Kızımın öğretmeni...

bi şey dicem
dün bir konuda "yetişkin insanların lanlı lunlu konuşması kültürsüz duruyor" dedim diye linç yedim bu forumda. Baya da bilinen üyeler tartışma çıkardı mesela.
Halbuki orda konu sahibi yeni tanıştığı flörtleriyle öyle konuşuyormuş ben de bunun hoş olmadığını söylemiştim.
Şimdi bu konuda olay akışında art niyetli durmayan ve sürekli tekrar edilmediği belli olan bi durum var. Öğretmen öğrencinin rencide olmasına sinirlenip kendini tutamamış belli ki. Hani normal değil evet ama koştur koştur okula gitmelik bi durum yok bence. Tekrar ederse görüşülmeli.
Bazen bu forumu anlamıyorum....

Koştur koştur gitmelik bir durum yok Hanımefendi sakın olun

Bana bir değişik geldi bu durum, normal değil. Öğretmen ile ilişkiniz nasıl veya müdür ile konuşabilirsiniz.

Bana bir değişik geldi bu durum, normal değil. Öğretmen ile ilişkiniz nasıl veya müdür ile konuşabilirsiniz.
Açıkçası ben öyle her durumda okula giden ogretmen darlayan biri değilim. Çocuğum da o hanimi cok seviyor cok tatlı biri diyordu. O nedenle şaşırdım. Bana da tuhaf geldi. Zaten gitsem de sikayete degil konusmaya gidecektim o yuzden mudure gitmeyi hic dusunmedim bile.

Tabi önce bir anlayın bakalım nedir, ne değildir. Çocuklar bazen abartmayı çok seviyor çünkü. Eğer konuştuktan sonra da ters giden bir durum olursa o zaman şikayet edersiniz.

orada yetişkinler arası bir durum konuşulmuş burada öğretmen öğrenci ilişkisi
-konuyu bilmiyorum-

11 yaşında çocuğun sınıfta aleni bir şekilde arkadaşını gaz çıkarmak gibi ayıp bir eylemle itham etmesi yaşına uygun bir davranış değil.
11 yaş ne ki tam abuk subuk şeyler yapılan, etrafta gördüklerini taklit ettiğin yaşlar tam ergenlik başlangıcı çağ ama hala minicik çocuklar
çok normal böyle şeylere gülmeleri bence
anormal olan öğretmenin götünü mü kokladın evladım demesi yazarken sinirlerim bozuldu ilginç bi durum yani

Bence ne olursa olsun bir öğretmen asla öğrencilerinin önünde küfür etmemeli. Kötü argo kelimeler kullanmamalı. Evet hayat kaba, kaba kelimelerle de karşılaşacak ama öğretmeninden değil lütfen, asla olmamalı. Öğretmen acaba popo dedi de sınıftaki başka bıçkın çocuklar o lafı g.t diye değiştirdi mi acaba, öyle olduğunu düşünmek istiyorum.

Bence öğretmenin genel haline bakmak lazım, normalde kızınız öğretmeni nasıl anlatıyor,sevilen bir öğretmen mi? Normal değil öyle konuşması ama sınıfta çok fazla olay üst üste gelmiş ve çıldırmış olma olasılığı da var,öyle bir durumda ağından kaçmış olabilir. O yüzden genel hale göre değerlendirin bu ilkse ve genel olarak kızınız seviyorsa bekleyin ,farklı kötü şeyler duyarsanız o zaman öğretmenle konuşun derim.
Kızınıza da bu sözleri kullanmak biraz kaba ama öğretmenin çok sinirlenip ağzından kaçırmış olabilir diyebilirsiniz.

Yaşına uygun değil derken ayıp olduğunu bilecek yaşta.( küçük olsa neyse) ve öğretmene söylemekle eline bir şey geçmeyeceğini de aynı şekilde akıl edebilir. Böyle ortamlar öğretmenler için sinir bozucu olabilir. Konu sahibi ya okul öncesi ya ilkokul öğretmeni diye tahmin ediyorum. Çünkü öğretmenleri tetikliyor böyle durumlar. Hemen görüşmeye koşmaya gerek yok

Bende şaşırdım belden aşağı espri yapan mantematikcimiz vardı bizim

Hayir ortaokul öğretmeniyim. Asla bir kez bile böyle bir kelime kullanmadım. Öğrencilerin de kendi aralarında konuşurken duyduğumda hep uyarirım gerek yok dilinizi kirletmeyin diye. Bana göre normal bu çünkü

Hayir ortaokul öğretmeniyim. Asla bir kez bile böyle bir kelime kullanmadım. Öğrencilerin de kendi aralarında konuşurken duyduğumda hep uyarirım gerek yok dilinizi kirletmeyin diye. Bana göre normal bu çünkü
tebrikler. Ben de biz her gün kullanıyoruz demiyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…