Doğuma Hazırlık Kizimin ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

karanvezeren

Karanım ve Loyam
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
153
65
13
41
Arkadaslar 10ayini doldurmus bi oglum var ismi
İbrahim Karan
İbrahim kayinpederimin ismi Karan ismini ben sectim esim onayladi koyduk su an 5 aylik hamileyim bir kizim olacak hep Karaca ismi düsünmüstüm bekarken bile ama hamile kalinca baska isimler baktim.
Simdi Zeren isminde karar verdim ama daha hos bi isime rast gelmezsem.
Esim Hatice Zeren olsun diyo Hatice kayinvalidemin ismi ama ben istemiyorum Hatice ismini.
1. Sebebim Icimden gelmiyo
2. Sebebim kaynanama benzemesimden korkuyorum "karakter olarak"
3. Etrafta cok fazla Hatice var

Sizce ne yapmaliyim esimi Hatice olmamasi konusunda nasil ikna etmeliyim.

Zaten kayınpederin ismi olmuş, doğuracağın her çocukta onun sülalesinin ismini vermek zorunda değilsin. Tabi sen eşine böyle söyleme,
Babanın ismini verdik, bukez kendinizin seçmek istediğinizi söyleyin. Eşinizle başka isim bakın.

Esi
Esimde begendi Zeren ismini ama illa Hatice diyo asli da bana inat da yapiyo benim Haticeyi istemedigimi tahmin ediyo.
Aslinda kayinvalidem benim kaderim kötü benim adimi koymayin dedi ama dinleyen kim.

Yorum yapanlara hak veriyorum kesinlikle kaynvalidenin de ismini koymayn bi tane yeter ailesinden bencillik yapmasnlar.. Bende oğlunuzun ismine kiz ismi olarak yaren i yakıştırdım niyeyse sağlıkla alin kucaginiza..

Karan ne demek acaba ilk defa duydum ?

Karan ne demek acaba ilk defa duydum ?
Kahraman yürekli demek.

Karan ismini gördügümde gözümde elagözlü kara kasli kara sacli uzun boylu bi evlat canlandirdim ne de yakisti o gözümde canlanan erkege o isim tamam dedim Karan olsun.
Oglum nasil simsiyah saclarla dogdu bagladik saci baglandi :)
Gözleride kocaman ve ela
Inssllah uzun boyluda olur.

koymayın derim yeterince fedakar olmuşsunuz kafi :)

Ibrahim ismi güzel ama ibo yada ibos derler diye istememistim ama tek oglan hadi babasinin ismi olsun dedim.
Ama hatice hic icimden gelmiyo herkez böyle yazdikca dahada istemiyorum.
Acikca söylemeliyim istemiyorum o ismi icime sinmiyo tek isim olsun kizimizin ismi diye.

sizin anne babanızın adını da koyabilirsiniz eğer beğeniyorsanız, şu zorundalık meselesini de hiç anlamam arkadaş kendi çocuğun tabi kendin ne istiyosan o. kibarca söyleyin istemiyoruz deyin

sizin anne babanızın adını da koyabilirsiniz eğer beğeniyorsanız, şu zorundalık meselesini de hiç anlamam arkadaş kendi çocuğun tabi kendin ne istiyosan o. kibarca söyleyin istemiyoruz deyin

Ben babamin ismini hic begenmem babamin ismi Duran
Annemin ismi Mualla Almiela muallanin arapcasi
abimin iki kizi var ilk kizana Lina Türkan ismini verdi türkan rahmetli kayinvalidesinin ismi ikinci kizin adi Dua Mualla
Zaten var annemin ismi abim tercih etti koydu
Eger esim hatice diye inat ederse bende o zman almiela hatice olsun diyecem kabul eddrse ok diycem ama kabul etmicek kabul etmiyosan sadece Zeren olsun diycem bakalim nolcak

Bende anlamiyorum bunu cok sacma bu anne baba ismi ne alaka anne babaya kiymet isimini koymaklami oluyo

Liva ismi bnm hayalim
bi gun bi kizim olursa liva koyacam Allah izin verirse anlamida guzel Peygamber efendimizin bayragi anlamina gelio

Teyzem geliniyle oturuyor gelin hamile kaldı dedesinin adı konacak dendi gelin kabul etti, gelin hamileyken dayım vefat edince çocuğa dayımın adı verildi, şimdi teyzem diyo ki bi sonraki çocuğa ya kendi ya da kocasının adı olacak, 4. çocuk olursa gelin istediğini koysun diyo Ben anne baba isimlerini beğenmiyorum annemi kaybettim ama annemin adını koymam. Annemle bi defasında melisa çiçeğini kokladık kızım bu çok güzel kokuyo kızın olursa melisa koy demişti, ikimiz de çok seviyoduk o ismi kız olursa melisa koyucaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…