Kızımın ilk bayrami boyle huzunlu mu olacakti?

Haklisiniz olaylar çok yeni toparlarim elbet kızımda aslanlar gibi bakarım kotu bir anne oldugumu düşünmüyorum ama suan dava surecindeyiz hersey ustumw üstüme geliyor ustune toplum baskısı..

Sana önerim sabret yaşa ve gör

Sana önerim sabret yaşa ve gör
Cok ağladım cok yıprandım inanin 6 ayda 30 kilo verdim safra kesem alindi saclarim bembeyaz oldu birgun napiyorsun diye sordum kendime.. sunu rabbimden çok istiyorum o ve ailesi bana ve kzima yasattiklari kadarini beni uzdukleri kadarını yasasinlar ne eksik ne fazla..

O kadar umursamaz ki vicdansiz ki diyecek bisey bulamıyorum aklı basina geldiginde cok ama cok gec olacak..

Hiç sıkma canını, o kadar çok ettiğini bulan insan gördüm ki anlatsam destan olur burda. Sen sadece sabret, belki 1 yıl belki 20 yıl geçer ama emin ol o ilahi adalet tecelli eder, sen Allah'a güven ve sabret

Canım Rabbim inşiallah senin ve kızının yar ve yardımcısı olsun.Allah minnağın yüzünü hep güldürsün.
Bunun ne annelik ne babalıkla alakası yok bence. Kimi doğurduğunu yada ondan olan evladını geride bırakıp gidiyor. Kimi hiç tanımadığı bi çocuğu çoğu anneyim babayım diyenden daha çok seviyor. İster insanlık de ister sevgi de ister vicdan de adını koyamayız ama ne doğurmakla ana nede o işe katkı sağlamakla baba olunuyor.
29 yaşındayım evliyim.Rabbim ömür verirse iki tane kızım var. Biri 5 biri 1 yaşında gözlerine bakarken içim titriyor. Ve annemi hiç anlayamıyorum. 18 aylıkken boşanan bi ailenin çocuğuyum. Beni babama veren ilkokul 5 e kadar arada arayan sonra hiç arayıp sormayan bi annenin kızı.Çocuğum üzülür üvey anne belki bakamaz diye de hiç evlenmeyen bi babanın evladı..
Zamanla büyüdükçe senin şuan düşündüğünü kızın düşünmeye başladığında farklı olacak herşey.
Üzülüp sana belli etmek istemediğinde..Kafasında sorular belirlenmeye başladıkça,soracak sana ama azalacak zamanla soruları.Sana duyacağı sevgiye bırakacak sorular yerini.Daha çok saygı duydukça sana ikiniz beraber güçleneceksiniz.
Belki arayacak kendini baba olarak görmen o adam. Ama o küçük kız büyüyüp bi genç zamanla bi kadın oldukça daha farklı olacak herşey.
Zor mu offf..Geçiyormu acısı deliyor,kanatıyor,parçalıyor geçmiyor belki ama kabuk tutuyor..
Acıyacak canın kardeşim. Hatta hiç ummadıkların ummadığın anda daha da acıtacaklar..Ama bugün bu bayram gününde bunları düşünen kadını asla yıkamıycaklar..
Kızın için ikiniz için var olacaksın. Ağlayacaksın ama dik duracaksın..
İlahi adeleti kızın büyüdüğünde daha çok anlayacaksın..Zaman yerini güzel günlere bırakacak..
Milletin meraklı soruları da olacak tabi..
Sorular,bayramlar,özel günler acıta acıta kızınla beraber gurur duyacağın geleceğinizi hazırlıycak..
Ama sonu çok güzel olacak be canım..Sen umudunu kaybetme ki kızın da mutlu olmayı öğrensin. Herkese herşeye inat..
Allahımdan bu bayram gününde dilerim ki..Musmutlu huzurlu bi gelecek senin ve evladınla olsun..Bugün acıyla döktüğün o göz yaşların yerini mutlulukla akan yaşlara bıraksın..Yolunuzda bahtınız da açık olsun inşiallah..
Benide ağlatmasaydın iyiydi ama
Kızını da kokla benim yerime annesi

Sen nasil guzel bir kadinsin annesin evlatsin nasil guzel bir kalbin var beni nasil guzel anlamissin seni hic unutmayacagim cok tesekkur ederim yazdiklarin icin iyi dileklerin icin.. kalbimi ruhumu beynimi okudun eylülü cok opucem yerine... allah sana evlatlarinla esinle mutlu huzurlu uzun bir hayat versin.. sende beni sumuklerimi ceke ceke aglatmasaydin iyiydi..

Haketmeyen insanlar hakkında böyle şeyler düşünmeyin. Olmaması daha iyi

ALLAH yar ve yardımcınız olsun.
Elbette en büyük adalet Allah'ın adaleti... sadece Allah bizim gibi sabırsız değil, biz kullar olarak aciziz...
Rabbim sizin yardımcınız olsun, güç kuvvet versin. Bunca zaman kızınıza kol kanat gerdiyseniz gerisi de gelecektir. Düşünmeyin böyle bir adamı, kızınızla beraber önünüze bakın....

Cok tesekkur ederim hepimizin insallah Rabbim yanimda hissediyorum omzumdaki elini.. bugunler gecicek elbet inaniyorum sabrediyorum . Allah dağına gore kar verirmis.. tevekkül ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…