Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızımın odasına altarnatif renk yardımııııı

tria

mucize meleklerim
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
1.311
12
116
46
Diğer
kızlar merhaba kızımın odası hakkıında akıl danışmak istiyorum sizede . başka bi yerdede yazdım ama oraya çok takılan yok umarım burda yardımcı olabilirsiniz . pempe , lila ve beyaz dışında kızımın odasını sarı yeşil yaptırmaya karar verdim 15 gün sonra başlayacaklar ama kararsızlık içindeyimde sizce renk konusunda başka bi tercih yapmalımıyım . yada böyle devammı etmeliyim .
kombini şöyle düşündüm başlıklar sarı yavru kısmı yeşil , kardolap sarı , şifonyer yeşil , sarı ağırlıklı olduğu içinde halıyıda düz yeşil gibi düşündüm .kulplarıda tam tersi renklerde çiçek olarak tasarladım ama başka fikirler varsa yardımcı olurmusunuz .

Fikriniz süper olur bence..

teşekkür ederim canım ilk defa sen böyle beğendin galiba ))

Sarı yeşil çok güzel bir kombin, benim arşivimden bir foto ekleyeyim size fikir olsun, duvarları sarı mobilyaları komple yeşil de yapabilirsiniz, duvarlara fotoğraftaki gibi yeşil duvar stickeri yapıştırırsınız. Halı ve uyku seti de sarı olur, biraz da turuncu veya pembe aksesuarlar, yastıklar koyarsanız da renk verir.

çok şık olmuş fikirlerin için sagol pempeyi renk vermek için kullanıcam teşekkürler

sarı çok enerji veren bir renktir.. çocukların odasında çok parlak tonlarından kaçının derler.. eğer illa kullanmak istiyorsan minimum seviyede tut.. mesela onun yerine yeşil-turuncu-beyaz daha iyi olabilir.. ayrıca turuncu iştah açar :) belki bebeğin mamasını daha bi iştahla yiyebilir böylece

ilk düşüncem turuncu yeşildi canım ama malesef tek bir seçenek vardı oda hiç hoş bi ton değildi malesef değiştirmek zorunda kaldım benim bebekler yaşını geçtikleri için mutfak dışında yemek vermiyorum o yüzden etkilemez ))

maşallahhhhh üçüz müüüüüüüüüü????????????
:)))) ne güzellll

benim kızın odası yeşil mobilya boyama beyazları var ortalarındada pembeli çiçekler
bence yeşil beyaz çok güzel olur yeşil sarı yorar insanı

Bebek odalarında pastel renkler kullanmak gerkiyomuş canım. Çok fazla canlı ve farklı renk bebeklerin aşırı uyarılmasına sebep olup uykuya dalmalarını zorlaştırabilir ve bebekleri hiperaktif yapabilirmiş..
Bahsettiğin renkler gerçekten çok güzel ama diğer arkadaşların da dediği gibi mobilyalara beyaz katman bebek için daha rahatlatıcı olacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…