Doğuma Hazırlık kızımın ismi konusunda yardım lütfen kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
123
Ankara
kızlar doğumuma 2 ayım kaldı ve hala isim konusunda karar veremedim eşimle bişeyler ürettik ama ilk bebeğimiz hevesliyiz haliyle herşeyin en güzeli olsun diye uğraşıyoruz... kızlar almina duru yada özüm duru sizce hangi isim daha güzel ikisi arasında gidip geliyorum tabiki yaratıcı isimlerede açığım...

tek duru yada tek almila daha güzel bencede:) ama benim bu ara hoşuma giden en güsel kız ismi 'masal' bi tanıdgım koydu kızına çok farklı bi isim bence aklında olsun canım :)

bn kızımın adını elvin koyucam inşallah çok hoşuma gidiyor ama senin isimler arasından seçecek olursak özüm çok güzelmiş özüm duruda da ii bi uyum yakalamışsın :34:

ayyyy kızzz benim annem de adımı elvin koymak istiyomuş ama dedemler sormamış bile anneme onlar koymuşlar ismimi.. bende kızımın adını elvin koyucam diye karar aldım :49: ayrıca bence duru ismi daha güzel :97:

cnm öncelikle bebegin hayırlı olsun rabbim saglıklı bir şekilde bebgini kucagına almayı nasip etsin bende 2 ay önce dogum yaptım bir kızm oldu bizimde ilk bebegimiz bizde isim konusunda çok zorlandık son ana kadar isim sürekli degişti:)))))) ben eylül isminde kararlı kaldım eşim elif olsun dedi en sonunda eylül elif koydukkk:) ikimizin dedigide olduu bence duru ismi çok güzel bizim topikte arkadaşın kızının ismide durrr oda tek koydu ismini gene sen bilirsinnn cnm rabbim tek avazda kurtarsın seni aminnnnnnnnnn

ayyyy kızzz benim annem de adımı elvin koymak istiyomuş ama dedemler sormamış bile anneme onlar koymuşlar ismimi.. bende kızımın adını elvin koyucam diye karar aldım :49: ayrıca bence duru ismi daha güzel :97:

çok güzel ama anlamıda çok güzel gün içinde bazen defalarca söylüorum sesli sesli telafuzuda çok güzel inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur isimleride elvin olur:49:

çok güzel ama anlamıda çok güzel gün içinde bazen defalarca söylüorum sesli sesli telafuzuda çok güzel inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur isimleride elvin olur:49:
olursa
vaa benim henüz yolda bi bebiş yok ama içimde kaldı bu isim.. benim ismim olmamış.. kısmet olursa kızımın ismi olsun inş:49:

kızlar doğumuma 2 ayım kaldı ve hala isim konusunda karar veremedim eşimle bişeyler ürettik ama ilk bebeğimiz hevesliyiz haliyle herşeyin en güzeli olsun diye uğraşıyoruz... kızlar almina duru yada özüm duru sizce hangi isim daha güzel ikisi arasında gidip geliyorum tabiki yaratıcı isimlerede açığım...

belinay,şimay,yagmuray,tuana tugsem zümra,

arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum yazanlara şimdiden tşk ederim ama yeni fikirleriniz varsa onlarıda duymak isterim...

ÖZÜM çok güzel bir isim....iki isimli olmasında kararlı iseniz beğenim ÖZÜM DURU dan yana.....sağlıkla kavuşun bebeğinize.....:nazar:

özüm harika bir isim tek başınada gayet güzel
duruda çok hoş tabiki ama fazla kullanımdan dolayı cazip gelmemeye başladı
özüm ismi favorim sağlıkla gelsin
bir fikir olsun istersen alize derim

Degisik kiz isimleri diye actigim bir konu var. Degisik farkli bir suru isim paylastik))) ama tabi eger ordan secersen yinede iyice bir arastir anlamini ogren oyle koy canim))) bir ismin farkli farkli anlami cikabiliyor. Bebegin de saglicakla gelsin))

Back
X