ayrıca bu zamana kadar psikologa gitmediğinizi, yeni randevu aldığınızı anlıyorum mesajlarınızdan. uzman diye danıstıgınız kişi kim? gerçek bir uzman mı? randevu alarak ücret ödeyerek mi gittiniz? niçin bu kadar zaman beklediğiniz ayrı bi sorun bence.
kardeşim psikolog olduğu için çok iyi biliyorum bu tarz problemlerde %90'ın üstünde sorun anne-babada çıkıyor, ama aile kabullenmek istemiyor.
Psikolog ya da psikiyatr değilim ama doğru söylüyorsunuz.
Benim annem babamda mesela yuzde 90 sorun.
Annem sinirli birisi,konu sahibi sinirli bir yapısı olduğunu söylemiş,ama icine atan dişlerini sıkan,migren ağrısı çeken sinirlilerden
Babam da sinirli ama bagiran çağıran kapı yumrukluyan sinirlilerden ve alkolikte
Hep bagris gürültü olurdu evde. Ben arkadaşlarımın esyalarini calmazdim ama cok yaramazdim mesela. Bir kere arkadasimla itisip kakisirken hatta elim cama girdi. Erkek gibiydim futbol da oynardım.
Hep kavga ederdim arkadaslarimla okul hayatim sorunluydu yani.
Ailem de arkadasa atardi suçu
Konu sahibi bir arkadasinun yaninda cok yaramaz otekinin yaninda uslu diye bir yorum yapmis.
Zaten ailelerin en buyuk hatasi çocuğa onunla arkadaslik yapma gorusmeyeceksin vs gibi seyler solemesi konu sahibi icin demiyorum ama benim babam karışırdı mesela arkadaslarima.
Bunlar cok yanlış seyler.
Sadece psikoloji degil fiziksel olarakta görüntümün suçlusu annem babam
Dogdugum.gun cekildigim fotoda kulaklarim normalken daha sonra kepce
Bant takmamislar ve ailemde kepçe kulak insan yok benim
Yani gercekten cok kızıyorum tamam eskiden internet yoktu yaygin degildi de benim babam bilgisayar acmayi bilmez mesela ama doktor vardi sonuçta. Benim yaşım 30 bile degil boyle ilgisiz anne babalarin ceremesini biz cocuklar cekmek zorunda degiliz hic affedemiyorum onlari. Onlar yuzunden bağıran bir insan oldum