Ben kizimin ismini Azra koymayi cok istemistim. Esimin de pek begenmedigi bir isimdi. (Cok kaba geliyor esime) Kendisi Asya istiyordu. Hatta forumda konu acmistim Azra mi Asya mi olsun diye :)Benim de bebegime ilk erkek demisti doktor.Biz de kız ismi dusunmemistik.Soylediginiz isimlerin hepsini biz de dusunduk.Nazlı ismi cok guzel ama acaba adı gibi cok mu nazli olur dedik.inci ismini de yakin arkadaslarimiz koydu kizlarina.ipek ismini eşim sevemedi.Miray ismi de bazi kaynaklarda erkek adi olarak geciyor.Mir komutan anlaminda.O yuzden eledik.Ben eşimi ikna edebirsem başka isime ısınmazsak Melis ya da Rüya koymayı düşünüyorum.Eşim de Melisa istiyor.Bir de Azra ismini begeniyor.Azra yi da ben begenmedim.Azra ismi hakkinda sizin yorumlariniz neler??
Bizde de tam tersi.Eşim begeniyor bana kaba geliyor:))Ben kizimin ismini Azra koymayi cok istemistim. Esimin de pek begenmedigi bir isimdi. (Cok kaba geliyor esime) Kendisi Asya istiyordu. Hatta forumda konu acmistim Azra mi Asya mi olsun diye :)
Sizin bebisin ismi ne olacak cok merak ediyorum :)
Onu iş yerindeki arkadaslarimdan biri onermisti ama eşim begenmedi:)Maysa nasil? :))
Türkmence cicek anlaminda..
Daha net isimler istiyorum.Onerin icin cok cok tesekkurler:))) Karya mi, Kayra mi muhabbeti olabilir.Ben Kayra yi cok begendim ama sanirim genellikle erkek ismi olarak kullaniliyormus.O yuzden vazgecmek zorunda kaldim. Bir de Karen ismini begenmistim.Onj da esim begenmedi.Kayla nasil?
Pür, saf, katiksiz anlamnda. Kökeni Yunanca..
Inan ben de cok merak ediyorum.:)))Eşim Selin istiyordu bir ara.Ben begenmedim.Azra ve Melisa isimlerinde israr ediyor.Ben de Melis ve Rüya da ısrarcıyim.:)))Baska seceneklere de bakiyoruz yine.Begüm de cok guzel..Ben kizimin ismini Azra koymayi cok istemistim. Esimin de pek begenmedigi bir isimdi. (Cok kaba geliyor esime) Kendisi Asya istiyordu. Hatta forumda konu acmistim Azra mi Asya mi olsun diye :)
Sizin bebisin ismi ne olacak cok merak ediyorum :)
Kayra da balon isimler kervanindan aslinda :) Sizin secenekler daha guzel..Daha net isimler istiyorum.Onerin icin cok cok tesekkurler:))) Karya mi, Kayra mi muhabbeti olabilir.Ben Kayra yi cok begendim ama sanirim genellikle erkek ismi olarak kullaniliyormus.O yuzden vazgecmek zorunda kaldim. Bir de Karen ismini begenmistim.Onj da esim begenmedi.
Yaa Selin ismi digerlerinden cok asagida.. Elemenizi cok isterdim :) Selen'i severim ama :))Inan ben de cok merak ediyorum.:)))Eşim Selin istiyordu bir ara.Ben begenmedim.Azra ve Melisa isimlerinde israr ediyor.Ben de Melis ve Rüya da ısrarcıyim.:)))Baska seceneklere de bakiyoruz yine.Begüm de cok guzel..
İsim işi de gerçekten zormuş.. Meva nasıl??Yaa Selin ismi digerlerinden cok asagida.. Elemenizi cok isterdim :) Selen'i severim ama :))
Azra-Melisa
Melis-Rüya-Begüm
Isiniz zor. Eşle ortak karar zor oluyor :)
Ben de oyle dusundum.Selin ismi kulaga cok hoş geliyor ama basit geldi bana.Bir asaleti yok.Yaa Selin ismi digerlerinden cok asagida.. Elemenizi cok isterdim :) Selen'i severim ama :))
Azra-Melisa
Melis-Rüya-Begüm
Isiniz zor. Eşle ortak karar zor oluyor :)
Ben de oyle dusundum.Selin ismi kulaga cok hoş geliyor ama basit geldi bana.Bir asaleti yok.
Selin ismi diger seceneklere göre aşagida benim icin.Ben de oyle dusundum.Selin ismi kulaga cok hoş geliyor ama basit geldi bana.Bir asaleti yok.
Meva ve Neva güzel..İsim işi de gerçekten zormuş.. Meva nasıl??
Neva ismini eşime baya once onermistim..Ne var gibi oluyor dedi.Kabul etmedi.Meva yi de dun duydum.Hosuma gitti.Anlami da guzel..Meva ve Neva güzel..
Fakat diger seceneklerle arasında tarz farkı var :))
Ben Neva'yi begeniyorum da Meva moda olacak gibi.. Son zamanlarda baya duymaya başladim. Oyle olunca da begensem bile isimden soguyorum.Neva ismini eşime baya once onermistim..Ne var gibi oluyor dedi.Kabul etmedi.Meva yi de dun duydum.Hosuma gitti.Anlami da guzel..
Gorusleriniz icin cok tesekkur ederim:)))Cok yardimci oluyor yazdiklariniz bana..Rüya hâlâ listemde var.Begendigim ve basindan beri elemedigim bir isim.Sadece anlam olarak bazi kaygilarim var acaba anlamsiz mi daha guclu bir anlami olan isim mi koysam diyorum.Bu konudaki dusunceleriniz neler??:)))Bir de Meva ismi nasil??Bence Selin gayet elit duruyor.
Asıl Melisa basit geliyor bana. Yurt dışında yaşıyorum ve yaşadığım ülkede Melisa (Melissa) avam kesim tarafından kullanılan bir isim.
Azra güzel anlamlı ama bence de kaba. Azrail'i çağrıştırıyor hem.
Listenden Rüya çok güzel ama.
Gorusleriniz icin cok tesekkur ederim:)))Cok yardimci oluyor yazdiklariniz bana..Rüya hâlâ listemde var.Begendigim ve basindan beri elemedigim bir isim.Sadece anlam olarak bazi kaygilarim var acaba anlamsiz mi daha guclu bir anlami olan isim mi koysam diyorum.Bu konudaki dusunceleriniz neler??:)))Bir de Meva ismi nasil??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?