Elinizden geleni yaptığınız için böyle olmuş zaten. Ben sizin abur cuburu yasak ettiğiniz için çaldığını düşünüyorum. Okula gidiyor ve illaki bunca zaman tatmasa da artık bu lezzetli şeyleri tattı. Ama siz şiddetle karşı olduğunuz için de hırsızlığa başvuruyor. Kendi ağzıyla şeker alcaktım demis. Ama kendime alacaktım diyemediği için arkadaşıma alacaktım demis.
Ben sınırsız şeker çikolata ile büyüdüm. hiç bir sınırı da yoktu. Bir seker bayramindabo kadar cok yemistim ki alerji olmustum

Şuan ne şeker hastasiyim, ne dişlerimde bu güne kadar bir çürük oldu, ne de herhangi başka bir hastalığım var. Siz elimden geleni yapıyorum iyi anne olmak istiyorum derken çocuğunuzu boğmuşsunuz. Çocuğunuz bırakın çocukluğunu yaşasın. Şekerini de yesin meyveli yoğurdunu da. Gazoz da içsin kola da.
Robot yetistirmiyorsunuz insan yetiştiriyorsunuz. Onun zevkleri olabileceğini de anlayın. Zararlı da olsa zararsız da olsa bu yaşta bir çocuğa bu kadar çok müdahale etmek aşırı yanlış. Uyuşturucuya başlayacak veya evden kaçacak yaşta degil zaten. Şeker yiyerek alkolik olacağı da yok.
Anne babasiniz diye herşeye hakkınız olduğunu düsünmeyin. Evlatlar Allah'ın birer emanetidir. Siz sadece o emanete sahip çıkabilirsiniz. O emanete hükmedemezsiniz