• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın odasını ayırmak

IKokunhuzur

Bk:86.3 Gk:58.1 10 takım mezunu 💐
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
1.590
4.179
333
hanımlar iyi geceler çok büyük Bi dert değil belki ama danışmak istediğim bişey var size , bir kızım var iki yaşını bitirecek bu ayın sonunda Allah'ın izniyle kardeşi olacak , kızım şimdiye kadar bizim odamızda beşiğinde yattı. şimdi beşiği kırıldı Yeni beşik alacaktık ama ben acaba odasını ayırmalı mıyım diye düşündüm , odasında ayrı yatağı var ona korkuluk yaptırdık (çok hareketli yattığı için ) bu gece odasına yatırdım.onu uyuttum ama ben uyuyamıyorum şimdi gidip gidip bakıyorum korkuyorum ya bişey olursa , ağlarsa duymazsam diye kapatamıyorum gözlerimi ay çok mu abartıyorum yoksa çok mu erken kuzumdan ayrılmak için. Kardeşi gelince aynı odada daha mı zorlanırız yoksa iki beşik alıp kuzularımı yanıma mı almalıyım çok kararsızım nerdeyse çocuğu yatağından alıp koynuma yatıracağım Bi fikir verin bana lütfen :KK17::KK17::KK17:

Oğlum 6 aylık, geç mi kaldım acaba diye düşünürken, 2 yaşında kızınızı hala yanınızda yatırmak oldukça riskli bence.
Zamanı gelmiş de geçmiş, özellikle bebek doğmadan önce ayırın ki; kendisini kardeşi gelince istenmiyor gibi algılamasın.
Ayrıca duymama ihtimaline karşılık, bebek kamerası edinin.

hanımlar iyi geceler çok büyük Bi dert değil belki ama danışmak istediğim bişey var size , bir kızım var iki yaşını bitirecek bu ayın sonunda Allah'ın izniyle kardeşi olacak , kızım şimdiye kadar bizim odamızda beşiğinde yattı. şimdi beşiği kırıldı Yeni beşik alacaktık ama ben acaba odasını ayırmalı mıyım diye düşündüm , odasında ayrı yatağı var ona korkuluk yaptırdık (çok hareketli yattığı için ) bu gece odasına yatırdım.onu uyuttum ama ben uyuyamıyorum şimdi gidip gidip bakıyorum korkuyorum ya bişey olursa , ağlarsa duymazsam diye kapatamıyorum gözlerimi ay çok mu abartıyorum yoksa çok mu erken kuzumdan ayrılmak için. Kardeşi gelince aynı odada daha mı zorlanırız yoksa iki beşik alıp kuzularımı yanıma mı almalıyım çok kararsızım nerdeyse çocuğu yatağından alıp koynuma yatıracağım Bi fikir verin bana lütfen :KK17::KK17::KK17:
Ayırın benimde eylülde iki yaşını bitirdi kızım ve altı aylık oğlum var kızım erken yatarsa alıp beşiğini koyuyoruz uyumazsam bizle uyuyor gelip maaile beraber yatıyoruz vicdan yapmayın bende öyle düşünüyordum ama istesekte hep yanında olamayacagiz beşiği odasında bu arada

Bence gec bile kalmissiniz. Ayirin tabiki. Ama ayiracaksaniz simdi ayirin kardesi dogduktan sonraya birakmayin. Bu sefer kardesinin onun yerini aldigi dusuncesine kapilabilir.

Ya çocuk uyuyabiliyorsa dokunmayın lütfen alissin kendi odasına yatağına. Bi arkadaşım var 10 yaşında oğlu var ve bugün hala oğluyla birlikte yattigini, kocasının çocuk doğduğundan beri çocuğun odasında tek başına yattığını soyledi. Ve bu arkadaş cahil cuhela demezsin iyi eğitimli iyi bir işi var falan ama çocuk söz konusu olunca çok zaaf gösteriyor bazı insanlar. Boyu benim kadar görsen 13 yaşında dersin kocaman çocuk tek başına annesi olmadan yatamiyormus agliyormus yuhhh ya. Bu annesinin ona yaptığı bir kötülükten başka bir şey değil bence.

2 yaş bana geç bile geldi ayırmak için ama anneler daha iyi bilir yine de.
Tecrübe edinmediğim konularda kesin kesin konuşmayı sevmem. :)

Ayırın benimde eylülde iki yaşını bitirdi kızım ve altı aylık oğlum var kızım erken yatarsa alıp beşiğini koyuyoruz uyumazsam bizle uyuyor gelip maaile beraber yatıyoruz vicdan yapmayın bende öyle düşünüyordum ama istesekte hep yanında olamayacagiz beşiği odasında bu arada

Bence gec bile kalmissiniz. Ayirin tabiki. Ama ayiracaksaniz simdi ayirin kardesi dogduktan sonraya birakmayin. Bu sefer kardesinin onun yerini aldigi dusuncesine kapilabilir.

çok haklısınız zaten ya şimdi ya çok çok sonra diye düşünüyordum eğer ayırmazsam bebek gelince hiç ayırmazdım zaten çok naif Bi kızım var onu kötü yönde etkilemek istemiyorum , evim öyle kocaman Bi ev değil küçük sesini duyacağımı biliyorum ama endişeleniyorum yine de sanırım ilk gecemiz olduğu için evham yaptım

Ya çocuk uyuyabiliyorsa dokunmayın lütfen alissin kendi odasına yatağına. Bi arkadaşım var 10 yaşında oğlu var ve bugün hala oğluyla birlikte yattigini, kocasının çocuk doğduğundan beri çocuğun odasında tek başına yattığını soyledi. Ve bu arkadaş cahil cuhela demezsin iyi eğitimli iyi bir işi var falan ama çocuk söz konusu olunca çok zaaf gösteriyor bazı insanlar. Boyu benim kadar görsen 13 yaşında dersin kocaman çocuk tek başına annesi olmadan yatamiyormus agliyormus yuhhh ya. Bu annesinin ona yaptığı bir kötülükten başka bir şey değil bence.

Ayy o çok fenaymış ya , gerçi kendi annemden biliyorum erkek kardeşim çok zor ayrıldı yanından elini tutarak yatırmaya alışmıştı , çocuk odanın kapısında ağlardı anne yanıma gel diye , biliyorum aslında olması gereken odasına alıştırmak ama insan anne olunca çok farklı düşünüp hareket ediyormuş

Odalarınız yakınsa agladığında duyabiliyosanız tedirgin olmaniza gerek yok ,ilk günler zor oluyor ama zamanla alışılıyor.

Ben 1 haftalıkken odasını ayırdım. İyikide ayirmisim. 2. Çocuk oldu benim odamda beşiği her sese kalkıyor az önce büyük çocuğum uyanıp yanıma geldi onun sesine küçük kalktı beni de uyandirdilar şimdi büyüğü odasına gönderdim küçüğü uyutma ya çalışıyorum. Kesinlikle aynı odada tavsiye etmiyorum sabaha kadar hiç biriniz uyuyamazsiniz bir o kalkar bir öteki. Zaten kızınız 3 yaşına gelmiş uyanıp ağlasa sesini duymasaniz bile kalkıp yanınıza gelir bu kadar dert etmeyin.

çok haklısınız zaten ya şimdi ya çok çok sonra diye düşünüyordum eğer ayırmazsam bebek gelince hiç ayırmazdım zaten çok naif Bi kızım var onu kötü yönde etkilemek istemiyorum , evim öyle kocaman Bi ev değil küçük sesini duyacağımı biliyorum ama endişeleniyorum yine de sanırım ilk gecemiz olduğu için evham yaptım
Benim evimde kucuk odamız karşılıklı zaten çocuk odasyla evhama gerek yok zamanı geldi ben iki yaşını kadar kızım koynumda kokusunu çeke çeke yattım kendim istedim bunu ama artık devam edemezdim bana bağımlı olmasından korktum hiçte zorlanmadı kizim ayrı yatırmaya çalışırken

Kızlar çok teşekkürler desteğinizle dün gece yatıp Bi güzel uyudum kızım birkaç defa kalktı ama kalkıp yanımıza gelmek istemedi yanına yatıp uyuttum geri rahat Bi gece geçirdik gerçekten boşuna evham yapmışım :oops::oops::oops:

Valla benim düşüncem ters düşecek belki 6 9 aylık odyı ayırmak nedir kızlar anneye kokusuna ihtiyacı var bebeğin biz yeni nesiller çocukları btıya özenip çeşit davranıyoruz son nesiller kadar saygısız hoşgrüsüz nesil yok demek ki yanlış yapıyoruz adem güneş in kitabını okumanı tavsiye ederim

Back
X