiyordunuz.

Hayatınızdan çıkartmanız gerektiğini biliyorsunuz. Güçlü olun lütfen.
Dışarıdan evet hata görünüyor. Biraz vicdanımın sesi hep seninle geliyor hava sıcak yol uzak diye diye:KK51: biraz da durumu ne diye anlamak için o mesajı yazdım. Hayatımdan çıkması gerekiyor daha net olmalıyım eğer tanıyorsam daha aramaz. Zamanla da hep kopmuş oluruz.

Back
X