Durun abla geldi :)
Cok güzel ablayim :)
24 yasinda bir ablayim. Kardesim de 4 yasinda

Kardesim cok ciddi saglik sorunlari vardi. Çığlık cigliga uyanirdi cektigi agrilardan dolayi. Annemden baskasi teskin edemezdi. Sürekli kucak kucağa uyudular. Kendi yatagina bile birakamadik uzunca bir süre.
Bu yaz artik annemden ayrilmasi gerektiğini düşünerek ben istedim. Gece önce çizgi film saati yaptık

ne saat ama 10 dakikayi geçmeyen bir cizgi film.
Sonra pijamalarimizi giyindik. Mamasini verdim. (coklu gida alerjisinden dolayi doktorun verdigi mamayi kullaniyor idi)
Yattik iki ayri yatakta. Masal anlattim. Yada o gündüz yaptıklarını anlatti. Bes dakikadan fazla sürdürmedim bu sureyi de. Hadi gozlerimizi kapatalim dedim. Kendi kendine dalmaya basladi. Agri veya kasintilari olduğunda yanina uzandim. Karnini isittim yada sirtini kasidim. Oyleyle uyuyakaldi.
Tabi arada annemi isterim dedi ama onu bir sekilde atlattim.
Tam alistik düzenimize... annem ne yaptı?
Kiyamiyorum aklim kalıyor söyle böyle...
Babam da çocuk artik tek basina uyumayi öğrendi bozma düzenini diye. Annem bir kac gun aldi yine de. Benim bütün düzenim bozulmus bir sekilde geldi 3 günde kardesim.
Gece uyanmasi yine baslamis bir sekilde.
Tekrar kurmak zor oldu ama.
Her çocugum seyri birbirinden farklidir. Kimi ilk günden ayrilir kimi 3 yaşında.
Cocugunuz alisabilecek durumda ise alistirin. Ikinci cocugunuza hamile iseniz bence en dogru zaman.