Doğuma Hazırlık Kizimin isim listesi(anketli)Lutfen yorumlarinizi da yazin.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kizimiza hangi ismi verelim?

• rüya

OY: 25 8,4%
  • idil

OY: 22 7,4%
  • melis

OY: 31 10,4%
  • defne

OY: 66 22,2%
  • öykü

OY: 35 11,8%
  • beren

OY: 24 8,1%
  • begüm

OY: 35 11,8%
  • ilayda

OY: 3 1,0%
  • ipek

OY: 56 18,9%

• Ankete Katılan
    297
Ben kizimin ismini Azra koymayi cok istemistim. Esimin de pek begenmedigi bir isimdi. (Cok kaba geliyor esime) Kendisi Asya istiyordu. Hatta forumda konu acmistim Azra mi Asya mi olsun diye :)
Sizin bebisin ismi ne olacak cok merak ediyorum :)

Ben kizimin ismini Azra koymayi cok istemistim. Esimin de pek begenmedigi bir isimdi. (Cok kaba geliyor esime) Kendisi Asya istiyordu. Hatta forumda konu acmistim Azra mi Asya mi olsun diye :)
Bizde de tam tersi.Eşim begeniyor bana kaba geliyor:))

Kayla nasil?
Pür, saf, katiksiz anlamnda. Kökeni Yunanca..
Daha net isimler istiyorum.Onerin icin cok cok tesekkurler:))) Karya mi, Kayra mi muhabbeti olabilir.Ben Kayra yi cok begendim ama sanirim genellikle erkek ismi olarak kullaniliyormus.O yuzden vazgecmek zorunda kaldim. Bir de Karen ismini begenmistim.Onj da esim begenmedi.

Inan ben de cok merak ediyorum.:)))Eşim Selin istiyordu bir ara.Ben begenmedim.Azra ve Melisa isimlerinde israr ediyor.Ben de Melis ve Rüya da ısrarcıyim.:)))Baska seceneklere de bakiyoruz yine.Begüm de cok guzel..

Kayra da balon isimler kervanindan aslinda :) Sizin secenekler daha guzel..
Benim de tanidigim 2 Kayra da erkek..
Karin isminde Suryani bir arkadasim vardi, Karen'i de hep onun ismine benzetmisimdir..

Inan ben de cok merak ediyorum.:)))Eşim Selin istiyordu bir ara.Ben begenmedim.Azra ve Melisa isimlerinde israr ediyor.Ben de Melis ve Rüya da ısrarcıyim.:)))Baska seceneklere de bakiyoruz yine.Begüm de cok guzel..
Yaa Selin ismi digerlerinden cok asagida.. Elemenizi cok isterdim :) Selen'i severim ama :))
Azra-Melisa
Melis-Rüya-Begüm

Isiniz zor. Eşle ortak karar zor oluyor :)

Yaa Selin ismi digerlerinden cok asagida.. Elemenizi cok isterdim :) Selen'i severim ama :))
Azra-Melisa
Melis-Rüya-Begüm

Isiniz zor. Eşle ortak karar zor oluyor :)
Ben de oyle dusundum.Selin ismi kulaga cok hoş geliyor ama basit geldi bana.Bir asaleti yok.

Ben de oyle dusundum.Selin ismi kulaga cok hoş geliyor ama basit geldi bana.Bir asaleti yok.

Bence Selin gayet elit duruyor.

Asıl Melisa basit geliyor bana. Yurt dışında yaşıyorum ve yaşadığım ülkede Melisa (Melissa) avam kesim tarafından kullanılan bir isim.

Azra güzel anlamlı ama bence de kaba. Azrail'i çağrıştırıyor hem.

Listenden Rüya çok güzel ama.

Gorusleriniz icin cok tesekkur ederim:)))Cok yardimci oluyor yazdiklariniz bana..Rüya hâlâ listemde var.Begendigim ve basindan beri elemedigim bir isim.Sadece anlam olarak bazi kaygilarim var acaba anlamsiz mi daha guclu bir anlami olan isim mi koysam diyorum.Bu konudaki dusunceleriniz neler??:)))Bir de Meva ismi nasil??

Aa yardımcı olabildiğime çok sevindim.
Rüya'nın anlamı bence basit değil. Rüya gibi sözü de var dilimizde, rüya gibi demek harika, çok güzel demek. Daha nolsun.

Meva ismini de beğeniyorum ben ama arkadaşa katılıyorum, moda olma ihtimali var. Bu sizin için bir sorun değilse, Meva da güzel bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…