kızımın ismi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğunuzun adını kayınvalideninkine uydurmaya calismissaniz Hava değil havalı demiş çok önemi var mı? Derdiniz babaanne uyumu değil mi zaten?
İnsanlar tek v ile söylüyor diye çocuğun adını da yanlış yazdırmışsiniz zaten.
Çevre ne kadar önemli sizin için.
Amcayi da uygun bir dille sizde uyarabilirsunzo ayrica esiniz şart değil ne kadar dinler orasi ayrı.

Aslında sadece onun ismi diye koymadım, kendimde istedim havvanur veya hafsanur arasında kaldım, havvanurun iki v si kullanılmıyor bende havanur olsun istedim, nur benimde ismimin başı

Havvali ismi havvanurdan daha güzel buarada

İkinci kızıma koymak istedim annem istemedi, asiye annemin ismi, asya koyabilirdim, hiç aklıma gelmedi, alakasız isim koydum.

yumruğu indirin bari
Zaten kaynananızı düşünerek seçmişsiniz ismi neden rahatsız oldunuz
Dese ne olur ki
Bir de sadece kaynınız söylüyor herkes doğrusunu söylemese anlarım da
Bende kızınıza şımarık olduğunu söylüyor sandım 2.5 yaş diye de özellikle belirtmişsiniz

O çocuk ismini değiştirecek.

Silmesini bilsem sileceğim

Havalı, Havanur'dan daha hoş duruyor da Havalı diye isim mi olur? Hiç duymadım. Havanur da saçma geldi bana affedersiniz. Havvanur olsa neyse.

Ayrıca sesinizi çıkaramıyorsanız da sık sık Havanur diye seslenin kızınıza. Kaynınız belki anlar da düzeltir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…