- 16 Haziran 2016
- 103
- 64
- 28
- 34
- Konu Sahibi GlassLotus
-
Cidden anlamıda çok güzel ismi kadar güzel hayatı olsun inşallahBelis aşkın ilk meyvesi demek Lavinya da güzel sevgili ve ölüm çiçeği demek
Öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim :)) Belis tek başına bile çoookk güzel bir isim benceMerhaba arkadaşlar, yeni üyeyim. 5 aylık hamileyim bir kızım olacak. İsmini Belis Lavinya olarak düşündük. İsimle ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?
Ben de aslında bu anlamını yeni öğrenmiştim ve eşim Özdemir Asaf ın bu şiirini çok sevdiği için koymak istediÖlüm çiçeği mi yapma gözünü seveyim yaa , çok daha güzel anlamlı isimler varken nie bunu koyasın ki ?
ölüm çiçeği miBelis aşkın ilk meyvesi demek Lavinya da güzel sevgili ve ölüm çiçeği demek
bende çok severim lavinya şiirini ama bence onu koymayın çünkü isim insanların hayatını etkilio die düşünürüm HER ZAMAN.Mesela ''Çilem Doğan''ı biliosundur, inan bana haberi okumadan önce 'çilem'den isim mi olur yaa dedim . Haberi okuyunca daha bi kötü oldum tabi orası ayrı mevzu... o yüzzden güzel ve ANLAMLI isimler koymak lazım die düşünüorumBen de aslında bu anlamını yeni öğrenmiştim ve eşim Özdemir Asaf ın bu şiirini çok sevdiği için koymak istedi
Teşekkürler yorumlarınız için zaten daha doğuma var biz de bu ismi kararsız kalırsak diye alternatif olarak seçmiştik. Zaten ben de anlamıyla ilgili ilk olarak onu düşündüm ve araştırma yapıyorum hala.bende çok severim lavinya şiirini ama bence onu koymayın çünkü isim insanların hayatını etkilio die düşünürüm HER ZAMAN.Mesela ''Çilem Doğan''ı biliosundur, inan bana haberi okumadan önce 'çilem'den isim mi olur yaa dedim . Haberi okuyunca daha bi kötü oldum tabi orası ayrı mevzu... o yüzzden güzel ve ANLAMLI isimler koymak lazım die düşünüorum
Öyleymiş maalesefİsim güzel ama
anlamı ölüm çiçeği mi
benim bi kızım olursa Elif koyacağım inşaAllah . Bana böle doğruluğu simgelio ama gizli manaları olduğunu da söylüolar : Mevlana da şiirlerinde elifi işlemiş. İlahi aşk duygusuyla şiirler yazan Mevlana elifi aşka benzetio. Elifin gizli anlamlar içerdiğini ve bazı kelimelerin de elifle başladığını söyleyen Mevlana, “Aşk da tıpkı elif gibidir, isminde gizlidir. O olmadan da besmele sesi gelmez. O her şeyin başıdır.” dio.. çok güzel değil mi yaaTeşekkürler yorumlarınız için zaten daha doğuma var biz de bu ismi kararsız kalırsak diye alternatif olarak seçmiştik. Zaten ben de anlamıyla ilgili ilk olarak onu düşündüm ve araştırma yapıyorum hala.
Evet çok sevdiğim bir isim Elif çok isterdim koymayı ama ailemde çok sayıda Elif varbenim bi kızım olursa Elif koyacağım inşaAllah . Bana böle doğruluğu simgelio ama gizli manaları olduğunu da söylüolar : Mevlana da şiirlerinde elifi işlemiş. İlahi aşk duygusuyla şiirler yazan Mevlana elifi aşka benzetio. Elifin gizli anlamlar içerdiğini ve bazı kelimelerin de elifle başladığını söyleyen Mevlana, “Aşk da tıpkı elif gibidir, isminde gizlidir. O olmadan da besmele sesi gelmez. O her şeyin başıdır.” dio.. çok güzel değil mi yaa
Analdım canım ama kusura bakma henüz 2.kızımın ismini düşünmedim yoksa onu da paylaşırdım kesin :)Evet çok sevdiğim bir isim Elif çok isterdim koymayı ama ailemde çok sayıda Elif var
Olsun yine de çok teşekkür ederim :)))Analdım canım ama kusura bakma henüz 2.kızımın ismini düşünmedim yoksa onu da paylaşırdım kesin :)
rica ederim canım hayırlı olsun şimdiden, Allah kolay doğum yapmayı nasip etsin sana daOlsun yine de çok teşekkür ederim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?