- Konu Sahibi anneoldummutluyum
arkadaşlar ben zaten boy kilo çizelgesine bakıyorum boyuda kilosuda ordaki en üst seviyeyi bile geçmiş, bebekkende ordakinden fazlaydı zaten... henüz bebek doktoruna yada endokrine götürmedik yani bebek doktoruna en son orta kulak iltihabı için gitmiştik 1 yıl oluyor nerdeyse... o zamanda danıştım nasıl beslenmeli diye ama görüntüde şişman durmuyor sadece iri kemikli bir kız duruyor zaten hareketleride büyük gibi 2,5 yaşında ama parkta falan 3,5 4 diyorum herkes inanıyor... yani gelişimide ileri sanki... bu arada abur cubur yemesin diyorsuuzda kızımı hiç cips çikolataya alıştırmadım zaten şekerli şeyleri çok sevmez kek pasta kurabiye bile yemez bisküvi hiç sevmez biraz cipsi seviyor onuda almıyorum ama tam bir sıcak sulu yemek hastası ekmekte çok yemiyor ama makarna ve pilav hastası :)) ayrıca bakıcı bakıyor ve onun evine gittiği için tam olarak ne yiyor bilemiyorumda herhangi bir kontrolüm yok çok endişeleniyorum endokrine götüreyim diyorum herkes (bakıcımız, komşular, kayınvalidem, iş arkadaşlarım) büyüyünce çırpar dert etme ne güzel işte bizde hiçbişey yediremiyoruz diyolar özellikle kayınvalidem ugraşmayın nesi varmış yavrumun diyor ama bizde zaten karı koca iri yapılıyız hep dikkat etmek zorunda kalıyoruz ayrıca bende gebelik diyabeti vardı acaba ona bağlı bişey olabilirmi? 1 tabak dolusu yemek yiyor üstüne tekrar abur cuburu yok ama... bilmiyorum yaa havalar düzelsin en fazla 1 ay içinde bi götürelim biz.. doğum kilosunu soranlar olmuş 3470 ti... boy 52 cm.. yani bende gebelik diyabeti vardı diyet listeme tam olarak uydum hatta sadece 9 kilo aldım belkide dikkat etmesem 4,5 kiloyu geçerdi diyolar. çünkü 38. haftada aldı doktor. yani 40 haftayı doldursaydı bence 1 kilo daha kesin alırdı. teşekkürler yorumlarınız için. zor ya kimse anlamak istemiyor herkes çok tatlı çok şirin diye seviyolarda ilerde mağazalarda kıyafet denerken ağlayan neden dikkat etmedin anne diye hesap soran bir kızım olursa diye üzülüyorum
(
yoksa şu an görüntü obezite gibi değil sadece iri yarı bir kız bizde güğüm gibi derler öyle işte :)))

yoksa şu an görüntü obezite gibi değil sadece iri yarı bir kız bizde güğüm gibi derler öyle işte :)))