kizimin ogretmenine mesaj attim hatami ettim

Öğretmen olan bu herhalde bir bildiği vardır.
Belki daha sıra gelmedi.
Belki kızınızın biraz daha ilerlemesini bekliyor. Kendiniz söylüyorsunuz özgüvensiz diye sona bırakmıştır onu.
Bir de böyle şeyler mesajla konuşulmaz. Ciddiyet önemlidir.

Ogretmenin isine karisilmamasi taraftariyim
Hele ki cocugun sozu ile
Belki cocugunuz degildir tek okumaya kalkmayan, belki hala devam ediyordur, durduk yere ogretmenin isine mudahale etmis olursunuz bu durumda, mesaj atmak aramak da gereksiz, artik yeni sistemde bildigim kadariyla ogretmen veli gorusmeleri icin uygun gun saat vs belirleniyor, o zamanlari tercih edip dileklerinizi paylasmaniz adamin yaptigi ise saygi duydugunuzu gosterir bence, neyse olan olmus bundan sonra oyle yaparsiniz belki
Tatli kuzunuza da basarilar dilerim

Ogretmenle her 14 gunde bir gorusuyorum yuzyuze..diger velilerle birlikte bi sorumuz olursa watsaptan yazabilecegimizi soyledi ondan yazdim bu ara kucuk kizim cok hasta onu birakip gidemiyorum ogretmene kucuk oldugunu dikkat daginikligi oldugunu guvensizligini filan hep anlattim ama ogretmen okulda oyle degil diyo herkesle iletisim halinde ne olsa gelip soruyo cok sosyal diyor yani ogretmen bana bosuna telaslandigimi beklediginden iyi oldugunu soyluyor hep

Mesaj atman yanlis olmus sonucta evladinizda olsa ogretmenin isine karismissiniz telefonla hal hatir sorup kizimiz bugunlerme cok uzgun bu konuda ona nasil yardimci olalim gibi konuya giris yapsaydiniz ogretmen anlardi zaten yavrucak bi senin kaldi dedilerse arkadsslari uzulmustur tabi anneler evlatlari soz konusu olunca akan sular duruyor iste

cocugunuz ogretmende cekiniyor ki gelip size soylemis, birdaha ki gorusmede tekrar ustune basin bu konunun

Sizin yerinizde olsam çocuğumun ihmal edildiğini düşünürdüm bende..
Ama yüzyüze konuşsaydınız keşke hem açıklama yapardı size hemde sizin ne kadar ciddiye aldığınızı anlardı..

cok abartmışsınız rica olayını felan.her gun mesaj atan bir şeyler isteyen veliler var.

yok yok abartmadım ben sadece biz de olan şeyi söyledim.
benim çocuğum özel kreşe gidiyor ben hiç rica etmedim birşeyi. istediğim birşey varsa yüzüne kendimce söyledim. yani bu da benim görüşüm.. konu sahibine cevap verseniz daha mantıklı olurdu!

Arkadaslar tesekkur ediyorum ogretmen cevap yazdi yarin okuturum okumadida yazmasida cok guzel diye
Niye aramadin arasaydin diyenler olmus ogretmenimiz ogleden sonralarida okulda satranc dersi veriyor bi sorun oldugunda kendisine watsaptan yazmamizi belirtmisti toplantida..ondan telefon etmedim

Haklısınız kızında karışında ne bu ya
Bazı öğretmenler neden böyleler anlamıyorum ama gözden kaçırsa bile olan çocuğa oluyo

Benimde ilkokul öğretmenim ailecek tanışık olduğumuz bir bayandı
Ta ozaman bile yaşlıydı yinede tecrübesiz gibi davranıyordu yada gercekten bilerek yapıyordu

Herkesin yaptığı resmi panoya asardı
Bir tek benimkini asmazdı
Söylediğimde de yırtıp çöpe atıyordu herkesin içinde

Onun yıktığı özgüvenimi tekrar kazanmam yıllarımı aldı benim

Yıllar sonra gördüm konuşmak istemedim babam zorladı mecbur yanına gittim elini bile vermedi bana
Neyin hırsındaysa pislik

Öğretmenler de kusursuz değil iyi yapmışsın whatsap tan yazıp. Tabiki çocuğumuzun durumuyla ilgilenecegiz. Gayet te doğal yaptığınız sey

Benim yegenimin ilkokul öğretmeni cocugu hiç bir aktivite ye sokmazdi. Çocuğun resimlerini asmazdi çocuk her akşam ağlardi. Bir gün toplantısına gittim bu çocuk küçük yasitlarindan bir sene tekrar etsin dedi halbuki süper dersleri okuması. Öğretmenin değiştirdik ve o zekası geri dediği çocuk İzmir fen lisesinde okuyor.

konu sahibine cevap yazmadım çünkü bir sorun göremedim.

Yanlış yapmışsınız. Şöyle böyle yapsanız demek yerine işin iç yüzünü anlamaya çalışmalıydınız. Ayrıca mesaj yazmak yerine aramalıydınız.

ben kendi öğretmenlerimden bildiğim için öğretmenlerin neler yapabileceğini çok iyi biliyorum.o yuzden her türlü hesabı usulune göre sorarım çocugumla ilgili

İyi yapmışsınız bence. adama işini öğretir gibi seviyesiz bir konuşma yazmamışsınız ki.
Gayet mantıklı ve seviyeli bir mesaj.
Eğer okutmazsa yine okula da gidin hatta medeni bir şekilde konuştuktan sonra sizi de çocuğunuzu da terslemeye hakkı yok.
Öğretmen evet ama netice de o da bir insan veliyi bu kadar düşündürmeye onunda hakkı yok.

Bence problem yok. O da kaç zamandır niye kaldırmıyor alla alla. Bazı öğretmenler herkesi farkedemezler. Bundan sonra 4 gözle bakacaktır kime sıra geldi lime gelmedi diye.

Aslında 5 ay az bi aralık gelebilir ama üniversitede bile maalesef bunun sıkıntışı yaşanıyor. Bence doğrusunu yapmışsıniz. İlgili bir aile olduğunuzu düşünmesine yetecektir, ama aramak daha doğru olurdu. Okulumu küçük okumuş biri olarak size tavsiyem eliniz hep çocuğunuzun üzerinde olsun. Varlığınızı hissettirin. Ben takıntısız geçtim, hepte güçlü göründüm. Ama içten içe hep ezik oldum maalesef. Şuan okula kucuk başlayan çocukları görünce çok üzülüyorum

valla hiçbir şekilde yanlış değil
Bir gün oğlum kreşte ve öğretmeni ,çocuklardan özellikle birine tatlım diye hitap ediyormuş
3 yaşındaki Oğlum hergün eve gelip anne öğretmen bana hiç tatlım demiyor dedi hep arkadaşıma diyor dedi
Bende sanada diyordur canımın içi sen duymamışsındır dedim hayır deyip ağladı

Ertesi gün iş çıkışı biraz erken gittim ve öğretmen hanım oğlum bu kişiye bu şekilde hitap ediyormuşsunuz dedim gülerek oğlumda evde devamlı onu sevdiğinizi ayrıcalık yaptığınızı düşünüyor dedim .Hitap ederken rica etsem oğlumuda bu şekilde çağırırsanız memnun olurum dedim.Çünkü onun ve diğerlerinin de piskolojisi çok önemli dedim.ODA aa hiç düşünemedim tabikide söylerim dedi.,

BİZ anneyiz yavrularımızın üzülmemesini tabiki isteriz.Bu tür etkinlikler çocuğu şevklendirir ve okula gitme arzusunu artırır.Demek ki iç dünyasında bunun eksikliğini yaşamış çocuk.Ben olsam direkt arardım mesaj köşede kalsın.Etkinliği sorardım yani bu işine karışmak olmuyor ki sadece sorup öğreniyorsunuz ne var bunda ?

hiç kaçmaz sıpalardan böyle şeyler ve çokkkkkkkkk haklılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…