Kızımın beşiğinin altında akrep

Şimdi sizin bu akrepli olan binada iki daireniz var biri kirada, binada kaç daire var oturanlar sizin kadar tedirgin olmuyor mu?

Diyelim ki köye kv nin evine gittiniz bu daire ne olacak?
Hali hazırda iki daireniz varken kv ile aynı binada yaşamak ne bileyim,durumunuz yok değil ki.

Alıcılara dürüst olup satıp başka yerden almaya eşiniz ne sebeple ikna olmuyor hiç anlamadım.

Kiracımız da var evet o çıkmak istemediğini söyledi üst katındakiler evde görmüyor sadece ben görüyorum. Eşim ise o kadar doluyum ki ona tam boşanmlaık adam şu tavırlarından neymiş giriş kat olduğu için çok paraya satılmazmış büyük evden küçük eve geçemezmiş. Bu evi satıp başka yerden almak epey masraflı tutarmış ben çok abartıyormuşum. Borçdan kurtulamazmış beddua etmiyorum ama soksa birgün görecek ebesin kini

Kv demde satın orayı başka yerden bakın diyor ama aptal eşim yanaşmıyor.ç

Siz neden giriştesiniz madem iki daireniz var üst kat olana geçin
Biz ev alırken bütçemize uygun ve en büyğk daire bu iki daireydi. Ben önceden bu satın aldığımız evin 2 daire yanında kirada otururken hiç böyle sorun yaşamamıştım. Kiradayken 2 bina yanıma burası 0 daire yapılırken temelden kayınpederim aldı. O yüzden giriş katlar bizim karşılıklı

Daireleri kp mi aldı , onunla konuşun o zaman derdinizi anlatın o konuşsun oğluyla madem.

Daireleri kp mi aldı , onunla konuşun o zaman derdinizi anlatın o konuşsun oğluyla madem.
Kv dem saolsun söyledi orayı satıp başka yerden al dige ama aptal eşim yok benim işim zaten köyde ben buraya yapıcam zamanla,giriş katı satsam üstüne pra eklemem gerekir zarara sokamam kendimi gibi aptal şeyler söylüyor tam boşanalım bir tip şu aralar. Beddua etmiyorum ama bi soksa bunu görümcem ama yok işte

Kv değil kp ile konuşun dedim biliyor mu bu akrep konuyu, kp almadı mı daireleri sonuçta şimdi satmak istiyorum dese eşiniz ne karışır ki.

Koy yastığının altına görsün gününü

Kv değil kp ile konuşun dedim biliyor mu bu akrep konuyu, kp almadı mı daireleri sonuçta şimdi satmak istiyorum dese eşiniz ne karışır ki.
Demek istediğim ikiside konuşsa eşim bildiğini okur. Eşim kendi kafasının dikine gider kp imde kalkıp ben satıyorum yeni ev alıcsm diyecek bir tip değil

Konuyu okuyunca aklıma aldığım bi vaka geldi, evde 8 aylık bebek ve anne var, anne bi bakıyor bebeğin elinde bir şey var bi bakıyor akrep. Bebek elinde sıkmış ağzına götürmüş akrebi küçücüktü. Neyseki zehirli değildi ve nasıl olduysa bebeğin elinde ölmüştü.
Bebek=1
Akrep =0
Sizde aksiyon alamayacağınıza göre -hep aynı konudasınız- sizede bol şans

Akrep bebeğinize zarar verir Allahım korusun inşallah.

Bu sorumsuz adamla evli kalmasanız daha mı iyi olur acaba?

şehrin ortasında akrep varken köyde nasıl olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…