- 29 Mayıs 2021
- 14.270
- 92.917
- 548
- 36
Kayınvalidenizin adı da aslında havvali mi yani? Ya da Havvalı?Ama o ismi kendimde istedim havvanur olacaktı, ama kimse 2 vv okumadığı için tek v kullandım. Nur kendi ismimin başı.
Aslında sadece onun ismi diye koymadım, kendimde istedim havvanur veya hafsanur arasında kaldım, havvanurun iki v si kullanılmıyor bende havanur olsun istedim, nur benimde ismimin başıKaynananızın adı mı Havali? Sizde de hata var. Niye kaynana adına benzetmeye çalışırsınız ki? Daha başka akrabalar da söyleyecek bunu. Onlar da kaynananın adını koydunuz zanneder muhtemelen.
Ayrıca Havanur adında 4 kişi gördüm bu zamana kadar. Öyle dalga geçiyrolar ki, havalı lafına şükredersiniz. Her isimle dalga geçiliyor ama bununla de geçilecek yani. Bu kadar dert etmeyin ya da ediyorsanız dişinizi elinizi sıkacağınıza ağzınızı açın. Siz uyarın
Havali ismi i ileHavana uu na na söylüyorum konuya baktıkça
Kayınvalidenizin adı da aslında havvali mi yani? Ya da Havvalı?
Ama ben kaynanamın adı fatmada olsa haticede olsa havanur koymak isterdim, çünkü nur ismi bendede var olduğu içinKaynana ismine uygun isim koy sonra şikayet et. Çok tutarlıymışsınız maaşallah
Havali isim i ile sonuHavali isim mi yanlış mı yazılmış ?
Nickname bile kaynananızın ismine uygun, Havizeh. Kaynanaya yaranmak için çocuğa uyumlu isim koy, kayın para veriyor ona da yaranmak lazım diye sesini çıkarama. Sonra da elimi yumruk yapıyorum.
Sizin anneniz yok mu, ille uyumlu isim derdine düştüyseniz niye kendi annenizin ismine göre
O zaman kaynınıza kızacak bir durum yok.Ama ben kaynanamın adı fatmada olsa haticede olsa havanur koymak isterdim, çünkü nur ismi bendede var olduğu için
bende öyle anladım yalnız değilmişimYorumları okuduktan sonra jeton düştü bende
Havali isim mi şimdi ? Bende havalı diye anladım yani süslü püslu, nazlı manasnda diyor sandm yaa
O çocuk ismini değiştirecek.iyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
Silmesini bilsem sileceğimKonuyu silin bence zira Havalı isminde kaynananız,Havanur isminde kızınız var sizi tanıyanlar şıp diye anlar siz olduğunuzu.
Isimlerin ikisi de hoş değil ve birbirine benziyor zaten ha onu söylemis ha ötekini. Baştan koymasaydınız benzer isim,diyemezdi şimdi böyle,kaynınıza sorsak benziyor zaten ha o ha öteki diyeceğini düşünüyorum.
Ha rahatsızsanız onun ismi bu,ismiyle hitap edin kafası karısıyor dersiniz olur biter.
Konu silmek yasak maalesef.Silmesini bilsem sileceğim
Peki ne yapabilirimKonu silmek yasak maalesef.
Hiçbir şey sanırım.Peki ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?