Doğuma Hazırlık Kizimin isim listesi(anketli)Lutfen yorumlarinizi da yazin.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kizimiza hangi ismi verelim?

• rüya

OY: 25 8,4%
  • idil

OY: 22 7,4%
  • melis

OY: 31 10,4%
  • defne

OY: 66 22,2%
  • öykü

OY: 35 11,8%
  • beren

OY: 24 8,1%
  • begüm

OY: 35 11,8%
  • ilayda

OY: 3 1,0%
  • ipek

OY: 56 18,9%

• Ankete Katılan
    297
Rüya ismini ben de cok begeniyorum.Eşim de begeniyordu ama simdi yok falan diyor.Kendisi Melisa ismine takmis durumda.Ne guzel vazgecmistim.İpek koyalim dedik.Dun yine diyor melisa olsun diye.
ipek ismi nasil sizce kızlar?

Bence arkadaşın yazdıği Maysa ismini de düşünebilirsiniz çok hoş geliyor kulağa ve anlamı oldukça hoş ama tabii son karar sizin yine
Maysa ismini iş yerinden bir arkadaş da soylemisti ama eşim begenmedi.Duru ya da Defne dusunuyorum şu an.Kizim hâlâ isimsiz.

Kizlar sonunda seceneklerimizi ikiye indirdik. Selin ve İpek arasinda kaldik..Son goruslerinizi bekliyorum.Hangisi guzel sizce??

Selin ve Ipek çok hoş, kibar isimler..
Seçim yapmak zor.
Hep kibar isimlere baktik. Kulaga soylenisi hoş gelsin,naif olsun dedik.Selin ve ipek arasinda kaldik..Tam olarak şu olsun diyemiyoruz.Sizden fikirlerinizi bekliyorum..:))Yüzduk yuzduk kuyruguna geldik:)

madem bu iki isimde kaldiniz bence ipek . belki ileride yurtdisinda yasarsa isminin telafuzu dogru ve kolay yapilir

bu arada telefuz diyip gecmeyin Türk isimleri özellikle avrupada telafuzu zor ve yanlis söylenir. isim sahipleri aciisindan cok sinir bozucu bir durum , kendimden biliyorum

İpek telaffuzu kolay bir isim değil ama bir yabancı için.
Bir Ingiliz Aypek der, İpek yerine mesela.
İsim ilk duyulduktan sonra rahat söylenecek bir isim.almanlar, hollandalilar ve İskandinav ülkeleri gördüğu gibi okurlar. Ingilizler ilk duyduktan sonra doğru telaffuz eder.

İsim ilk duyulduktan sonra rahat söylenecek bir isim.almanlar, hollandalilar ve İskandinav ülkeleri gördüğu gibi okurlar. Ingilizler ilk duyduktan sonra doğru telaffuz eder.

Hollanda'da da İpık olarak telaffuz edilir ama.

Elbette bir ismi duyduktan sonra doğru telaffuz edilebilir, bu birçok isim için geçerli yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…