- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
çeviri yapabilecegimiz bir yer varmı peki ingilizcem zayıf ve çok merak ediyorum yazılanları
Onu degılde baska hıkayelerı okudum cok etkılendım neredeyse bu olayın tamamen bunlarla örtüştüğüne inandım bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çeviri yapabilecegimiz bir yer varmı peki ingilizcem zayıf ve çok merak ediyorum yazılanları
aslında oglum 2.5 yasına kadar yanı bende tabıkı annemlerde yasadık ama bunları tamamen unutmus olması bana tuhaf gelıyor cunku kendısı o donemde babasının askerde olduğunu düşünüyor
çocuğun doğru söylüyor o yaşta bir çocuk durduk yere böyle şeyler anlatamaz..reankarnasyon bunun adı..benim arkadaşımın annesi yaşlıca bir kadındı,onunda başından geçmiş bir olayı anlatmıştı o teyze....şimdi bende bunu size anlatsam vakit alır..kısacası inanırım böyle şeye..Merhaba hanımlar
5,5 yaşında bir kızım var ve 3 yaş civarıydı bir iki kez anne benim başka annem babam vardı biliyomusun demeye başladı nasıl yani kızım dedim sizden önce başka annem ve babam vardı isimleri ayşe ve Murat tı dedi biz köyde yaşardık dedi önceleri pek ciddiye almadım çizgifilmlerden etkileniyor hayal kuruyor falan dedim şimdi 5 yaşında bu konuyu kendi açmıyor ama hala sorduğumuzda konu hiç değişmeden anlatabiliyor yaşadığı köyü annesini babasını kendisini onların öldüğüne ve sonra bizim çocuğumuz olarak doğduğunu idda ediyor inatla soruyorum karmaşık şekilde fire verirmi afallarmı acaba hayalmi kuruyor diye hiç taviz vermeden aynı şeyi şaşırmadan anlatıyor şaşırıp kalıyorum kimileri reankarnasyon falan diyor ama ben mantıkende dinende bu konuya inanmıyorum özellikle böyle bişeyle karşılaşan birileri varmı aranızda sizce neden böyle davranıyor anaokul öğretmeni kızımın hayalgücünün çokmfazla olduğuna ve bunu engellememem gerektiğini söylüyor bunu iyi bişey olduğunu söylüyor sınıftada bi kaç arkadaşına anlatmış bi fikri olan yazsın lütfen...
çocuğun doğru söylüyor o yaşta bir çocuk durduk yere böyle şeyler anlatamaz..reankarnasyon bunun adı..benim arkadaşımın annesi yaşlıca bir kadındı,onunda başından geçmiş bir olayı anlatmıştı o teyze....şimdi bende bunu size anlatsam vakit alır..kısacası inanırım böyle şeye..
ahahahah zilliye bak senbenim kız gibi desenize ,sanırsın kraliyet ailesinde şatolarda yaşıyor ,uçan atlar ,peri tozları ,gökkuşağı üzerinde yaşamak ,acayip acayip şeyler ,aynen hep yabancı isimler ,yeni bir oyuncağı olduğunda ben ayşe fatma koyarım o hemen bunun adı ,alora olsun yada işte lidyana olsun ,demekki garipsememek lazım ,bu zamanın çocukları böyle demekki
![]()
yazdıklarınızı okudukca erkek arkadasımı arayıp hadi tamam artık her seye kabulum evlenelim diyesim geldi :))
kızınızla övünün bence![]()
o eski koy vs hikayesini de kulak dolgunlugu ile farklı parcaları birlestirip oyle bir sey uydurmustur, uzmeyin tatlı canınızı
sizin söyleminize göre benim kızım da periler ülkesinde yaşayan ,üstün güçleri olan kanatlı bir peri kızı mı şimdi :26:
ha bazende deniz kızı oluyor ,sanırım çift ruhlu ,peki deniz kızlarına inanırmısınız ?????????
Siz nerden hak buluyorsunuzda baska insanlarin inançlariyla dalga geçiyorsunuz?
Bende Allaha inanmiyorum, simdi sizin dininizi peri masaliylami karsilastirim?
Arkadasim yanlis anlamani istemem beni ama ben eylul arkadasin mesajinda bir dalga gecme goremedim. Niye kizdin ki simdi bu kadar ?
Siz nerden hak buluyorsunuzda baska insanlarin inançlariyla dalga geçiyorsunuz?
Bende Allaha inanmiyorum, simdi sizin dininizi peri masaliylami karsilastirim?
https://notendur.hi.is/erlendur/english/cort/Replication_Studies_of_Cases.pdf
buyrun makale bu.
sayfa 3'te engin sungur(bahsettiğim küçük çocuk)
anlatmaya başlıyor.
Çok ilginçmiş benim kardeşiminde efe diye hayali arkadaşı vardı 3 yaşındayken başlayıp 6 yaşında son bulmuştu ama 3 sne boyunca bize de varmış gibi yaşatmıştı sonra annem Efe'nin annesiyle tanışmadık gelsinler de tanışalım dedi efeler izmire taşındılar dedi ve bitti ondan sonra bi daha aklına gelmedi bir pedegogla konuşmanızda yarar var . Korkmayın çocukların hayal dünyası olağanüstüdür biz unuturuz onlar unutmaz