- 28 Haziran 2016
- 153
- 65
- 13
- 41
- Konu Sahibi karanvezeren
-
Esimde begendi Zeren ismini ama illa Hatice diyo asli da bana inat da yapiyo benim Haticeyi istemedigimi tahmin ediyo.Zaten kayınpederin ismi olmuş, doğuracağın her çocukta onun sülalesinin ismini vermek zorunda değilsin. Tabi sen eşine böyle söyleme,
Babanın ismini verdik, bukez kendinizin seçmek istediğinizi söyleyin. Eşinizle başka isim bakın.
Arkadaslar 10ayini doldurmus bi oglum var ismi
İbrahim Karan
İbrahim kayinpederimin ismi Karan ismini ben sectim esim onayladi koyduk su an 5 aylik hamileyim bir kizim olacak hep Karaca ismi düsünmüstüm bekarken bile ama hamile kalinca baska isimler baktim.
Simdi Zeren isminde karar verdim ama daha hos bi isime rast gelmezsem.
Esim Hatice Zeren olsun diyo Hatice kayinvalidemin ismi ama ben istemiyorum Hatice ismini.
1. Sebebim Icimden gelmiyo
2. Sebebim kaynanama benzemesimden korkuyorum "karakter olarak"
3. Etrafta cok fazla Hatice var
Sizce ne yapmaliyim esimi Hatice olmamasi konusunda nasil ikna etmeliyim.
Kahraman yürekli demek.Karan ne demek acaba ilk defa duydum ?
Koymazdım. .
Kayınpederi koymuşsun zaten. .
Karan ismine en uygun keriman . .
koymayın derim yeterince fedakar olmuşsunuz kafi :)
Yo o tür isimler düsünmedim hic
Karaca, iz, peri, anatolia, pamuk, almiela ve zeren isimlerini düsündük
sizin anne babanızın adını da koyabilirsiniz eğer beğeniyorsanız, şu zorundalık meselesini de hiç anlamam arkadaş kendi çocuğun tabi kendin ne istiyosan o. kibarca söyleyin istemiyoruz deyin
Bende anlamiyorum bunu cok sacma bu anne baba ismi ne alaka anne babaya kiymet isimini koymaklami oluyosizin anne babanızın adını da koyabilirsiniz eğer beğeniyorsanız, şu zorundalık meselesini de hiç anlamam arkadaş kendi çocuğun tabi kendin ne istiyosan o. kibarca söyleyin istemiyoruz deyin
Liva ismi bnm hayalim
bi gun bi kizim olursa liva koyacam Allah izin verirse anlamida guzel Peygamber efendimizin bayragi anlamina gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?