Evet eşim eledi.Ben boyle naif isimleri seviyorum.Soyadimiz da hep ince harflerden olusuyor.Isim de kalin harf olmasin dedim..Beren,Begümve idil öne çikan isimlerden.İpek'e oyumu verdikten sonra gördüm ki onu elemişsiniz.. Beren yiğenimin adı çok zeki ve sevimli bir çocuk:))) evet son kararım Beren
Tesekkur ederim yorum yazdigin icin. Son arastirmalarim sonucu hosuma gidenler bunlar:)))Son yazdığın isimlerin hepsini beğendim: Seray, Ayça, Ayla... ❤
Ebru Şallı'nın oğlunun adı Beren di sanırım.
Ayca ismini cok severim..Kizlar bir de Ayla ve Ayça yı begendim.Bu isimler hakkindaki dusunceleriniz neler???
Ayça isminin anlamini da cok begendim..Hem de Turkçe. Daha eşime sormadim.Seray ismini onayladi olabilir dedi.Şu an Begüm,Seray ve Ayça uzerinde duruyorum.Liste baya bir degisti:)))Bakalim dogana kadar be kadar degisecek.Yeni onerilere de açigim kizlar.Son moda isimlerden vazgectim..Biraz daha asil isimlere yoneldim..:))Ayca ismini cok severim..
Begüm'den daha güzel bence
Ayla ismini hic sevmem :))
Seray güzel.. Cok da duyulmamis olmasi da ekstra güzel..
Tercihleriniz cok güzel.. Onceki isimlerin de geneli guzeldi.. Son moda isimler donem isimleri oldugu icin bir anda cok begeniliyor, bir kac ay sonra sönüyor..:)Ayça isminin anlamini da cok begendim..Hem de Turkçe. Daha eşime sormadim.Seray ismini onayladi olabilir dedi.Şu an Begüm,Seray ve Ayça uzerinde duruyorum.Liste baya bir degisti:)))Bakalim dogana kadar be kadar degisecek.Yeni onerilere de açigim kizlar.Son moda isimlerden vazgectim..Biraz daha asil isimlere yoneldim..:))
Aaa cok guzel. Selen de guzelmis..Bu ismi de dusunebilirim.Ismi biraz didikleyeyim.Eşimin de onerisini alayim.Seren dusunmustum ama anlami hosuma gitmedi.Gemi direği..Yoksa soylenisi hosuma gitmisti.Selen nasil?
Daha cok kafa karistirayim ben :))
Sizin kızınızın adi ne bu arada?Selen nasil?
Daha cok kafa karistirayim ben :))
Tesekkur ederim:)Begüm 'u dusunuyoruz biz de.One cikan isimlerden.Ben Begüm dedim
Iki kizim var ikisi de iki isimli :)Sizin kızınızın adi ne bu arada?
Gülce akrabalardan birinde var canim.Ondan dusunmuyorum.:))Gülce de güzel..
Merhaba tekrar:))Bu isim işi tahmin ettigimden de zormuş.Allah başka zorluk vermesin de..Dün akşam eşime bir kagit verdim kendime bir kagit aldim ve begendigin 10 tane ismi yaz dedim.Ben de yazdim.Sonra actik.Ve icinde ortak cikan isimler ile ki icinde 5 tane isim ayniydi.Birbirimizden begendigimiz isimleri yazarak bir liste olusturduk..Listemizin son hali kizlar;Gülce de güzel..
Bu sistem iyi olmus :)Merhaba tekrar:))Bu isim işi tahmin ettigimden de zormuş.Allah başka zorluk vermesin de..Dün akşam eşime bir kagit verdim kendime bir kagit aldim ve begendigin 10 tane ismi yaz dedim.Ben de yazdim.Sonra actik.Ve icinde ortak cikan isimler ile ki icinde 5 tane isim ayniydi.Birbirimizden begendigimiz isimleri yazarak bir liste olusturduk..Listemizin son hali kizlar;
Rüya
Melisa
Nida
Mısra
Gamze
Begüm
Bilge
Artık bunlardan birini sececegiz.Bu isimler hakkinda yorumlarinizi bekliyorum..Yaptiginiz yorumlar icin de cok tesekkur ederim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?