Doğuma Hazırlık Kızımın isim anketine katılın lütfen!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim kızım olursa eşim ve benden ortak bi isim olacak benim baş harfim "S" onun baş harfı "U" bizde " SU" koyacağız olunca

Son düzenleme:
Arya - Tuana - Beliz söylenişleri zor isimler.

Diğer seçtikleriniz arasında oyum Duru dan yana.
Ancak bunlar bu yıllarda doğan çocuklara en çok koyulan isimler.

Ceren ya da İpek isimlerini de bir düşünün derim

Sırayla Cemre, Defne ve Çağla'yı beğendim ben. Bence Tuana'yı düşünme çünkü iyice sıradanlaştı. Bi ara bayağı popüler oldu. Ama o kadar çok görüorum ki artık gına geldi Tuanadan. Tuana oto yıkama mı dersin, takıcımı, tokacımı, kebapcımı hepsi tuana mübarek. Ama tabi seçim senin ben fikrimi söyledim sadece.

bencede çağla, duru, defne güzel hep tuana, cemre gibi farklı isimler söyleniyordu soranlara ama burdada gördüğüm kadarıyla sıradan olmasın derken herkes farklı isimler koymaya başladı farklı isimler sıradanlaştı:))

UZUN ZAMAN DÜSÜNDÜM YOK O İSİM YOK BU İSİM...

TESEKKÜR EDERİM CEVAPLARINIZ İÇİN ANCAK BİR GECE DURUP DURURKEN NEDENZ NEHİR OLMASIN İSMİ DEDİM:)

NEHİR HEM MODERN HEM KLASİK BİR İSİM VE MODASI GEÇMEZ DİYE DÜSÜNÜYORUM..ANLAMADA ÇOK GÜZEL O SEBEP NEHİR KOYACAGIM ADINI...

nehir ismi fena değil
benim de ikinci kızım geliyor ismi rüya olacak yanına ikinci isim arıyoruz
listendekilerden cemre ve duru da güzel

Hayırlı olsun öncelikle:) Sanırım ben de adaşım olduğu için "Çağla" diyorum; "Defne" de Allah nasip ederse müstakbel bebeğimin ismi olacak inşallah:) O yüzden Çağla ya da Defne diyorum ben :)

yani sözün özü burada en güzeli Defne.

bence beliz güzel fakat duruyuda istiyorsan duru melek koyabilirsin ..duru her biryerde var ama duru melek aynı anda koyan kişi sayısı yaz =)

sizin seçtiklerinizden sadece defne ve tuana isimleri biraz hoşuma gitti.. bunların dışında kızım olursa ecrin ismini koymayı istiyorum Allahın hediyesi demek güzel bi isim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…