Kızımın beşiğinin altında akrep

Köye kv'nin binasına taşınırsan , ailenin sana rahat gelemeyeceğini söylemiştik. Neden tek çare kv binası gibi davranıyorsunuz.

Kocan deli gibi para kazanıyor yurt dışı turları planlıyordun.

Merkezde başka eve taşın diyorum.

Bebekle hacca gitme gibi garip hırsların vardı şimdi de hırs yapmışsın ama köyde kv ile kocanın 2. Annesi gibi olursun bence .

Suan. Oturdugun ev kira değil mi niye tasinmamakta israrcisin köy diye kafayi bozuyorsun anlamiyorum benim de kv melekti lafta 3 sene sonra gördük ebemizinkini bende köye gidelim diye tutturmustum siz gibi sonra şükürler ediyorum ki yurt disi karari verip geldik sen köyde mutlu olacagini falan mi saniyorsun her boka burun sokacaklar zor olmamali kiralik evden diğerine taşınmak hayret birseysiniz illa çocuklariniza size birsey olacak

Ürperdim resmen. Ben olsam çocuklarımı alıp giderdim annemin yanına. Ev yapılacak olsa bile beklemezdim başka eve çıkardım.

Kira değil kendimizin ev

Ürperdim resmen. Ben olsam çocuklarımı alıp giderdim annemin yanına. Ev yapılacak olsa bile beklemezdim başka eve çıkardım.
6 yıllık evliliğimin 3 yılı beraber geçmiştir. Eşim sürekli köyde işi dolayısıyla. Beni zorlamazdı sende gel diye ama ben gelirdim. Köy hayatı deyince ne kadar merkezde de otursam hasat zamanı eşime yardıma geliyordum meyve toplama fındık zamanı gibi. Buraya yabancı değilim tam tersi evlilik hayatım burda geçti diyebilirim çok şükür sıkıntı olmadı kapımda ayrı olacağı için sınırları da bilecek insanlar olduğu için böyle rahat oluyorum. Birde merkezdeki ev kendimin eşim zaten köye taşınmak istiyordu devamlı köye gel git yapmak zor olduğu için

Çok kötü yaa orda olmak yerine uygun kiralık bir yere gecseniz bari eşiniz neden istemiyor ki yani daha beter ne olabilir.
Ve bu tarz yerlerin toprağında vardır akrep döküp yeniden yapsanız bile çıkmaya devam eder ne yazık ki.
Annemlerin Mahallesi öyle bildiğin toprak kaynıyor mahalledeki her evde var bi annemlerde ayda yılda bir tane denk gelir. Bi komşu da evi yıktı yeniden betonarme çatılı ev yaptı çıkmaya devam ediyor ne yazık ki. Hiç bir ilaçta fayda etmez

Siz bu evden çıkmak istiyorsunuz ve kayınvalide ile aynı binada yaşamanın sizin için sorun olmadığını söylüyorsunuz...eşiniz aile binasını yaptırıp oraya geçmek istiyor..eşinizin işi zaten orada..bunları artık biz bile biliyoruz çünkü gündeminiz sizin aylardır bu ...peki bize tam olarak ne soruyorsunuz ya da artık orayı yaptırıp geçmenize engel olan şey ne?

Son düzenleme:
Sürekli köye gitsem mi diye konu açıyorsunuz. Bence gidin sizde rahat edin bizde rahat edelim.

Aynı soruya farklı cevap bekliyorsunuz. Hayat sizin hayatınız bizi ikna etmek zorunda değilsiniz, KV ile köyde yaşamaya meraklıysanız gidin lütfen.

Buraya yazıp dertleşiyorum inanın bi amacım yok şuan eşim maddiyatdan dolayı bekliyor

Satıp taşının, veya kiraya çıkın.
Kendi evi varken kirada oturan bir çok insan var.
Bir dünya çözüm içinde sanki çözümsüzmus gibi davraniyorsunuz
Eşimin halt yemesinden kaynaklı malesef ben çözüm aradıkça o yanaşmıyor o yüzden elimden birşey gelmiyor

O zaman taşınana kadar o evde akreple yaşamaya devam edeceksiniz gibi görünüyor. Ne diyelim, umarım korkudan aklınızı kaçırmazsınız.

Sizce ben burayı kiraya verecek yada satacak olsam şimdiye kadar vermez miydim siz yanlış anladınız. Ben bu şekilde kiraya vermek için saklasam duyulmazmı benşm neden buradan çıktığım. Ben kiraya vermiş olsam dahi durumu anlatır eşim evde böyle bir durum var diye çıktık diye. Saklanacak bir durum değil saklamam

Bu köye tasinmayla ilgili açtığınız kaçıncı konu?buradaki üyelerin ikna olmasını istiyorsunuz sanırım.diger konuda da herkes gidin dedi hala ısrarla soruyorsunuz

Eşimin halt yemesinden kaynaklı malesef ben çözüm aradıkça o yanaşmıyor o yüzden elimden birşey gelmiyor
E hani çok yardımcıydi. Anasını babasını umreye gonderecek parası varsa geçici bir ev de tutabilir çocuğundan önemli miymiş

Bende öyle sinir bilen insanlar sanirdim ic ice girip iki hafta kalınca gördüm anyayi koyayı köye temelli tasinmak senin icin kabus olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…