• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın korkusu :(

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.307
198
kızlar merhaba
az önce kızımın bakıcısı aradı
üst kat komşularımızın rutin halini alan kavgaları yine tekrarlanmış
yaklaşık 1 saattir bu kavga devam ediyormuş kızım çok korkmuş ve bakıcısına sarılarak acaba kadını öldürdü mü diye ağlamaya başlamış
artık yeter gerçekten şikayet ettik uyardık rahatsızlığımız dile getirdik bir çözüm olmadı.
saati ve zamanı da belli olmuyor
ilk tanık olduğumuzda resmen susup dinledik
ben böyle şeylere hiç kayıtsız kalamam.
eğer adamın kadını dövdüğü konusunda bir izlenimimim olsaydı yukarı çıkar kıyameti koparırdım
ancak durum farklı
dışarıda hanımhanımcık görünen 3 yaşında bir erkek çocuğu annesi olan bu kadın
evinde tam bir deli ye dönüşüyor
kocasına çocuğuna küfürler masaları devirmeler çığlıklar ....
adamın sesini bugüne kadar duymadık .
benim kızım bu kadar etkilendi ise acaba kendi çocukları ne durumda
kadın tam bir deli kızlar ben böyle birşey görmedim duymadım
YETERARTIK BIKTIM ÇEKEMİYORUM SİK...... NE LAFLAR ANLATAMAM
şimdi yine apartman sakinleri polis çağırmış
imza toplayıp evden çıkarılmalarını önericez yönetime
hepimizin sinirleri geriliyor
benim kızımın korkusunun hesabını kim verecek
ancak ne yazıkki kiracı değil evsahibi bu çift
topladığımız imzanın bir yaptırımı olacakmı emin değilim
bilgisi olan arkadaşlardan fikir öneri ve çözüm bekliyorum

polis rapor tutup gitmiş. çift birbirinden şikayetçi değilmiş.:( İYİDEEEEE BİZ ŞİKAYETÇİYİZ bu nasıl bir iş böyle ya

bzim de böyle bir komşumuz vardı.kadın öyle bağırıyorki inanamıyordum ya kocası yazık halim selim bir adamdı.kadın son derece bakımlı dediğin gibi kibar hanım görünümlü bir kadındı.3 yaşında da çocuğu vardı.çocuğa acıyordum.ona da nasıl bağırırdı.bir kere kocasını dışarı attı.adam yazık sessizce kapıyı çalıyordu acar mısın diye.biz birşey yapmadık şikayet falan etmedik ama çektik 3 yıl.sizin de şikayetinizden bir sonuç çıkmaz bir de kadın olunca sorun çıkaran, bir sonuç alamazsınız
yalnız kızınızın korkmasına üzüldüm ya inşallah bir değişiklik olur

Son düzenleme:
Offf komşuyla uğraşmak çok zor , hele ev sahibiyse ..
Yan komşumuzda dayak, kavga kıyamet birbirlerine girerlerdi.
Üst katında avukat oturduğu halde baş edemedik.
Bide barışınca nispet gibi şen kahkahalarını dinlerdik.
Boşanıp evi sattılarda kurtulduk.
Koca insanlar etkileniyor, yavrum korkar tabii

Son düzenleme:
bidahakine kakarkola değilde ruh ve sinir hastanesine mi şikayet etsek. offffff

Zor bir durum tatlımmm
ama sanmıyorum attıramassınız evden
kendi evleri çünkü
allah sabır verisn hem size hem o yavrucaga
zor bir durum
sende bakıcına söle öle kavga gürültü olduğunda
alsın parka falan götrsün
yada müziği son ses açsın
kızın duymasın seslerini

Her kavgada polis çağırın biraz caydırıcı olur.
Kimse sürekli kapısında polis görmek istemez.
Yalnız bireyselharaket etmeyin , apartman olarak yopluca hareket edin

arsız yüzsüz adamla uğraşmakta zor evimin içi size ne der çıkar, bizim üst katta fena kavga değilde cidden çok gürültü geliyo evde 1000 tane çocuk kv kp anne baba, yan dairede akraba olunca akşamları toplaşıyolar ayyy kafam çatlıyo

Annemlerin üst katı dubleks.

Evde tam 13 kişi yaşıyorlar.

2 tanesi küçük çocuk, kuzenler ve aynı yıl doğdular, huzursuz ev ortamı durmadan bağırarak koşarlar, ellerine ne geçse bizim balkona atarlar, bir ara uçak yapmayı öğrendi erkek olan. Balkonumuzu havaalanı yaptığını söyledi bana. Her yer kağıt uçak oldu.

Bir de köpek aldılar. Şimdi 3ü birden koşuyorlar evde.

Sabah 8 gece 3 ayaktayız(ayaktaydım).

Anne durmadan çığlık çığlığa bağırır, erkek çocuklardan biri meczup gibi, çalışmıyor diye kapıya atarlar kapının önünde uyur.

Kapıları çalar para isteyip ağlar.

Daha neler neler, anlatsam sayfalar yetmez.

Ve bu durum yaklaşık 6 yıldır böyle.

Üstelik bunlar kiracı.

Ev sahibi aynı apartmanda değil, umrunda da değil.

Kısacası Allah yardımcın olsun, seni çok iyi anlıyorum.

bağırana değil bağırtana bakacaksın; sizin gürültü kirliliği mevzunuza ne yapacağınızı bilmem ama kavgayı kadının hatası gibi göstermeyin.

bağırana değil bağırtana bakacaksın; sizin gürültü kirliliği mevzunuza ne yapacağınızı bilmem ama kavgayı kadının hatası gibi göstermeyin.

emin olun ben önce kadının haklı olduğu yönünde her konuya yaklaşan biriyim.bu durum farklı.

emin olun ben önce kadının haklı olduğu yönünde her konuya yaklaşan biriyim.bu durum farklı.

sürekli mi oluyor peki bu durum? gece akşam farketmeden sürekli kavga mı var? eğer ara sıra ise veya gündüzse çocuğunuzu dışarı çıkarabilir bakıcı. veya tv açar yüksek ses..

Canım benzer bir sorun bizim binada da var. Karı-koca kavgası değil bodrum katımızda oturan bir bayan binaya kan kusturuyor sadece binaya olsa bütün mahalleye kan kusturuyor resmen. Her an kavgaya hazır herkesle kavga halinde. Önüne gelene küfür özellikle çocuklara beddua ediyor herkes illahlah etmiş durumda. Eşim bina yöneticisi bir dönem çok araştırdı hatta imza da toplandı binadan attırmak için fakat mal sahi onlarda. Eşimin araştırmaları sonucunda öğrendiği kiracı olmadıkları için bina çocuğunluğu imza verip mahkemeye verecekler. Hakim kararına göre en iyi ihtimalle diyelim ki binada 10 daire var. Diğer 9 daire ortak olup dairenin ederi ne kadarsa o miktarı 9 bölüp daireyi satın alacaklar. Daire bina ortak malı olarak 9 daire alabiliyormuş ancak bu çözümü var ama oda maddi bir külfet tabii herkes yanaşmıyor.

eğer ev sahibi değilseniz, siz evinizi değiştirin.
tabiki böyle insanlar yüzünden, istediğiniz yerde yaşama hakkınızın
alınması doğru değil ama, ev sahibi oldukları için cıkartılma olasılıkları yok
gibi geliyor bana.kendi huzurunuz için, benim ki bi alternatif..

sürekli mi oluyor peki bu durum? gece akşam farketmeden sürekli kavga mı var? eğer ara sıra ise veya gündüzse çocuğunuzu dışarı çıkarabilir bakıcı. veya tv açar yüksek ses..

haftada bir kesinde bazen 2 3 de oluyor. genelde pazar günlerine denk geliyor adam evde olduğu için. ama hafta içi sabah geceolduğuda oluyor. saati belli değil. vegerçekten adamın sesi hiç çıkmıyor. ayrıca kadın küfrederken çocuğunu kastederek p...inide al git diyerek bağırıyor. ilk başlarda acaba kadının öz çocuğu değilmi diye düşünmüştüm ancak yöneticinin hanımı evvelinide bildiğinden kadının doğum yaptığını filan anlattı.

ben bakıcıyaanahtar bırakmamıştım. öğlen okulsaati geldiğinde kapıyı çekip kızımı okula bırakıp evine gidiyordu. yani kadının aklına gelsede parka filan çıkaramzdı.ama anahtar bıraksam yi olur ve tembihliycem. en azından biz yanındayken tanık olduğunda daha az etkileniyor bugün çok etkilenmiş yavrum.kadın bağırmaktan yorulup dinlenirken sesi kesildiğinde. öldüğünü düşünmüş :( ve ağlamış

eğer ev sahibi değilseniz, siz evinizi değiştirin.
tabiki böyle insanlar yüzünden, istediğiniz yerde yaşama hakkınızın
alınması doğru değil ama, ev sahibi oldukları için cıkartılma olasılıkları yok
gibi geliyor bana.kendi huzurunuz için, benim ki bi alternatif..

kiracıyız biz.inşallah önümüzdeki sene ev almayı planlıyoruz. bir sene içinde evdeğiştrimek hiçmantıklı gelmedi. gerek konumu okula işlerimizeyakın olması gerekse planı odaları filanda tam istediğim gibi bir ev.
umarım seneye kendi evimize çıktığımızda benzer birşeyle karşılaşmayız. çok sinir bozucu

haftada bir kesinde bazen 2 3 de oluyor. genelde pazar günlerine denk geliyor adam evde olduğu için. ama hafta içi sabah geceolduğuda oluyor. saati belli değil. vegerçekten adamın sesi hiç çıkmıyor. ayrıca kadın küfrederken çocuğunu kastederek p...inide al git diyerek bağırıyor. ilk başlarda acaba kadının öz çocuğu değilmi diye düşünmüştüm ancak yöneticinin hanımı evvelinide bildiğinden kadının doğum yaptığını filan anlattı.

ben bakıcıyaanahtar bırakmamıştım. öğlen okulsaati geldiğinde kapıyı çekip kızımı okula bırakıp evine gidiyordu. yani kadının aklına gelsede parka filan çıkaramzdı.ama anahtar bıraksam yi olur ve tembihliycem. en azından biz yanındayken tanık olduğunda daha az etkileniyor bugün çok etkilenmiş yavrum.kadın bağırmaktan yorulup dinlenirken sesi kesildiğinde. öldüğünü düşünmüş :( ve ağlamış

ben olsam ben de çok üzülürdüm yani anlıyorum. kadına evde ne yapıyorda o kadar bağırtıyor anlamadım bak şimdi. siz hiç kavga esnasında komşularla toplanıp zillerini çalmayı denediniz mi, bu nedir noluyo diye. bir iki çekilir de bu artık alışkanlığa bağlamış..

kiracıyız biz.inşallah önümüzdeki sene ev almayı planlıyoruz. bir sene içinde evdeğiştrimek hiçmantıklı gelmedi. gerek konumu okula işlerimizeyakın olması gerekse planı odaları filanda tam istediğim gibi bir ev.
umarım seneye kendi evimize çıktığımızda benzer birşeyle karşılaşmayız. çok sinir bozucu

buna sevindim kiracı olmanıza, yine cevre site yada benzer planda gördüğünüz bir ev satınalabilirsiniz.
1 sene sonra gitme ihitmaliniz olduğu için, bi umudunuz var. Allah o bayana da yardım etsin, belliki sağlıklı değil
bunca şikayet vs. sonucun da hala devam ediyor..umarım bu sıkıkntıdan kurtulursunuz tamamiyle.

kızlar merhaba
az önce kızımın bakıcısı aradı
üst kat komşularımızın rutin halini alan kavgaları yine tekrarlanmış
yaklaşık 1 saattir bu kavga devam ediyormuş kızım çok korkmuş ve bakıcısına sarılarak acaba kadını öldürdü mü diye ağlamaya başlamış
artık yeter gerçekten şikayet ettik uyardık rahatsızlığımız dile getirdik bir çözüm olmadı.
saati ve zamanı da belli olmuyor
ilk tanık olduğumuzda resmen susup dinledik
ben böyle şeylere hiç kayıtsız kalamam.
eğer adamın kadını dövdüğü konusunda bir izlenimimim olsaydı yukarı çıkar kıyameti koparırdım
ancak durum farklı
dışarıda hanımhanımcık görünen 3 yaşında bir erkek çocuğu annesi olan bu kadın
evinde tam bir deli ye dönüşüyor
kocasına çocuğuna küfürler masaları devirmeler çığlıklar ....
adamın sesini bugüne kadar duymadık .
benim kızım bu kadar etkilendi ise acaba kendi çocukları ne durumda
kadın tam bir deli kızlar ben böyle birşey görmedim duymadım
YETERARTIK BIKTIM ÇEKEMİYORUM SİK...... NE LAFLAR ANLATAMAM
şimdi yine apartman sakinleri polis çağırmış
imza toplayıp evden çıkarılmalarını önericez yönetime
hepimizin sinirleri geriliyor
benim kızımın korkusunun hesabını kim verecek
ancak ne yazıkki kiracı değil evsahibi bu çift
topladığımız imzanın bir yaptırımı olacakmı emin değilim
bilgisi olan arkadaşlardan fikir öneri ve çözüm bekliyorum
asya kadına şiddete karşı duyarlılığın çok güzel ama adam eşini kendi evinde dövüyorsa yukarı çıkıp da kıyameti koparamazsın. ha dışarıda olsa müdahale edersin ama kendi evinde olunca bence doğru bir davranış olmaz. Sadece verdiği rahatsızlıktan dolayı şikayetini iletebilirsin. Konumuz bu değil tabi de belirtmek istedim. Kadının durumu çok fena.Çocukları bunun faturasını bir ömür boyu ödeyecekler, farkında bile değil. Çocuklar şimdi birikitiriyor ama ileride bu birikim dışarı agrasiflik olarak, asosyallik olarak, arkadaş edinememe olarak ve öz güvensiz birey olarak yakasını bir ömür boyu bırakmayacak.
Kanunları tam bilmiyorum ama şikayet olursa eğer süreki komşulara reklam olmayı göze alıyorsa devam eder bir süre. sürekli tekrarlamasında cezası vardır diye düşünüyorum.

ben olsam ben de çok üzülürdüm yani anlıyorum. kadına evde ne yapıyorda o kadar bağırtıyor anlamadım bak şimdi. siz hiç kavga esnasında komşularla toplanıp zillerini çalmayı denediniz mi, bu nedir noluyo diye. bir iki çekilir de bu artık alışkanlığa bağlamış..

artık kapıya gidip uyarma işini aştık apartman sakinleri olarak. önce hepimiz apartman merdivenlerine çıkıyoruz yönetici kapıyı çalıyor çalıyor açılmıyor. en son sinirlerinehakim olamayanlar.bela okuyup siziçekmek zorundamıyız biz terbiyesizler diye bağırıp çağrıyor ama nafileeeeee

valla kadına ne yapıyor bilmiyorum. sessiz sedasız fısıldayıp cinlendirip ondan sonrada keneramı çekilor. çünki adamın sesini hiççç duymuyoruz. kadın kırıp döküyor bağırıyor çağrıyor tabak fırlatıyor.hele geçen gün tahminimce vitrini olduğu gibi yere indirdi.

Back
X