- 6 Şubat 2017
- 200
- 228
- 33
- 36
- Konu Sahibi Asivemavi34
-
Babasız bir çocuk büyütüyorum
Siz güçlü olmalısınız o baba bilmezken saçma sapan ağlak hallere girip çocuğu gariban moduna sokmayın
Yurtdışı bekar anne dolu herkesin babası olck diye birşey yok siz gülün eğlenin çocukta mutlu olsun evet yavrum baban yok olmayabilir birçok kişinin babası yok ama ben varım demeniz lazım
Sana önerim sabret yaşa ve görIlahi adalete cok inanıyorum benim duzenim gitti çocuğum babasız buyuyecek ailesi tam destek oldu bu süreçte asla karina cocuguna sahip cik demediler.. oysa ne iyiligim oldu ailesine benden bu denli nefret ettiklerinin farkinda olmadan yasamisim kac sene
Umarim lütfen dua edin..Dibi görüyorsun şuan ama cıkacaksın cıktıgında daha güçlü olacaksın. Emin ol
Umarim lütfen dua edin..
Cok ağladım cok yıprandım inanin 6 ayda 30 kilo verdim safra kesem alindi saclarim bembeyaz oldu birgun napiyorsun diye sordum kendime.. sunu rabbimden çok istiyorum o ve ailesi bana ve kzima yasattiklari kadarini beni uzdukleri kadarını yasasinlar ne eksik ne fazla..Sana önerim sabret yaşa ve gör
Korkmayın. Emek verdikçe emeginizin karşılığını alacaksınız. Ve bu endişeyi taşımak insanı iyi bir anne yapar zaten..
Bu süreçte kendiniz harici tek yapabileceğiniz ekstra, çocuğunuzun sağlıklı bir baba-kız ilişkisi için eski eşinizi teşvik etmek. Belki bir aile büyüğü, belki zamanı geldiğinde çağrıldığı bir psikolog toplantısı, aklını başına getirir diye umacağız..
olmuyorsa da bu sizın sucunuz veya eksikliğiniz degil. Onun kötü babalığından olacak. Ve çocuğunuz zaman zaman incinse de size hak verecek. Çünkü yanında hep siz vardınız.
İncinmesini kimse istemez ama bu sebep olmak zorunda degil, çocuklar bazen canlarını yakacak seyler yaşar. Bu illaki baba eksikliği olmak zorunda degil :)
Hiç sıkma canını, o kadar çok ettiğini bulan insan gördüm ki anlatsam destan olur burda. Sen sadece sabret, belki 1 yıl belki 20 yıl geçer ama emin ol o ilahi adalet tecelli eder, sen Allah'a güven ve sabretCok ağladım cok yıprandım inanin 6 ayda 30 kilo verdim safra kesem alindi saclarim bembeyaz oldu birgun napiyorsun diye sordum kendime.. sunu rabbimden çok istiyorum o ve ailesi bana ve kzima yasattiklari kadarini beni uzdukleri kadarını yasasinlar ne eksik ne fazla..
Hiç sıkma canını, o kadar çok ettiğini bulan insan gördüm ki anlatsam destan olur burda. Sen sadece sabret, belki 1 yıl belki 20 yıl geçer ama emin ol o ilahi adalet tecelli eder,
Cok teşekkür ederim inanın o kadar iyi geldi ki yazdıklarınız..kalben inanıyorum allahım göstersin inşallah
Cok haklsiniz cok aminBu adamların cinsel organını kesmek lazım ki bir daha çocukları olmasın!!!
Canım Rabbim inşiallah senin ve kızının yar ve yardımcısı olsun.Allah minnağın yüzünü hep güldürsün.
Bunun ne annelik ne babalıkla alakası yok bence. Kimi doğurduğunu yada ondan olan evladını geride bırakıp gidiyor. Kimi hiç tanımadığı bi çocuğu çoğu anneyim babayım diyenden daha çok seviyor. İster insanlık de ister sevgi de ister vicdan de adını koyamayız ama ne doğurmakla ana nede o işe katkı sağlamakla baba olunuyor.
29 yaşındayım evliyim.Rabbim ömür verirse iki tane kızım var. Biri 5 biri 1 yaşında gözlerine bakarken içim titriyor. Ve annemi hiç anlayamıyorum. 18 aylıkken boşanan bi ailenin çocuğuyum. Beni babama veren ilkokul 5 e kadar arada arayan sonra hiç arayıp sormayan bi annenin kızı.Çocuğum üzülür üvey anne belki bakamaz diye de hiç evlenmeyen bi babanın evladı..
Zamanla büyüdükçe senin şuan düşündüğünü kızın düşünmeye başladığında farklı olacak herşey.
Üzülüp sana belli etmek istemediğinde..Kafasında sorular belirlenmeye başladıkça,soracak sana ama azalacak zamanla soruları.Sana duyacağı sevgiye bırakacak sorular yerini.Daha çok saygı duydukça sana ikiniz beraber güçleneceksiniz.
Belki arayacak kendini baba olarak görmen o adam. Ama o küçük kız büyüyüp bi genç zamanla bi kadın oldukça daha farklı olacak herşey.
Zor mu offf..Geçiyormu acısı deliyor,kanatıyor,parçalıyor geçmiyor belki ama kabuk tutuyor..
Acıyacak canın kardeşim. Hatta hiç ummadıkların ummadığın anda daha da acıtacaklar..Ama bugün bu bayram gününde bunları düşünen kadını asla yıkamıycaklar..
Kızın için ikiniz için var olacaksın. Ağlayacaksın ama dik duracaksın..
İlahi adeleti kızın büyüdüğünde daha çok anlayacaksın..Zaman yerini güzel günlere bırakacak..
Milletin meraklı soruları da olacak tabi..
Sorular,bayramlar,özel günler acıta acıta kızınla beraber gurur duyacağın geleceğinizi hazırlıycak..
Ama sonu çok güzel olacak be canım..Sen umudunu kaybetme ki kızın da mutlu olmayı öğrensin. Herkese herşeye inat..
Allahımdan bu bayram gününde dilerim ki..Musmutlu huzurlu bi gelecek senin ve evladınla olsun..Bugün acıyla döktüğün o göz yaşların yerini mutlulukla akan yaşlara bıraksın..Yolunuzda bahtınız da açık olsun inşiallah..
Benide ağlatmasaydın iyiydi ama
Kızını da kokla benim yerime annesi
Istemsizce düşünüyorum ama gecicek illa ki biliyorum.Ilahi adalet var elbette ki eden bulur.
Ben ne Yaptım da basına geldi diye düşünmeyin bazen oluyor böyle Şeyler
Haketmeyen insanlar hakkında böyle şeyler düşünmeyin. Olmaması daha iyiMerhabalar hanimlar,
Keske bu bayramda tek derdim kv gorumce kaprisi ne giyeceğim dusuncesi hangi cikolatayi almaliyim ikilemi olsaydi o kadar cok isterdim ki siradan herkes gibi dertlerim olmasini..
Kizim daha 20 gunlukken acılan instagram hesabi sayisiz kadinla konusmalar aileme hakaretler kizini zerre dusunmeyen bir adam giden 8 yilim 5 senelik evliliğim anasinin babasinin agziyla hareket eden karisinin kizinin arkasında durmayan bir adam
Bir kizim var 8 aylik babasıyla boşanma aşamasındayız kizini 40indan sonra sadece 3 kere goren bir baba..bugun mahalledeki kiz cocuklarini gordum babalarının kucaklarinda bunu hakedecek bisey yapmadim kizimin hicbir gunahi yok keske boyle olmasaydi diye aglamaktan helak oldum..
Sahi var midir ilahi adalet eden bulur mu? Lutfen bize dua edin
Söylemesi kolay da yasamasi o kadar kolay olmuyor ne yazikkiHaketmeyen insanlar hakkında böyle şeyler düşünmeyin. Olmaması daha iyi
ALLAH yar ve yardımcınız olsun.Merhabalar hanimlar,
Keske bu bayramda tek derdim kv gorumce kaprisi ne giyeceğim dusuncesi hangi cikolatayi almaliyim ikilemi olsaydi o kadar cok isterdim ki siradan herkes gibi dertlerim olmasini..
Kizim daha 20 gunlukken acılan instagram hesabi sayisiz kadinla konusmalar aileme hakaretler kizini zerre dusunmeyen bir adam giden 8 yilim 5 senelik evliliğim anasinin babasinin agziyla hareket eden karisinin kizinin arkasında durmayan bir adam
Bir kizim var 8 aylik babasıyla boşanma aşamasındayız kizini 40indan sonra sadece 3 kere goren bir baba..bugun mahalledeki kiz cocuklarini gordum babalarının kucaklarinda bunu hakedecek bisey yapmadim kizimin hicbir gunahi yok keske boyle olmasaydi diye aglamaktan helak oldum..
Sahi var midir ilahi adalet eden bulur mu? Lutfen bize dua edin
Siz bilirsiniz o zaman.Söylemesi kolay da yasamasi o kadar kolay olmuyor ne yazikki
Cok tesekkur ederim hepimizin insallah Rabbim yanimda hissediyorum omzumdaki elini.. bugunler gecicek elbet inaniyorum sabrediyorum . Allah dağına gore kar verirmis.. tevekkül ediyorum.ALLAH yar ve yardımcınız olsun.
Elbette en büyük adalet Allah'ın adaleti... sadece Allah bizim gibi sabırsız değil, biz kullar olarak aciziz...
Rabbim sizin yardımcınız olsun, güç kuvvet versin. Bunca zaman kızınıza kol kanat gerdiyseniz gerisi de gelecektir. Düşünmeyin böyle bir adamı, kızınızla beraber önünüze bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?