Doğuma Hazırlık Kızımın ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

GlassLotus

Life is life...
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
103
64
28
34
Merhaba arkadaşlar, yeni üyeyim. 5 aylık hamileyim bir kızım olacak. İsmini Belis Lavinya olarak düşündük. İsimle ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?
Lavinya isminde karar kıldık. Başına da Leyla, Serra veya Elis isimlerinden birini düşünüyoruz. Fikir ve öneri bekliyorum:))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yeni üyeyim. 5 aylık hamileyim bir kızım olacak. İsmini Belis Lavinya olarak düşündük. İsimle ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?
Öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim :)) Belis tek başına bile çoookk güzel bir isim bence

Ben de aslında bu anlamını yeni öğrenmiştim ve eşim Özdemir Asaf ın bu şiirini çok sevdiği için koymak istedi
bende çok severim lavinya şiirini ama bence onu koymayın çünkü isim insanların hayatını etkilio die düşünürüm HER ZAMAN.Mesela ''Çilem Doğan''ı biliosundur, inan bana haberi okumadan önce 'çilem'den isim mi olur yaa dedim . Haberi okuyunca daha bi kötü oldum tabi orası ayrı mevzu... o yüzzden güzel ve ANLAMLI isimler koymak lazım die düşünüorum

Teşekkürler yorumlarınız için zaten daha doğuma var biz de bu ismi kararsız kalırsak diye alternatif olarak seçmiştik. Zaten ben de anlamıyla ilgili ilk olarak onu düşündüm ve araştırma yapıyorum hala.

Belis hoş geliyor kulağa. Lavinya ismini ben de çok severim ama anlamını bilmiyordum. Onun dışında ikisi birlikte çok uzun oluyor sanki, yani tek tek daha iyi. Ama benim önerim, lavinya değil de lavin yapın, yani hem anlamı farklı olur hem de çokkk yakın. Belis Lavin :) hoş oldu bence
Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz

benim bi kızım olursa Elif koyacağım inşaAllah . Bana böle doğruluğu simgelio ama gizli manaları olduğunu da söylüolar : Mevlana da şiirlerinde elifi işlemiş. İlahi aşk duygusuyla şiirler yazan Mevlana elifi aşka benzetio. Elifin gizli anlamlar içerdiğini ve bazı kelimelerin de elifle başladığını söyleyen Mevlana, “Aşk da tıpkı elif gibidir, isminde gizlidir. O olmadan da besmele sesi gelmez. O her şeyin başıdır.” dio.. çok güzel değil mi yaa

Evet çok sevdiğim bir isim Elif çok isterdim koymayı ama ailemde çok sayıda Elif var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…