Doğuma Hazırlık kızımın ismine karar veremiyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cok guzel ya okumustum ama dinlememistim.cok begendim.amin canim rabbim saglikli yavrular versin hepimize insallah.benim 1 ay dan az kaldi doguma.sana da kolay hayirli dogumlar dilerim
amin canım cümlemize insallah.senin az kalmıs Rabbim sagllıkla yavrunu kucagına almayı nasip etsin kolay ve hayırlı dogumlar canım....

Toprak derim ben. Allah hayirli bir evlat olmasini, Buyudugunu evlendigini girmeyi nasip etsin insallah. Caglicakla huzurla mutlulukla buyutun insallah

Dua isteyen arkadaslar topigime gelip isimlerini yazsinlar

Ben çok çabuk karar verdim daha cinsiyeti öğrenmeden isimleri hazırlamıştım. Geçen hafta öğrendim ki kızım olacak çok sevindim Allah herkesin gönlüne göre versin ismi de Eylül olacak. Bir de bebişlere isim koyarken onların büyüyeceğini de düşünün lütfen bazı isimler bebeklere yakışıyor evet mesela Masal çok hoş bi isim ama Masal Hanım, Masal Teyze falan hiç yakışıyo mu yaa Bide söylemeden edemiciimm Defne de çok güzel isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…