- 23 Ağustos 2012
- 51.770
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.980
- 898
- Konu Sahibi lion mother
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay siz ne kadar tatlisiniz yaa :) sırf kızınızın hayvan sevgisi icin neler yapiyorsunuz gözlerimden kalpcikler çıkıyorEvi satışa çıkardık en mantıklısı buaz once emlakçı çekim yaptı
![]()
Benimde köpüşler var,kediler pati atıyor diye yanaşamıyorum.Köpüsler de sürekli üstüme atlamasalar daha çok sevişebilirdik
Yaaaa çok tatlıııııı
AyyyBenimde köpüşler var,kediler pati atıyor diye yanaşamıyorum.Köpüsler de sürekli üstüme atlamasalar daha çok sevişebilirdik![]()
Yaaaa çok tatlıııııı![]()
Dayanamıyoruz o üzüldükçeAy siz ne kadar tatlisiniz yaa :) sırf kızınızın hayvan sevgisi icin neler yapiyorsunuz gözlerimden kalpcikler çıkıyorben de 24 yaşındayım annem/babam hala kedilere dokununca elleme pis derler kiziniz çok sanslı
K
Kızıma sordum tabiki solucan ve küçük böceklerle diyorNeyle besliyordu bilmiyorum ama eline alabiliyorsun.aynı iguana gibi ama küçükeminönü hayvan pazarında sakallı ejder,iguana falan satıyorlar kedi-köpek bölümünde ama semender görmedim.bu arkadaş ankaradan getirmişti petshoptan.sonra ne yazıkki öldüler çünkü nasıl bakılacağını bilmiyordu.
Sitedeyiz yasak burada ve sokak baya uzak dusuyor. Annemlerin orada var beslediği hatta 6-7tane felanBence dışarda bir kedi seçin hep onu besleyin. Benim var bir tane, Bim marketin bahçesinde karton yuvası var orda ikamet ediyorBen de her gün ziyaretine gidiyorum, besliyorum ve seviyorum.
fırsat bulup yazamadım sabahtan beri.petshopta görmüş daha çocuktu o zaman.almışlar küçük akvaryuma koymuşlar öyle.ne yedirdiğini hiç hatırlamıyorum.kısa zaman içinde öldü hayvancağızlar.bence burada en büyük suçlu anne baba.çocuk istedi diye bakamayacağı hayvanı neden alıyorsun ki?ikinci suçluda petshoplar.gidiyorsun daha cazip görünsün hayvanlar diye allayıp pulluyorlar.işte şöyle güzeldir böyle kolaydır.kedi almadan önce pakistan papağanına takmıştım kafayı araştırma yaptım baya ne yer ne içer nasıl bir ortam lazım falan diye.gittim eminönüne bakmak için.adam bana cazip göstermek için muhabbet kuşu kafesi diye tabir edilen en küçük boyda kafesi gösteriyor al bunda yaşar herşey dahil 300e vereyim diyor.şimdi cahil bir insan olsam cazip gelir alırım belki ama ben muhabbet kuşumu bile o kafeste bakmıyorum.insanlar alacağı hayvanı iyice araştırıp en iyi şartları sağlayabilecekse alsınlar.kuzenimede inanılmaz güzel bir yavru golden aldılar.3 ay sonra başa çıkamıyoruz diye hayvanı sahiplendirdiler.Onlar solucan larva falan yerler. Onu da nereden bulacak? Evde habitat oluşturması lazım. Bir de nemli alan olması lazım yaşamaları için. Üzüldüm yaKeşke farklı bir şey besleseymiş.
Oyy masallahh. Kızım gördü keşke ses kaydini atabilseydim burayaa . Annecimm bakarmisin nasıl tatlı ya yerim ben bunu diyorHastaliginiz ve bebeğiniz için zararlı mi bilmiyorum ama kedi de alabilirsiniz. Oyun arkadaşı olur o yedikce kendisi de yer falan.. Benim de kedim var evdeki herkes bayılıyor çok seviyoruz onuberaber uyuyorum, aglayinca gelir mirmir yapar, ben hastayken sabaha kadar basımda beklemişti, o hastalanınca bende ağlamiştim uyumamiştim hic. Nasıl güzel. Canım kızım çok seviyorum onuuu (maşallah)Eki Görüntüle 2578308
Yavrum yaaaEvet çok tüy topağı değil mi
çok da çakal ayrıca....elimde poşet varsa hemmen zıplıyor![]()
Japon balığı almaya ne dersiniz her anlamda zararsız bakımı kolay :)Merhabalar.. 4bucuk yaşında kızım var. Uykuyu sevmiyor, yemek yemeyi sevmiyor, yerinde duramıyor.. yemeden nasıl bu kadar hareketli olabiliyor anlamiyorum. Pedogaga götürdüm kagit kalem verdi biseyler yazdirdi sordu oynatti,yasına göre zekasının ileride olduğunu üstüne gitmemi kendi kendine duzelecegini soyledi ama ana yüreği iste yemek yese yeter benim içinşimdide kedi, köpek, kuş, balık,tavşan istiyorum diyor hergun ağlıyor. Camdan kedi görünce dışarda üşüyor ben yemek yemem kedide yemek yemeli yazık diyor. Bi kaç kere çıkardım yemek verdik su verdik hırkasını üzerine örttü ama daha çok istemeye başladı. Geçende avustralya yangınında koalalari gördü çok üzüldü lütfen baba onları getirelim bakalim diye 2 gün ağladı
vicdanlı olması hayvanlara karşı sevgisi beni çok mutlu ediyor ama iste o üzülüyor
en sonda semender istiyorum dedi belgeselde görmüş
ben karaciğer hastasiyim oğlumda prameture doğdu bagisikliligi çok düşük hemen hastalaniyor evde beslememiz doğru değil. Bide bize alistiktan sonrada bisey olursa nasil bırakırım vicdanim el vermez.Ne yapacagimi şaşırdım. Cok uzuluyor hergun agliyor. Ne önerirsiniz
![]()
Teşekkür ederizzzOyy masallahh. Kızım gördü keşke ses kaydini atabilseydim burayaa . Annecimm bakarmisin nasıl tatlı ya yerim ben bunu diyor![]()
Mest oldu şeklini görmeniz lazimTeşekkür ederizzzbir kaç resmini daha atayim gösterin
Eki Görüntüle 2578433
Eki Görüntüle 2578434
Eki Görüntüle 2578435