Kızımın ismini kayinvalidenin yoğun ısrarı ile koymamiz

Canım başta izin vermeyecektin ama sen izin vermişsin bunun vicdanla alakası yok ki çocuğun ömrünün sonuna kadar yaşıyacak bu ismi.Hiç hoşlanmadığım şey böyle kp ve kv nin isim işleeine karışması ben kendi anne babamı da karıştırmam mesela benim çocuğum sonuçta.Çok koymak istediğiniz bir isim varsa rüyamda gördüm deseydin hamileler görüyor genelde o zaman birşey demezlerdi :)))

Ece ismi güzel aslında, yani çocuğuna çok enteresan isimler koyanlar aynı sebepten ötürü.. Ama işte sizde artık fobi haline gelmiştir yaşananlardan dolayı bu ismi duymak, haklısınız.

Benim kp kızımın kimliğini çıkqrttırmaya giderken bile bana kızımın adını değiştirmem için baskı yaptı hatta öznur koy sana 2000 lira vereyim dedi ben de dünyayı versen yine de olmaz biz oğlunla buna karar verdik dedim ve konu kapandı ama benim sonrasında sinirden çatlamamı engelleyemedi. Çok kötü bi durum sakin olmaya çalışın.. Bazen bazı şeyleri olduğu gibi kabul etmek insanı acayip rahatlatıyo belki size de iyi gelir..

ya ben yazdim daha onceden de,
benim buyugun adi 3 harfli, kucugun 4 harfli,
buyuk de kendi adini ve kardesinin adini yazmayi ogrendi, simdi takmis o da 4 harfli isim sececekmis veya daha fazla harf olacakmis
isim ariyor su an kendine, rast gele bir suru harfi yan yana yazip benim yeni adim bu diyor.
benim de koymak istedigim ama esimin begenmedi 4 harfli bir isim vardi, onu aklina sokmaya calisiyorum, esim sinir oluyor

cok takilmamak lazim, buyudugunde belki eceyi kullanmak isteyecek konu sahibi, o yuzden icinizdeki bu nefreti bir sekilde sondurun derim.

Atalar bosa dememis acima acinacak hale düsersin diye. Resti cektigindd geri dönmeyeceksin sonu hep pişmanlik olur cünkü. Gecmis olsun bitmis gitmis

Cok tatli yaaa
Ben daha hamileyken bu geyiklere girmistik. 2 isim koyariz birini sen koy birini ben koyayim demistim esime. O da tamam dediydi. Kiz olursa Bihter oglan olursa Behlul koyariz diye geyik yapiyordum

Sonuc tek isim koyduk
Annem de iki isimli,sadece ikincisini kullanir. Ben bazen sinirlendirmek icin ilk ismiyle seslenirim
Dedigin gibi cocuga birakmak lazim bazen. Belki cocuk Eceyi sevecek,hem kotu isim de degil. Adi Yeter Rahime ,soyadi Satilmis olan insanlar napsin yahu

Bir sefere mahsus nüfus müdürlüğünde isim değişikliği olabiliyormus bir araştırın isterseniz. Bende kızımın 3 isminden birini sildirecem benim eşimde son anda annesinin adı vermis. O günden beri sinir oluyorum.

Baştan taviz vermeyecektiniz hiç bir konuda.Bundan sonra başka konularda diretme yapacaktır size.
Bu da ders olsun size ki birdaha kendinizden ödün vermeyin.

O zaman suç sizde. Önce Yok deyip sonra onu bunu memnun etmek isteyip kendinizi hiç düşünmemeniz nelere sebep oluyor bakın. İnan’ın bana bu kimse için hiç kimse için fedakarlık yapmaya değmez. Asla siz kıymetli olmayacaksınız. Asla kimse kıymet bilmez teşekkür etmez hatta yapmadığınız ilk iyilikte siz hemen kötü olursunuz. Artık ben de akıllandım işime ne gelirse öyle yapıyorum. Kimseyi hoş edecek halim Yok

Evet hiç kıymetli değilim zaten.eltim el üstünde tutulur,tutulsun gerçekten kıskanç bi insan degilid.ama o zaman bana karışma demi.git biricik gelinine yap napiyosan.2 çocuğuna da bir kere bile isim önerilmedi Ama.

Böyle bir şey olabilir mi ya ? Neden izin verdiniz, bu üzülmesin diye yapılacak bişey değil ki. Benim korkum gelecekte kızınıza seslenirken istemsiz öfke hissetmeniz . Eğer imkan varsa çocuğa ikinci bi isim daha koyun ve öyle sseslenin.Kimsenin tepkisi bu kadar üzülmenize değmez.

Böyle şeyler anne baba kararı olmalı tabi ki. Önceden bir isim belirliyor ,koymak istiyorsunuz ama engel olunuyor. Hoş değil. Artık böyle şeyler kalmamalı ama işte maalesef var. Dediğim gibi kendi koyduğunuz ismi kullanın bir süre sonra unutulur gider o ad zaten.

İki isimli zaten ve biz kendi koyduğumuz isimle sesleniyor.o kadar gıcık oluyorum ki Ece ismine .iş yerinde Ece isimli arkadaşa bile ismiyle hitap edemiyorum

Ne kadar Ece isimli kız çocuk tanıdıysam bıcır bıcır hayat dolu çocuklar. Ece prenses demekti sanırım bence çok güzel bi işim ama siz beğenmemişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…