- Konu Sahibi desert_roseses
-
su englısh home a bude ben bakım yahuuu
zevklı arkadasım benımbence halısı fuşya olabılır... perdesının tulu beyaz.. fon yerlerı kızının ılgısını cekebılcek sekılde karakterler ıcerebılır... tul beyaz olsun kı odaya gunes ısıgı gırsın.. yanı karanlık olmasın guzelım oda... derım benn...
avıze lıla demıssın onu atladım.. o zaman lıla rengını kullan bence oyle cok karısık olmasın
zevklı arkadasım benım
begenmene sevındım.. saglıklaa huzurlaa kullansın ınsallahh prensesın... ne sanslı kı senın gıbı en ınce ayrıntıları dusunen bı annesı varya evet çokta karışık olsunda istemiyorum.ama perde fikri çok iyi. fon için yarın kumaş bakayım hemen:)
inşallah canım inşallahhınsallahh bızım bebıslerımızde olurda bızde burdakı arkadaslardan fıkır alır odalarını yaparız...
begenmene sevındım.. saglıklaa huzurlaa kullansın ınsallahh prensesın... ne sanslı kı senın gıbı en ınce ayrıntıları dusunen bı annesı var
Rabbim sanada istediğin zamanda aratmadan en güzel şekilde bu duyguları heyecanları yaşamanı nasip etsin. eminim sende herşeyin en güzeli olsun diye düşündükçe düşüneceksin.araştıracaksın. sonuna kadar sağlıkla gidelim mutlulukla bitirelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?