- Konu Sahibi sadece_ben
-
Kızınız kaçıncı sınıf kaç yaşında yaniMerhaba bayanlar. Dert değil belki ama kizim bugün bana öğretmeninin sınıfta bir çocuğa sen kimin gaz çıkardığını nerden biliyorsun milletin g.t .nu mu kokluyosun dedigini anlattı. Ben de öğretmenim ama bana göre bu kabul edilir durum gibi gelmiyor, esim de hayat böyle kaba sozlere de alışsın diyor. Bilemedim ben yadırgadım sonuçta bir öğrenciden değil öğretmenden çıkan bir söz bu. Bir de bayan olunca iyice tuhaf geldi. Gidip konuşsam dedim ama esim de gitme şimdi diyor.
6. Sinif 11 yaşındaKızınız kaçıncı sınıf kaç yaşında yani
Anladim ben olsaydım gider öğretmeniyle görüşürdüm en azindan üslubunuza dikkat edin diye. Sosyal medyadan ordan burdan illaki duyuyor çocuklar ama öğretmen örnek olmalı.6. Sinif 11 yaşında
yani hocayla konuşun ama insanlık hali anlık ağzından çıkmış olabilir tabii doğru bir şey değilMerhaba bayanlar. Dert değil belki ama kizim bugün bana öğretmeninin sınıfta bir çocuğa sen kimin gaz çıkardığını nerden biliyorsun milletin g.t .nu mu kokluyosun dedigini anlattı. Ben de öğretmenim ama bana göre bu kabul edilir durum gibi gelmiyor, esim de hayat böyle kaba sozlere de alışsın diyor. Bilemedim ben yadırgadım sonuçta bir öğrenciden değil öğretmenden çıkan bir söz bu. Bir de bayan olunca iyice tuhaf geldi. Gidip konuşsam dedim ama esim de gitme şimdi diyor.
Ben de devlet okulunda öğretmenim ama hic ağzımdan çıkmamıştır böyle kelimeler. Belki günlük hayatta çok kullanmadığım için yatkınlığım yok bilemedimçocuğun biri diğer çocuğu gaz çıkarmakla itham etmiş belki de onurunu kırmış. öğretmen de böyle söylemiş. sınıf ortamında böyle muhabbetler çok oluyor. burda hiç devlet okuluna giden olmadı mı ya? :d
bütün öğretmen-öğrenci muhabbetine şaşırılan konular ilginç geliyor. bizim zamanımızda da böyleydi mesela.
Evet yani dizilerde falan neler oluyor ya da sokakta neler duyuyor ama çocuklar öğretmenlerini örnek alıyorlar o nedenle şaşırdım.Eşiniz haklı, hayat böyle biryer. Ama eğitim kurumundan böyle bir hayat dersi almalı mıyız gerçekten?
“1 kere konuşmak değil 10 kere konuşmak” ne demek Allah aşkına bir açıklar mısınız?İlkokulda arkadaşımla ders sırasında gülüştüğümüz için öğretmenin bize ‘anneniz sizi doğurmamış s.çmış’ demesi geldi aklıma konuyu okuyunca
Öğretmenle değil, müdüre gidip durumu anlatın. Kızınızla, hatta tüm öğrencilerle konuşurken 1 değil 10 kere konuşmasını öğrensin.
Düşünmek demek istemiş“1 kere konuşmak değil 10 kere konuşmak” ne demek Allah aşkına bir açıklar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?