• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızımın idrarı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sevcan19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
45
5
98
Çorum
nisan annişleri 3 gündür takip ediyorum kızımın idrarında koku var.ağır bir koku.acaba kullandığımız ilaçlardan olabilir mi? 1 haftadır sulcid antibiyotik kullanıyorum idrar yollarında iltihap varmış.sizce nedeni bu olabilir mi.gerçekten bezi çok kokuyor.yarın doktora götürmeyi düşünüyorum.yoksa ben mi telaşlanıyorum sizce.birde bugün çok huysuzdu sürekli ağladı uykuya dalamadı bir türlü.ben sıcaklardan diye tahmin ediyorum sizin bebişlerde de aynı sorunu yaşayan varmı? uykusuz kalıyoruz ikimizde.:çok üzgünüm:

nisan annişleri 3 gündür takip ediyorum kızımın idrarında koku var.ağır bir koku.acaba kullandığımız ilaçlardan olabilir mi? 1 haftadır sulcid antibiyotik kullanıyorum idrar yollarında iltihap varmış.sizce nedeni bu olabilir mi.gerçekten bezi çok kokuyor.yarın doktora götürmeyi düşünüyorum.yoksa ben mi telaşlanıyorum sizce.birde bugün çok huysuzdu sürekli ağladı uykuya dalamadı bir türlü.ben sıcaklardan diye tahmin ediyorum sizin bebişlerde de aynı sorunu yaşayan varmı? uykusuz kalıyoruz ikimizde.:çok üzgünüm:

bizde kızımla aynı sorunları yaşıyoruz benimde kızımın idrar yolları iltihaplıydı çok huysuzdu hep ağlıyodu gaz sancısı sandık kabız dedik ama gerçek sebeb idrar yolu iltihabıymış antibiyotik kullandık 1 haftadan beri çok şükür biraz düzelme var en azından sakin pazarteside kontrolümüz var inşallah geçmiştir ama bizim hala gaz sorunumuz var gece ağlayarak uyanıyor ağlayarak gazını çıkarıyor ama gazı bitmiyor inşallah bu günlerde geçecek sizede geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir bebişin

aldigi ilaclar koku yapabilr bence sen yinede dr sor dogrusunu o bilir ama biz bile ilac aldigimizda nasil kokuyor degil mi

Back
X