Doğuma Hazırlık Kızımın isim anketine katılın lütfen!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tili

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
449
60
318
Arkadaslar merhaba,
doktor 21.haftaya kadar erkek dedi bana ve ogluma isim bulmustum ancak 21.haftada kız dedi ve sok oldum birazda kızdım doktora nasıl bukadar hafta yanıldı diye.neyse simdi ise kız ismi derdine düstüm çünkü çok kararsızım...
Yardımınıza ihtiyacım var asagıdakı isimlerden begendiginizi yazarmısınız? çok tesekkür ederim merakla sonuçları bekliyorum:)
1.çağla
2.arya
3.duru
4.defne
5.tuana
6.cemre
7.beliz

kızlar slm son olarak 8.rüya da ekledim..
Onu unutmusum yazmaya:)

hepside çok gündemde olan isimler yani çevrende çok duymaktan sıkılabilirsin bu isimlerden... bnce braz daha düşün ama listedeki isimlerden koycaksan illa aryayı beğendim ben diğerleri çok sıradan ... alya yada kayla da olabilir...

Benim düşüncem isim kolay söylenmeli o yüzden tuana,beliz,arya olmasını istemezdim..

Benim kızım olursa aklımda olacak isimler çağla ve cemre

kızlar slm son olarak 8.rüya da ekledim..
Onu unutmusum yazmaya:)

benimde kızım olacak inşallah ben irem düşünüyorum eşim berre istiyor.. Berre manası temizleyicidir. Ancak " O kendi nefsini temizler" diyerek kibir ve gurura sebep olmaması için değiştirmiştir. senin sölediğin isimlerdende duruyu beğendim :)

öncelikle allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin...
benimde kızım olursa bu isimlerden 2 tanesini koyucam sende düşünebilirsin
sare
masal
buğu
kumsal
tadım
şimdilik bukadar aklıma geldikçe yazarım...

kızım olsaydı kesinlikle tuana koycaktım eşim ne derse desin çok seviyorum o ismi :)

arya ve duru çok güzel birde bende tavsiye edeyim:) izge, simya, sırma :) bence bunlarda hoş isimler

Selam canım bende aynı dumdayım. Çok zor bbu isim konusu. Senin seçeenekelr arasında ise ben Beliz diyorum.. Bizde Alesya ve Pamira arasında kararsız kaldık. Bakalım doğuma kadar fikrimiz değişmez ise.

Bence Rüya veya Duru olmalı... :)
Sağlıkla doğsun inşallah.

duru ve defne güzel.yine de erkek isimleri düşünmeye de devam et.bir tanıdığa 9 ay boyunca erkek dedi doktor çocuk kız doğdu geldi maviş maviş giydirmişlerdi ufaklığı:)

Hayırlı olsun bebişinn ...

bana göre arya değilde ' alya ' çok hoş bi isim ....... :)

Ben en çok Çaglayi begendim. Diger isimler moda isimleri oldugu için, pek hosuma gitmiyor.
Her sinifta 2-3 tane Duru ve Defne olacak..

Öncelikle Allah bağışlasın :)
Çağla çok güzel olur bence, hem adaşım olur. Minik Çağla Ben bu listeden bir tek Çağla ismini seçerim :)
Cemre ismi de hoş. Olabilir bence. :26:
Ama diğerlerini sevmedim
Liste dışından bir öneri isterseniz "Nisa" ismi güzeldir.
"Esin" de çok hoş ve çok zarif bir isim :)
Değişik isimleri severim ben ama hani son zaman moda isimler değil. Nisan ismi mesela. Ya da Eylül. Çoğu tuhaf karşılıyo nedense İleride evlenirsem ve de kızım olursa Nisan koyacağım ama ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…