Merhava,arkadaslar hemen konuma geceyim.kizim besinci sinifa gecti.bugun okulumuz,acildi.komsumun kiziyla ayni sinifa denk geldiler.komsum dikbasli.herseyi kendinin bildigini dusunur.ama herkeste huyunu bilir.bende zitlasmak istemiyorum.mrsafeli bir iliskim var.neyse kizlar dorde kadar ayni siniftaydi zaten.ama kizimin cok samimi arkadasi vardi ve o kiz baska okula gitti.neyse bu komsumun kizinin sinifta samimi arkadasi yoktu.birde nebileyim cocuk gibi degil.hep kizimi surekli elestirir.okulda kizim neyapip ediyorsa annesine anlatir.istedigi olmayinca hemen kuser.benim kizimda oyun oynamayi cok sever.cocuk olduklari halde kizim bile bu kizin hareketlerinden rahatsiz olmaya basladi.yalnizken cok guzel oynuyorlar.ama kizimin yaninda birini gorse arkadas kuser gider.yada kendi yaninda arkadasi varsa kizimi dislar.bugun kendimde gordjm kizima karsi tavirlarjni.aksamustu sokakta cok guzel oynuyorlardi sonra bunun arkadasi geldi.hemen kizimla kusup dislamis.kizim bu duruma cok icerliyor.surekli kizima boyle hareketler yapiyor.kizim uzuldukce bende uzuluyorum.simdi ayni siniftalar ve hic istemiyorum.ama kizimada belli etmemeye calisiyorum.bana anlatinca kizim hayatinda boyle insanlar olacak.kendi uzme diyorum.ha bu arada kizla iyi olduklari zamanda kizimin kinseyle arkadaslik etmesini istemiyor.annesine soylesem anneside anlayacak kapasitede degil.kizim uzuldukcede uzuluyorum .nasil davranmaliyim