Doğuma Hazırlık Kizimin isim listesi(anketli)Lutfen yorumlarinizi da yazin.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kizimiza hangi ismi verelim?

  • rüya

    OY: 25 8,4%
  • idil

    OY: 22 7,4%
  • melis

    OY: 31 10,4%
  • defne

    OY: 66 22,2%
  • öykü

    OY: 35 11,8%
  • beren

    OY: 24 8,1%
  • begüm

    OY: 35 11,8%
  • ilayda

    OY: 3 1,0%
  • ipek

    OY: 56 18,9%

  • Ankete Katılan
    297
Gamze ,Begüm,Bilge cok guzel
 
Merhaba öncelikle şimdiden sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. şu an görev yapmasam da anasınıfı öğretmeniyim ve isimlerin çocuklar üzerindeki etkilerine inanıyorum bu yazdığınız isimler içerisinde bilge’yi İsterdim sakin uysal ve ağırbaşlı oluyorlar (500e yakın çocuk gözlemledim gerçekten isim karakter uyumuna fazlasıyla hakimim )
 
Bilge yi cok begenmistim ama eşim istemiyor malesef ama ikna etmeye calisiyorum..Anlam olarak cok hosuma gitti.Begüm ve Rüya isminde gozlemleriniz oldu mu hic acaba??Biz o isimler uzerinde yogunlastik da:))
 
Bilge yi cok begenmistim ama eşim istemiyor malesef ama ikna etmeye calisiyorum..Anlam olarak cok hosuma gitti.Begüm ve Rüya isminde gozlemleriniz oldu mu hic acaba??Biz o isimler uzerinde yogunlastik da:))
Begüm hiç tanımadım ama Rüya’lar da keza sakin ve ılımlı insanlar oluyorlar
 
Kızlar şu an Begüm,Selin ve Rüya isimlerinden birini dusunuyoruz.En azindan secenekleri üçe indirdik.
 
oyumu ipeğe verdim. diğerleri hakkında yorumum şöyle rüya nedense bana söylenmesi zor geliyor. ü ve yumuşak a ismi zorlaştırıyor. beren ise sanki çok sert gibi geliyor kulağa defne ve ipek çok güzel karnımdaki erkek olmasaydı ipek isterdim. gerçi eşim beğenmemişti. öykü ise bebek ve çocukken sevimli güzel ama büyüdüğünü düşünelim. öykü teyze öykü hanım öykü babanne sanki biraz kulak tırmalıyor. tabi bunlar benim şahsi görüşlerim ve zevklerim.
 
Gorusleriniz icin cok tesekkur ederim.Daha ilk üç listemiz bile yok.ipek ismini malesef eşim begenmedi yoksa sevdigim bir isimdi.öykü ismi kulaga hoş geliyor ama cok anlamli bir isim olmadigi icin vazgeçtim..başka seçenekleri de degerlendirebilirim.Önerileriniz varsa da yazarsaniz mutlu olurum.
 
Biraz daha araştırın daha güzellerini bulabilirsiniz bence.
İlkim mesela :) İlk çocuk için süper
 
Biraz daha araştırın daha güzellerini bulabilirsiniz bence.
İlkim mesela :) İlk çocuk için süper
Tesekkur ederim:))Bu listedeki bir cok isimden vazgectik.Bazilarini ben eledim,bazilarini eşim eledi...Daha arayış icindeyiz..Ben sahiplik bildiren isimleri sevmiyorum.Ecem,arzum,tanem,öyküm gibi.Sonucta herkes oyle seslenecek ve bama tuhaf geliyor:))
 
Haklı olabilirsiniz :) Şimdi baktım da, Almila , Dünya bunlarda güzelmiş:) Listeden de Rüya diyorum ben
 
Melis ismini kökenınden dolayi ve cevremizde cok oldugu icin eledik.ipek ve idil i eşim istemedi.ilayda cok cocuksu dedik.Öykü anlamsiz dedik.Beren unisex dedik.Hatta bazi kaynaklarda erkek ismi diye geciyor.Defne cok kullaniliyor dedik Ayşe Fatma gibi oldu dedik.Rüya ve Begüm kaldi elimizde ama işe bu isim olsun diyemiyoruz malesef..
 
Haklı olabilirsiniz :) Şimdi baktım da, Almila , Dünya bunlarda güzelmiş:) Listeden de Rüya diyorum ben
Almila yi da dusunduk bir ara Almina yi da ama marka ismi gibi dedik ona da .Samimi gelmedi bize.Rüya ve Begüm ismi var dusundugum ama daha arayis icindeyim.Bana kalsa Bilge ismini cok begendim.Soylenisi cok naif ve anlami cok guclu ama eşim istemedi onu da malesef.
 
Duru ismini begeniyorum ama Duru ismindekiler de durgun ve agir oluyor diyorlar.Isimdeki harflerin etkisi olarak.O kafami kurcaliyor.
 
Bebegime ilk kiz demislerdi. Kiz isimlerinden benim sectiklerim ipek inci miray nazli idi. Sonra erkek oldugunu ogrendik
 
Bebegime ilk kiz demislerdi. Kiz isimlerinden benim sectiklerim ipek inci miray nazli idi. Sonra erkek oldugunu ogrendik
Benim de bebegime ilk erkek demisti doktor.Biz de kız ismi dusunmemistik.Soylediginiz isimlerin hepsini biz de dusunduk.Nazlı ismi cok guzel ama acaba adı gibi cok mu nazli olur dedik.inci ismini de yakin arkadaslarimiz koydu kizlarina.ipek ismini eşim sevemedi.Miray ismi de bazi kaynaklarda erkek adi olarak geciyor.Mir komutan anlaminda.O yuzden eledik.Ben eşimi ikna edebirsem başka isime ısınmazsak Melis ya da Rüya koymayı düşünüyorum.Eşim de Melisa istiyor.Bir de Azra ismini begeniyor.Azra yi da ben begenmedim.Azra ismi hakkinda sizin yorumlariniz neler??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…