Doğuma Hazırlık kızımın ismi ne olsun?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımın ismi ne olsun?

• eylül

OY: 20 33,3%
  • asya

OY: 26 43,3%
  • rüya

OY: 14 23,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .

esperanzaa

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
2.699
661
363
26 haftalık hamişim ve artık kızımıza bir isim bulmak istiyoruz. pek çok isim düşündük, hala da tekliflere açığız tabiki. aklına farklı, güzel isimler gelenler önerilerini paylaşırsa sevinirim. biz en son Eylül, Rüya ve Asya arasında kaldık. sizce hangisi??

Eylül koymani tavsiye etmem.
Olurda kizinin isi bir gun Hollandaya duser, anlami cok kotu bir yere cekilebilecek bir isim.
Tabi yinede siz bilirsiniz.

Eylül koymani tavsiye etmem.
Olurda kizinin isi bir gun Hollandaya duser, anlami cok kotu bir yere cekilebilecek bir isim.
Tabi yinede siz bilirsiniz.

nedir ki anlamı :27: sevdiğim ender kız isimlerindendir :D

esperanzaa yazdığın 3 ismi de severim, demek ki zevklerimiz benziyor. o zaman birkaç tane de ben önereyim: Nisan, Sahra, Ela, Nehir, Derin(ama sapık çağrışım yapıo bende bu hahaha)

İlla o dediklerinden seçmemi istersen Asya derim.

esperanzaa yazdığın 3 ismi de severim, demek ki zevklerimiz benziyor. o zaman birkaç tane de ben önereyim: Nisan, Sahra, Ela, Nehir, Derin(ama sapık çağrışım yapıo bende bu hahaha)

Valla Ey- Hey desek,
Lül de - Erkeklerin akillarinin calistigi yermi desem, kalplerinin attigi yermi desem, bilemedim:1:

Ayneeen oyle.
Insanlar isminin anlamini tasirmis diyede bosa dememisler :D

merhaba ben yeni üyeyim herkese selam bana sorarsan asya güzel bir isim bende sana brkac sim öneriyim sevidigim isimler hira,azra naz,dora,berrak,masal,nil,dolunay,belinay gibi insallah karar veririsin karar senn canım

merhaba ben yeni üyeyim herkese selam bana sorarsan asya güzel bir isim bende sana brkac sim öneriyim sevidigim isimler hira,azra naz,dora,berrak,masal,nil,dolunay,belinay gibi insallah karar veririsin karar senn canım

burda sevmediğim başka isimler de var da, amannnn berrak koymayın ya. hiç akıl karı mı? çok çarpıtılmaya müsait ve çarpıtılıyor da :27:

1) yaprak
2) berrak

aslaaaaa :27:

tuana ilk zamanlar favorilerimiz arasındaydı, tuana, Alya ve Lina.. ama ailelerimize beğendiremedik maalesef. her kafadan bir ses çıktı. biz de mecburen vazgeçmek zorunda kaldık bu isimlerden:50:

tatlım benim bir kızım olursa inşallah adını narin koymak istiyorum eşim ve ben çok seviyoruz bu ismi yine kararsenin ama narin ismi harika

bence siz büyüklerin dediğini koyacaksınız bu gidişle nasıl büyüklere beğendiremedik vazgeçtik bence önemli olan sen ve eşin ne diyor kimse gelipde sen benim dediğim ismi koydun bende çocuğunun bakımına yardımcı olayım demeyecek:42:

bence siz büyüklerin dediğini koyacaksınız bu gidişle nasıl büyüklere beğendiremedik vazgeçtik bence önemli olan sen ve eşin ne diyor kimse gelipde sen benim dediğim ismi koydun bende çocuğunun bakımına yardımcı olayım demeyecek:42:

cnm demek istediğim tam olarak o değil, ailelerimiz aslında isim konusuna karışmadılar hiç. sadece biz ilk önce Lina ismini düşünmüştük. ikinci şıkta tuana vardı. anlamı belirsiz ve tartışmaya açık olduğu için bu isimleri koymamızı istemediler sadece. biz de düşününce ve biraz araştırınca zaten biz de vazgeçtik. ilk başta beğenmedikleri için bozulmuştuk tabi biraz:1: ama şuan iyiki vazgeçmişiz diyorum. kulağa hoş geliyor evet ama anlamları söylendiği gibi dini bir nitelik taşımıyor

Son düzenleme:
arkadaşlar en son 3 isim arasında karar verelim diyorduk ama eşim farklı bir isim daha ortaya attı:Hayal
ben de beğendim aslında. sizlerden fikir almak istiyorum Hayal ismi hakkında da??

Back
X