Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu Kızımın odası için halı ve perde seçimi

desert_roseses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
359
6
68
Bursa
arkadaşlar kızımın odasını bugün rose pembe renk boya ile boyadık.açık tonda. mobilyalarımızın tamamı beyaz renk.ama ben bir türlü perde ve halı rengine karar veremedim. lütfen fikir verin bana sizce ne renk yapalımda böyle canlı canlı olsun odamızz????

mecburen pembe ya da beyaz olacak..ya da bunların karışımı..Başka renk zaten olmaz..
Bence duvarlarla aynı renk olmalı..

bende civciv sarısı olsada biraz renklense mi diyordum.çok güzel barbie li twety li sarılı pembeli karışık halılar var. ama perdeyi uyduramıyorum bu seferde.beyaz olsalar mobilyalarda beyaz.çok cansız kalacak gibi.avizemizde lila bu arada. off çok kararsız kaldım.iyice kurusun mobilyalarıda içine koyup yarın fotoğraf atarım olmadı. :)

bence halısı fuşya olabılır... perdesının tulu beyaz.. fon yerlerı kızının ılgısını cekebılcek sekılde karakterler ıcerebılır... tul beyaz olsun kı odaya gunes ısıgı gırsın.. yanı karanlık olmasın guzelım oda... derım benn...

avıze lıla demıssın onu atladım.. o zaman lıla rengını kullan bence oyle cok karısık olmasın

zevklı arkadasım benım

begenmene sevındım.. saglıklaa huzurlaa kullansın ınsallahh prensesın... ne sanslı kı senın gıbı en ınce ayrıntıları dusunen bı annesı var

Rabbim sanada istediğin zamanda aratmadan en güzel şekilde bu duyguları heyecanları yaşamanı nasip etsin. eminim sende herşeyin en güzeli olsun diye düşündükçe düşüneceksin.araştıracaksın. sonuna kadar sağlıkla gidelim mutlulukla bitirelim inşallah.

benim kızımın odasıda pembe boyalı tek duvarındada duvar kagıdı var çizgili pembe -mavi -beyaz .mobilyalarda beyaz perde olarak ben beyaz zebra perde yaptırdım.yerdede merinosdan aldığımız kızlı bir halı var pembe lila krem üzerine

ınsallah canım tsk edıyorum... bıtmıs senınkı 1 ay kalmıs bebegını kucaklamana.. allahım senı nazarlardan sakınsın bebısını de Nazar

Beyaz perde kendinden simlilerden puantiyeli tam bir kiz odasina yakisir olur :)

Pembe beyaz kombinasyonunun bende cok severim turkuaz derim yumusak bir gecis yapmis olursun

Canli acik maviyide pembe ile cok begenirim ama avize mor birde hali karisik olur bogar odayi

Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…