Rüya ismini ben de cok begeniyorum.Eşim de begeniyordu ama simdi yok falan diyor.Kendisi Melisa ismine takmis durumda.Ne guzel vazgecmistim.İpek koyalim dedik.Dun yine diyor melisa olsun diye.Aa yardımcı olabildiğime çok sevindim.
Rüya'nın anlamı bence basit değil. Rüya gibi sözü de var dilimizde, rüya gibi demek harika, çok güzel demek. Daha nolsun.
Meva ismini de beğeniyorum ben ama arkadaşa katılıyorum, moda olma ihtimali var. Bu sizin için bir sorun değilse, Meva da güzel bir seçenek.
Bence mükemmelMaysa nasil? :))
Türkmence cicek anlaminda..
Bence arkadaşın yazdıği Maysa ismini de düşünebilirsiniz çok hoş geliyor kulağa ve anlamı oldukça hoş ama tabii son karar sizin yineDefne, İpek veya Melisa ismini dusunuyorum.Ankette en cok oy alan iki ismi seçtim:))
Ay bu nick ne böyle.Bence arkadaşın yazdıği Maysa ismini de düşünebilirsiniz çok hoş geliyor kulağa ve anlamı oldukça hoş ama tabii son karar sizin yine
Maysa ismini iş yerinden bir arkadaş da soylemisti ama eşim begenmedi.Duru ya da Defne dusunuyorum şu an.Kizim hâlâ isimsiz.Bence arkadaşın yazdıği Maysa ismini de düşünebilirsiniz çok hoş geliyor kulağa ve anlamı oldukça hoş ama tabii son karar sizin yine
SelinKizlar sonunda seceneklerimizi ikiye indirdik. Selin ve İpek arasinda kaldik..Son goruslerinizi bekliyorum.Hangisi guzel sizce??
Kizlar sonunda seceneklerimizi ikiye indirdik. Selin ve İpek arasinda kaldik..Son goruslerinizi bekliyorum.Hangisi guzel sizce??
Hep kibar isimlere baktik. Kulaga soylenisi hoş gelsin,naif olsun dedik.Selin ve ipek arasinda kaldik..Tam olarak şu olsun diyemiyoruz.Sizden fikirlerinizi bekliyorum..:))Yüzduk yuzduk kuyruguna geldik:)Selin ve Ipek çok hoş, kibar isimler..
Seçim yapmak zor.
Bence Selin çok hoşHep kibar isimlere baktik. Kulaga soylenisi hoş gelsin,naif olsun dedik.Selin ve ipek arasinda kaldik..Tam olarak şu olsun diyemiyoruz.Sizden fikirlerinizi bekliyorum..:))Yüzduk yuzduk kuyruguna geldik:)
madem bu iki isimde kaldiniz bence ipek . belki ileride yurtdisinda yasarsa isminin telafuzu dogru ve kolay yapilir
İsim ilk duyulduktan sonra rahat söylenecek bir isim.almanlar, hollandalilar ve İskandinav ülkeleri gördüğu gibi okurlar. Ingilizler ilk duyduktan sonra doğru telaffuz eder.İpek telaffuzu kolay bir isim değil ama bir yabancı için.
Bir Ingiliz Aypek der, İpek yerine mesela.
İsim ilk duyulduktan sonra rahat söylenecek bir isim.almanlar, hollandalilar ve İskandinav ülkeleri gördüğu gibi okurlar. Ingilizler ilk duyduktan sonra doğru telaffuz eder.
Hep kibar isimlere baktik. Kulaga soylenisi hoş gelsin,naif olsun dedik.Selin ve ipek arasinda kaldik..Tam olarak şu olsun diyemiyoruz.Sizden fikirlerinizi bekliyorum..:))Yüzduk yuzduk kuyruguna geldik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?