Doğuma Hazırlık Kızımın ismi ne olsun yardım eder misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

denizce32

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
46
0
286
mrb. doğumuma çok az kaldı, acaba kızımın ismi deniz aylin, deniz ilke, deniz selin mi olsun karar veremiyorum. Görüşlerinizi yazarsanız sevinirimm.

deniz ve aylin güzel isimler bence
isterseniz bir de yanına manevi anlmamı güzel bi isim koyabilirsiniz
ve bebeğiniz sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir inşallah

yorumlarınıza teşekkür ederim, isim koymak hakikaten zormuş. İlk isim deniz olacak ama diğer ismi konusunda karar veremedim. Düşünceleriniz nelerdir?

Deniz Sade
Deniz Serra
Deniz İrva
Deniz Duru

Seçenekleriniz arasında İlke en güzeli duruyor :)
İsmi ne olursa olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :emir_bebek:

teşekkür ederim arkadaşlar.. deniz ilke biraz daha güzel geliyor ama yine de kararsızım. İlke sizce nasıl bir isim çevrenizde duydunuz mu?

açıkçası ben ilke diye bi isim hiç duymadım ama duyanlar vardır belki
bunlar nasıl sizce
deniz idil
deniz irem

Ben iki isim sevmiyorum ama Deniz Ve Aylin ismi güzel tek tek Deniz,Aylin ya da ikisi birden Deniz Aylin güzel.

canım bende hamileyim ve şu anda ilk duruma göre bebişim kız olack bende çok düşünüyorum ve kararsızım benim aklımdan Elif ismi geçiyor.Ben anlam olarak düşünüyorum anlamı beni çok etkiledi çünkü

bence tek isim koyun tek başına deniz harika bir isim ,bir öğretmen olarak iki isim çok zor oluyor çocuk için yani inanın iki isim koyunca belki şimdi değil ama okula başlayınca pişman olursunuz ...

yani çocuğunuz sürekli anne benim ismimi doğru söylemiyorlar diye şikayetle gelebilir çünkü yaşıyorum ama tabiki siz bilirsiniz bu benim düşüncem kolay doğumlar diliyorum size..

Back
X