- 3 Mart 2014
- 2.293
- 3.533
- 358
- Konu Sahibi Asivemavi34
-
Kesinlikle....Cok tesekkur ederim hepimizin insallah Rabbim yanimda hissediyorum omzumdaki elini.. bugunler gecicek elbet inaniyorum sabrediyorum . Allah dağına gore kar verirmis.. tevekkül ediyorum.
Canım benim..Sen nasil guzel bir kadinsin annesin evlatsin nasil guzel bir kalbin var beni nasil guzel anlamissin seni hic unutmayacagim cok tesekkur ederim yazdiklarin icin iyi dileklerin icin.. kalbimi ruhumu beynimi okudun eylülü cok opucem yerine... allah sana evlatlarinla esinle mutlu huzurlu uzun bir hayat versin.. sende beni sumuklerimi ceke ceke aglatmasaydin iyiydi..
Bankaciyim aile destegim var kardeslerim annem babam hem benim hem kizimin yanindalar sukurler olsun iyi ki varlar.. kizimi cok seviyorlar ilgileniyorlar sadece kendimi salak gibi hissediyorum onca sene calisip babasının sozde bizim dedigi evin kredisini odedim simdi yok oyle bisey diyor butun takilarimi ailesi aldi şimdi inkar ediyorlar .. bide ustune paragöz diye suçlanıyorum boylr seyler yasatip yipratmaya calisiyorlar ayrica.Kesinlikle....
Allah kimseye kaldırabileceğinden çok yük vermezmiş. Rabbim bizi sunarken isyan etmeden tevekkül eden kullarından eylesin.
Boşandığım zaman dünyalar başıma yıkılmıştı, dünyam alt üst oldu demiştim... ama aynı Mevlana'nın söylediği gibi hayatımın altı üstünden güzel oldu.
Hayatımın aşkıyla tanıştım, evlilikte güven saygı neymiş öğrendim...
üzme canını, İnan bana Rabbimin senin ve kızın için çok daha güzel planları var.
Dilerim mesleğin ve aile desteğin vardır.
Senin icin çok üzgünümBankaciyim aile destegim var kardeslerim annem babam hem benim hem kizimin yanindalar sukurler olsun iyi ki varlar.. kizimi cok seviyorlar ilgileniyorlar sadece kendimi salak gibi hissediyorum onca sene calisip babasının sozde bizim dedigi evin kredisini odedim simdi yok oyle bisey diyor butun takilarimi ailesi aldi şimdi inkar ediyorlar .. bide ustune paragöz diye suçlanıyorum boylr seyler yasatip yipratmaya calisiyorlar ayrica.
Senin icin çok üzgünümneyseki suan ufak birşeylerin farkinda degildir daha. Bayram seyran yani.. yaptiklarinin bedelini ödeyecek merak etme ilahi adalett asla şaşmaz tartısı dogru ve hak...
Bu kadar ilgisiz bir baba icin inanın icimden bisey yapmak gelmiyor onerileriniz icin cok teşekkür ederim ilerde pedagog yardımı alicam.Annesiyle ya da babasıyla büyümeyen her çocuk ille de sorunlu olacak diye bir şey yok. Öncelikle bunun için üzülmeyin. Fakat burda size çok iş düşüyor. Babasına her ne kadar kızgın olsanız da çocuğunuzun psikolojisi için uğraşmalısınız. Bu da çocuğun zihninde ‘aslında onu çok seven bir baba’ imajı yaratmakla olur. Fiziksel dünyada deneyimlediklerinden çok bir çocuğun ebeyvnlerine dair zihinsel tasarımı önemlidir. Babasıyla görüşmüyor olsa da bir çocuk, yine de çok istenen ve sevilen bir bebek olduğuna dair işlenmeli. Bu şekilde yetişkinlikteki birçok olası sorunun önüne geçmiş olacaksınız. Çünkü çocuğunuz zihninde ‘istenmeyen, sevilmeyen bebek’ imajına sahip olmayacak. Böylece kendisine olan sevgisi ve özgüveni de yüksek olur.
Şu an eşine ve ailesine söylenmek üzere zihnimden geçenleri sözcüklere döksem siteden atılırım yani o derece. Neyse.Haklisiniz ben bu sureci hala sevdigim icin de biraz agir geciriyorum ama gecicek umarim oyle umut ediyorum izin verirlerse cunku her koldan saldiriyorlar ailesi anasi babasi danasi..
Toplum baskısına katılıyorum ama yaşadıklarını en iyi sen biliyorsun senin canın yanıyor. İnsanlar kendi başlarına gelen olumsuz şeyleri normal karşılar başkalarının yaşadıklarını eleştirir. Kimseyi takma insanlarla konuşurken asla -vah vah tüh tüh yapmalarına müsade etme. Ortada kalmış kadın imajı da verme. Bir zarardan döndün kârdasın. Kendine ve kararlarına saygı duy herkesin de saygı duymasını sağla.Haklisiniz olaylar çok yeni toparlarim elbet kızımda aslanlar gibi bakarım kotu bir anne oldugumu düşünmüyorum ama suan dava surecindeyiz hersey ustumw üstüme geliyor ustune toplum baskısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?