arkadaslar merhaba,
doktor 21.haftaya kadar erkek dedi bana ve ogluma isim bulmustum ancak 21.haftada kız dedi ve sok oldum birazda kızdım doktora nasıl bukadar hafta yanıldı diye.neyse simdi ise kız ismi derdine düstüm çünkü çok kararsızım...
Yardımınıza ihtiyacım var asagıdakı isimlerden begendiginizi yazarmısınız? çok tesekkür ederim merakla sonuçları bekliyorum:)
1.çağla
2.arya
3.duru
4.defne
5.tuana
6.cemre
7.beliz
Arkadaslar merhaba,
doktor 21.haftaya kadar erkek dedi bana ve ogluma isim bulmustum ancak 21.haftada kız dedi ve sok oldum birazda kızdım doktora nasıl bukadar hafta yanıldı diye.neyse simdi ise kız ismi derdine düstüm çünkü çok kararsızım...
Yardımınıza ihtiyacım var asagıdakı isimlerden begendiginizi yazarmısınız? çok tesekkür ederim merakla sonuçları bekliyorum:)
1.çağla
2.arya
3.duru
4.defne
5.tuana
6.cemre
7.beliz
kızlar slm son olarak 8.rüya da ekledim..
Onu unutmusum yazmaya:)
Arkadaslar merhaba,
1.çağla
2.arya
3.duru
4.defne
5.tuana
6.cemre
7.beliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?