- 9 Mayıs 2015
- 1.741
- 5.429
- 358
Kiracımız da var evet o çıkmak istemediğini söyledi üst katındakiler evde görmüyor sadece ben görüyorum. Eşim ise o kadar doluyum ki ona tam boşanmlaık adam şu tavırlarından neymiş giriş kat olduğu için çok paraya satılmazmış büyük evden küçük eve geçemezmiş. Bu evi satıp başka yerden almak epey masraflı tutarmış ben çok abartıyormuşum. Borçdan kurtulamazmış beddua etmiyorum ama soksa birgün görecek ebesin kiniŞimdi sizin bu akrepli olan binada iki daireniz var biri kirada, binada kaç daire var oturanlar sizin kadar tedirgin olmuyor mu?
Diyelim ki köye kv nin evine gittiniz bu daire ne olacak?
Hali hazırda iki daireniz varken kv ile aynı binada yaşamak ne bileyim,durumunuz yok değil ki.
Alıcılara dürüst olup satıp başka yerden almaya eşiniz ne sebeple ikna olmuyor hiç anlamadım.
Kv demde satın orayı başka yerden bakın diyor ama aptal eşim yanaşmıyor.çŞimdi sizin bu akrepli olan binada iki daireniz var biri kirada, binada kaç daire var oturanlar sizin kadar tedirgin olmuyor mu?
Diyelim ki köye kv nin evine gittiniz bu daire ne olacak?
Hali hazırda iki daireniz varken kv ile aynı binada yaşamak ne bileyim,durumunuz yok değil ki.
Alıcılara dürüst olup satıp başka yerden almaya eşiniz ne sebeple ikna olmuyor hiç anlamadım.
Siz neden giriştesiniz madem iki daireniz var üst kat olana geçinKv demde satın orayı başka yerden bakın diyor ama aptal eşim yanaşmıyor.ç
Eşinizin yanaşmadığını anladım zaten sebep olarak neyi öne sürüyor , ya da kendinin dahiyane çözümü nedir?Kv demde satın orayı başka yerden bakın diyor ama aptal eşim yanaşmıyor.ç
Biz ev alırken bütçemize uygun ve en büyğk daire bu iki daireydi. Ben önceden bu satın aldığımız evin 2 daire yanında kirada otururken hiç böyle sorun yaşamamıştım. Kiradayken 2 bina yanıma burası 0 daire yapılırken temelden kayınpederim aldı. O yüzden giriş katlar bizim karşılıklıSiz neden giriştesiniz madem iki daireniz var üst kat olana geçin
Burayı satınca küçük ev alınırmış anca para ona yetermiş küçük evde oturamazmış beyfendi salak salak saçma şeyler söylüyorEşinizin yanaşmadığını anladım zaten sebep olarak neyi öne sürüyor , ya da kendinin dahiyane çözümü nedir?
Daireleri kp mi aldı , onunla konuşun o zaman derdinizi anlatın o konuşsun oğluyla madem.Biz ev alırken bütçemize uygun ve en büyğk daire bu iki daireydi. Ben önceden bu satın aldığımız evin 2 daire yanında kirada otururken hiç böyle sorun yaşamamıştım. Kiradayken 2 bina yanıma burası 0 daire yapılırken temelden kayınpederim aldı. O yüzden giriş katlar bizim karşılıklı
Kv dem saolsun söyledi orayı satıp başka yerden al dige ama aptal eşim yok benim işim zaten köyde ben buraya yapıcam zamanla,giriş katı satsam üstüne pra eklemem gerekir zarara sokamam kendimi gibi aptal şeyler söylüyor tam boşanalım bir tip şu aralar. Beddua etmiyorum ama bi soksa bunu görümcem ama yok işteDaireleri kp mi aldı , onunla konuşun o zaman derdinizi anlatın o konuşsun oğluyla madem.
Kv değil kp ile konuşun dedim biliyor mu bu akrep konuyu, kp almadı mı daireleri sonuçta şimdi satmak istiyorum dese eşiniz ne karışır ki.Kv dem saolsun söyledi orayı satıp başka yerden al dige ama aptal eşim yok benim işim zaten köyde ben buraya yapıcam zamanla,giriş katı satsam üstüne pra eklemem gerekir zarara sokamam kendimi gibi aptal şeyler söylüyor tam boşanalım bir tip şu aralar. Beddua etmiyorum ama bi soksa bunu görümcem ama yok işte
Koy yastığının altına görsün gününüKv dem saolsun söyledi orayı satıp başka yerden al dige ama aptal eşim yok benim işim zaten köyde ben buraya yapıcam zamanla,giriş katı satsam üstüne pra eklemem gerekir zarara sokamam kendimi gibi aptal şeyler söylüyor tam boşanalım bir tip şu aralar. Beddua etmiyorum ama bi soksa bunu görümcem ama yok işte
Demek istediğim ikiside konuşsa eşim bildiğini okur. Eşim kendi kafasının dikine gider kp imde kalkıp ben satıyorum yeni ev alıcsm diyecek bir tip değilKv değil kp ile konuşun dedim biliyor mu bu akrep konuyu, kp almadı mı daireleri sonuçta şimdi satmak istiyorum dese eşiniz ne karışır ki.
Tam onu hakediyorKoy yastığının altına görsün gününü
Tekırdağda yazlıkta yatagımın yanında cıkmıstı korkunçİlla sicak olmasina gerek yok, nemli ortamlari da seviyorlar.
Farklı türleri oluyor, Doğu'daki akreple Karadeniz'deki farklı oluyor.
Bişey diycem bence bu çok mantıklıKoy yastığının altına görsün gününü
Ben de ciddili oneri verdim adami bir soksun da anlasin sinir etti beniBişey diycem bence bu çok mantıklıUzun bir şeyle tut akrebi koy yastığına iliştir yatsın uyusun koyniş koyniş
Tavuk filan besleniyor ya yiyor onlar ne varsaşehrin ortasında akrep varken köyde nasıl olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?