kizimin ogretmenine mesaj attim hatami ettim

hiç kaçmaz sıpalardan böyle şeyler ve çokkkkkkkkk haklılar

Ama öyle aynen dediğin gibi.hergün biz kreş çıkışında arabada eve varana kadar sohpet ederiz.
Çocuk tek tek anlatır,ama o zamanlarda okadar üzülmüş ki bir şey olduğunu anladım.
Bende masus öğretmenin ne şeker dimi oğlum çok cici dedim
Evet öyle ama anne bana tatlım demiyor dedi :)))
Bende sakinleştirmeye çalıştım ama içdünyasında resmen bunu büyütmüş
E ilgiyle büyüyor sevgi kelebeği çocuk birden böyle birşeyle karşılaşınca üzülmüş :))
Neyseki hallettik :) şimdiki çocuklar var ya sebatiye maşallah onlara diyorum .

gümbür gümbür geliyorlar Rabbim yar ve yardımcıları olsun

Valla öğretmenler kizmasin ama bende yapardim msj belki yazmazdi ama solugu okulda alirdim...))))durumy izah eder ozguven sorununu bu konuda dayanisma destek beklerdim..ondan sonrada daha sık okula giderdim....

Ogretmen cevap yazmis zaten :) ama ozguveni dusuk bir cocugu da sona birakmamaliydi, bu anlamda hatirlatma yapmaniz iyi olmus bir bakima.

Ben bunu istemenizi ve söylemenizi yanlış bulmadım.
Ama mesaj atmak yerine aramalıydınız diye düşünüyorum.

Arkadaslar hala aramaliydiniz mesajla olmaz diyenler..adam bi sorun olursa mesaj yazin satranc dersi veriyorum mesaj la ulasmaniz daha uygun olur dedi her toplantida belirtiyor bi sorunda mesaj atabilirsiniz diye zaten watsap gurubumuz var sinifca ordan ulasiyoruz kucuk bebegim hasta ondan okula gidip konusamadim

Mesela ben olsam böyle böyle bir durum varmış. Çok üzülüyor. Kızımın bana eksik anlattığı bişey mi var çekinip söylemediği derdim. Ki benzeri bir olay yaşadım ve bu şekilde yaklaştım.

Ogretmenimiz cok anlayisli cok kibar bi adam zaten..ben basta cevap yazmayinca acaba bozuldumu diye huzursuz oldum ondan actim konuyu zaten sonrada cevap yazdi ogretmen sagolsun sorun yok yani
Kizimin ozguven sorununuda adem gunesin kitaplarindan da yardim alarak asmaya calisiyorum psikolojik olarak kardesinin dogmasiyla icine kapanan kendine guvenmeyen hircin bi cocuk olmustu ilk yil kendi istesede hic umudum olmayarak basladi 1 e ve cok guzel okuyor yaziyor aradaki 5 aya ragmen..sadece eli agir yinede benim gibi bi annesi olmasina ragmen cok iyi her acidan

Bende öğretmenim bana böyle bir mesaj gelse neden kaldırmadığımı açıklardım size :) yani bunda bir sorun yok bence... Ama şöyle bir durumda var erkek ve yaşı varsa durumlar değişiyor

Bu işler mesajla olmaz ki konuşmanız lazım ayrıca sanki kızınızı herkesten ayırmış gibi bir muamele yapmışsınız öğretmene onunda hoşuna gitmemiştir mutlaka. Neden sizin çocuğunuza ayrı bir muamele etsin ki tek o kaldıysa da onun da yarın yapıştırırdı yani. Ya da yarın okula bırakır konuşurdunuz ama yapıştırmamışsınız diye değil de daha çok müdahil edin derslere kızımı çünkü içine kapanık falan gibi anlatabilirdiniz.

Valla öğretmenler kizmasin ama bende yapardim msj belki yazmazdi ama solugu okulda alirdim...))))durumy izah eder ozguven sorununu bu konuda dayanisma destek beklerdim..ondan sonrada daha sık okula giderdim....
ben solugu okulda alıyorum.cocuk her seferinde haklı çıkıyor

Ben de sizin kızınız gibi okula erken başlamıştım ve okumakta çok zorlanıyordum sınıfımız 70 kişi falandı çok net hatırlıyorum. En sona kalmıştım artık öğretmenim bilerek mi yaptı bilmiyorum ama okuyamadığım için sınıfta hüngür hüngür ağlamıştım o günü de asla unutmam. Gerçi sonradan evde bol bol kitap okuyarak sınıfın en hızlı okuyanı olmuştum o ayrı konu :) Yani bence yanlıs bir durum yok ortada bir çocuk için önemli olan bir durum öğretmenin gözünden kaçmış olabilir sınıflar bire bir ilgilenmeye müsait değil ne yazık ki

Bu mesajı ilk mesajınıza eklerseniz herkes ona göre yorum yapar :)

Öğretmen ve veli irtibatta olmalı kanaatindeyim.Rahatsız olduysa belli eder mutlaka.Çok fazla büyütüp canınızı sıkmayın olur böyle şeyler

Bence bu şekilde müdahale etmemelisiniz. Öğretmenin bilerek kayırdığını düşünmüyorum. Pekiştireç olarak böyle bir etkinlik yaptırmış olabilir ya da belki bir oyun oynatıyor ve bunun üzerine bunu yapıyor. Çocuğunuz da eksik anlatmış olabilir. Öğretmeniniz prensipliyse bence durumları yüz yüze konuşmanız daha uygun.

Yaa konuya tam hakim olamadim ama baska bir sey dicemm. Ben de ilkokukda özgüveni cook düşük bir çocuktum amaa mükemmel bi ilkokul ogretmenim vardı cook ilgilendi beni acmaya cok çalıştı ve aileme beni eetüt merkezine yazdirmayi önerdive oorası o kadar iyi geldii kii bana su an Üniv bitmek uüzere ve özgüveni fazla tavan yapmış hatta birileriyle gorusmeye gidilecegi zaman arkasina siginilanbi iinsanım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…