- 20 Nisan 2009
- 5.467
- 1.704
- 698
- Konu Sahibi sadece_ben
-
bi şey dicemYorumları ağzı açık okudum, arkadaşlar siz çıldırdınız mı, ne demek sınıfta g...t demek orası bir eğitim kurumu çocuklar oraya eğitim almaya geliyorBöyle mi olacak toplum, çocuğunuzun almasını istediğiniz eğitim, terbiye bu mu? Bahsettiğiniz kişi bir öğretmen yani öğreten kişi. Tüm öğretmenlerim hanımefendi/beyefendi kişilerdi, ağızlarına argo/küfür tarzı sözler zaten yakışmazdı.
Görüyorum ki toplum terbiyesi yerlerde, sizler küfür eden öğretmeni normal karşılıyorsanız o durumda sizler de aynı seviyedesiniz demektir. Bu dudumda çocuklarınız da sizin gibi çello bello olacak demektir, üzgünüm. Çocuğunuza layık gördüğünüz eğitime de, öğretmen kalitesine de, insan kalitesine de çok üzüldüm sonra gelip buralarda insan kalitesi yerlerde yurtdışına nasıl giderim yazmayın lütfen. Toplumu sizler elbirliğiyle mahvediyorsunuzç
Koştur koştur gitmelik bir durum yok Hanımefendi sakın olunbi şey dicem
dün bir konuda "yetişkin insanların lanlı lunlu konuşması kültürsüz duruyor" dedim diye linç yedim bu forumda. Baya da bilinen üyeler tartışma çıkardı mesela.
Halbuki orda konu sahibi yeni tanıştığı flörtleriyle öyle konuşuyormuş ben de bunun hoş olmadığını söylemiştim.
Şimdi bu konuda olay akışında art niyetli durmayan ve sürekli tekrar edilmediği belli olan bi durum var. Öğretmen öğrencinin rencide olmasına sinirlenip kendini tutamamış belli ki. Hani normal değil evet ama koştur koştur okula gitmelik bi durum yok bence. Tekrar ederse görüşülmeli.
Bazen bu forumu anlamıyorum....
Bana bir değişik geldi bu durum, normal değil. Öğretmen ile ilişkiniz nasıl veya müdür ile konuşabilirsiniz.Merhaba bayanlar. Dert değil belki ama kizim bugün bana öğretmeninin sınıfta bir çocuğa sen kimin gaz çıkardığını nerden biliyorsun milletin g.t .nu mu kokluyosun dedigini anlattı. Ben de öğretmenim ama bana göre bu kabul edilir durum gibi gelmiyor, esim de hayat böyle kaba sozlere de alışsın diyor. Bilemedim ben yadırgadım sonuçta bir öğrenciden değil öğretmenden çıkan bir söz bu. Bir de bayan olunca iyice tuhaf geldi. Gidip konuşsam dedim ama esim de gitme şimdi diyor.
Açıkçası ben öyle her durumda okula giden ogretmen darlayan biri değilim. Çocuğum da o hanimi cok seviyor cok tatlı biri diyordu. O nedenle şaşırdım. Bana da tuhaf geldi. Zaten gitsem de sikayete degil konusmaya gidecektim o yuzden mudure gitmeyi hic dusunmedim bile.Bana bir değişik geldi bu durum, normal değil. Öğretmen ile ilişkiniz nasıl veya müdür ile konuşabilirsiniz.
Tabi önce bir anlayın bakalım nedir, ne değildir. Çocuklar bazen abartmayı çok seviyor çünkü. Eğer konuştuktan sonra da ters giden bir durum olursa o zaman şikayet edersiniz.Açıkçası ben öyle her durumda okula giden ogretmen darlayan biri değilim. Çocuğum da o hanimi cok seviyor cok tatlı biri diyordu. O nedenle şaşırdım. Bana da tuhaf geldi. Zaten gitsem de sikayete degil konusmaya gidecektim o yuzden mudure gitmeyi hic dusunmedim bile.
orada yetişkinler arası bir durum konuşulmuş burada öğretmen öğrenci ilişkisibi şey dicem
dün bir konuda "yetişkin insanların lanlı lunlu konuşması kültürsüz duruyor" dedim diye linç yedim bu forumda. Baya da bilinen üyeler tartışma çıkardı mesela.
Halbuki orda konu sahibi yeni tanıştığı flörtleriyle öyle konuşuyormuş ben de bunun hoş olmadığını söylemiştim.
Şimdi bu konuda olay akışında art niyetli durmayan ve sürekli tekrar edilmediği belli olan bi durum var. Öğretmen öğrencinin rencide olmasına sinirlenip kendini tutamamış belli ki. Hani normal değil evet ama koştur koştur okula gitmelik bi durum yok bence. Tekrar ederse görüşülmeli.
Bazen bu forumu anlamıyorum....
11 yaş ne ki tam abuk subuk şeyler yapılan, etrafta gördüklerini taklit ettiğin yaşlar tam ergenlik başlangıcı çağ ama hala minicik çocuklar11 yaşında çocuğun sınıfta aleni bir şekilde arkadaşını gaz çıkarmak gibi ayıp bir eylemle itham etmesi yaşına uygun bir davranış değil.
G...t kelimesini kullandın19 yıllık öğretmenim.G…t kelimesini sınıfta kullanmadım kullanamam.Öğrencinin yanında kullanılacak bir kelime değil.
‘1 kere değil 10 kere DÜŞÜNÜP konuşmasını öğrensin’ yazmak istemişim. Düşünüp kelimesini kullanmayı unutmuşum“1 kere konuşmak değil 10 kere konuşmak” ne demek Allah aşkına bir açıklar mısınız?
Normal hayatımda da argo konuşan bir insan değilim.”SINIFTA KULLANMADIM ,KULLANMAM DA.”İfadem gayet açık.Komik olmaya çalışmışsınız sanırım ama olmamış.G...t kelimesini kullandın
Yaşına uygun değil derken ayıp olduğunu bilecek yaşta.( küçük olsa neyse) ve öğretmene söylemekle eline bir şey geçmeyeceğini de aynı şekilde akıl edebilir. Böyle ortamlar öğretmenler için sinir bozucu olabilir. Konu sahibi ya okul öncesi ya ilkokul öğretmeni diye tahmin ediyorum. Çünkü öğretmenleri tetikliyor böyle durumlar. Hemen görüşmeye koşmaya gerek yok11 yaş ne ki tam abuk subuk şeyler yapılan, etrafta gördüklerini taklit ettiğin yaşlar tam ergenlik başlangıcı çağ ama hala minicik çocuklar
çok normal böyle şeylere gülmeleri bence
anormal olan öğretmenin götünü mü kokladın evladım demesi yazarken sinirlerim bozulduilginç bi durum yani
Bende şaşırdım belden aşağı espri yapan mantematikcimiz vardı bizimçocuğun biri diğer çocuğu gaz çıkarmakla itham etmiş belki de onurunu kırmış. öğretmen de böyle söylemiş. sınıf ortamında böyle muhabbetler çok oluyor. burda hiç devlet okuluna giden olmadı mı ya? :d
bütün öğretmen-öğrenci muhabbetine şaşırılan konular ilginç geliyor. bizim zamanımızda da böyleydi mesela.
Hayir ortaokul öğretmeniyim. Asla bir kez bile böyle bir kelime kullanmadım. Öğrencilerin de kendi aralarında konuşurken duyduğumda hep uyarirım gerek yok dilinizi kirletmeyin diye. Bana göre normal bu çünküYaşına uygun değil derken ayıp olduğunu bilecek yaşta.( küçük olsa neyse) ve öğretmene söylemekle eline bir şey geçmeyeceğini de aynı şekilde akıl edebilir. Böyle ortamlar öğretmenler için sinir bozucu olabilir. Konu sahibi ya okul öncesi ya ilkokul öğretmeni diye tahmin ediyorum. Çünkü öğretmenleri tetikliyor böyle durumlar. Hemen görüşmeye koşmaya gerek yok
tebrikler. Ben de biz her gün kullanıyoruz demiyorum zaten.Hayir ortaokul öğretmeniyim. Asla bir kez bile böyle bir kelime kullanmadım. Öğrencilerin de kendi aralarında konuşurken duyduğumda hep uyarirım gerek yok dilinizi kirletmeyin diye. Bana göre normal bu çünkü
Öğretmen olan kişi stres yönetimine de sahip olmalı diyorum . Yoksa diger mesleklerden ne farkımız kalır...tebrikler. Ben de biz her gün kullanıyoruz demiyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?