- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Boyle ornekler bana moral oluyor cunku cok kafaya takiyorum oyle cekiniyoki bisey yaparken..hep yapamama korkusu var zaten zor zaten yapamam diyerek basliyo her ise.. cekingen kendini iyi ifade edemiyor insallah sonradan acilir hep boyle kalmazYaa konuya tam hakim olamadim ama baska bir sey dicemm. Ben de ilkokukda özgüveni cook düşük bir çocuktum amaa mükemmel bi ilkokul ogretmenim vardı cook ilgilendi beni acmaya cok çalıştı ve aileme beni eetüt merkezine yazdirmayi önerdive oorası o kadar iyi geldii kii bana su an Üniv bitmek uüzere ve özgüveni fazla tavan yapmış hatta birileriyle gorusmeye gidilecegi zaman arkasina siginilanbi iinsanım :))
Boyle ornekler bana moral oluyor cunku cok kafaya takiyorum oyle cekiniyoki bisey yaparken..hep yapamama korkusu var zaten zor zaten yapamam diyerek basliyo her ise.. cekingen kendini iyi ifade edemiyor insallah sonradan acilir hep boyle kalmaz
Bende cesaretlendiriyorum taktir ediyorum akilli kizim tabi basarir zaten sana guveniyorum diyorum bilmiyorum ki baska nasil faydam olur
Boyle ornekler bana moral oluyor cunku cok kafaya takiyorum oyle cekiniyoki bisey yaparken..hep yapamama korkusu var zaten zor zaten yapamam diyerek basliyo her ise.. cekingen kendini iyi ifade edemiyor insallah sonradan acilir hep boyle kalmaz
Bende cesaretlendiriyorum taktir ediyorum akilli kizim tabi basarir zaten sana guveniyorum diyorum bilmiyorum ki baska nasil faydam olur
buraya yazdığınız özellikleri çocuğunuzun yanında da söylüyor musunuz? eli ağır, hiç umudum yoktu gibi şeyleri.Ogretmenimiz cok anlayisli cok kibar bi adam zaten..ben basta cevap yazmayinca acaba bozuldumu diye huzursuz oldum ondan actim konuyu zaten sonrada cevap yazdi ogretmen sagolsun sorun yok yani
Kizimin ozguven sorununuda adem gunesin kitaplarindan da yardim alarak asmaya calisiyorum psikolojik olarak kardesinin dogmasiyla icine kapanan kendine guvenmeyen hircin bi cocuk olmustu ilk yil kendi istesede hic umudum olmayarak basladi 1 e ve cok guzel okuyor yaziyor aradaki 5 aya ragmen..sadece eli agir yinede benim gibi bi annesi olmasina ragmen cok iyi her acidan
Ogretmen veli arasinda as ust iliskisi yoktur o yuzden rica gunluk kullandigimiz dildeki anlamindadir.Arz ederimmi deseydi :)rica etmeseydiniz keşke.
zira memuriyette rica emirdir..
genelde üst makamlarımız bize rica ederler. bir süre daha bekleyip yüzyüze konuşsaydınız. ya da kızınıza bekle anneciğim zamanı geldiğinde öğretmenin sana da okutacaktır. sabırlı ol, o zamana kadar daha çok okuma yap ki en güzel sen okumuş ol gibi yüreklendirme yapabilirdiniz..
mantıklı :)Ogretmen veli arasinda as ust iliskisi yoktur o yuzden rica gunluk kullandigimiz dildeki anlamindadir.Arz ederimmi deseydi :)
Pimpiriklenmenize gerek yokmus anlayisliymis ogretmen.Buyuyunce tahtaya kalkmak istemiyecek ufaklik haberi yok :)Kizim bu sene 1. Sinif yasitlarindan 5 ay kucuk basladi basta zorlancak diye korksakta gayet iyi gidiyor fakat kendine guveni sifir hep yapamam ben zaten beceremem diyen bi cocuk..halbuki cesaretlendiriyoruz evde ama iste..ozguven sifir
Simdi soruna gelince ogretmenle 2 haftada bir yuz yuze gorusup yoplantilara gidiyorum ama kucuk kizim oldugu icin surekli goremiyorum okulda bi agac yapmislar fon kartonundan ustune kirmizi elmalar yapistirmis ogretmen ve tahtaya asmislar
Tahtaya kaldirip okuma yaptirdigi kisilerin vesikalik fotosunu elmalarin ustune yapistirmis bu olay pazartesiden beri devam ediyor kizimda hergun eve gelince bugunde bana sira gelmedi beni hic okutmuyo resmimi yapistirmiyo ogretmenim diye soyleniyodu bende sanirim sira gelmiyodur dedim
Kizim bugun okul cikisi dedi ki
Herkese okuttu resimlerini yapistirdi bi ben kalkmadim dedi baya uzulmus bende eve gelince watsaptan mesaj attim
Iyi gunler remzi bey ben .. .. nin annesiyim okulda tahtada okuma yapmaya cok hevesli sira hic gelmiyor diyor tesvik amacli onada tahtada okuma yaptirmanizi rica edecektim yazdim
1 saat oldu ogretmen gordu ama bisey demedi acaba yanlis mi yaptim hani isine karisiyo akil veriyo gibi mi oldum adam her toplantida sinifin icine mudahil olmayin ben sinifimla ilgili seylere karisilmasini sevmiyorum diye belirtmisti acaba bozuldu mu yazdigima?? Ben cok pimpirikliyim de huzursuz oldum umarim durduk yere gicik etmedim adami????
Not : ogretmeni aramak yerine mesaj atmamin sebebi ogretmen bi sorun olursa mesaj atmamizi kendi istedi cunku okuldan sonra satranc derleri veriyormus uygun oldugunda mesaja cevap verebilirim aramak yerine mesajla ulasin dedigi icin mesaj yazdim her yorumda bu soylenmis ondan ekleyim dedim arti ogretmen mesajima gecte olsa cevap verdi yarin okuma yaptirim okumasida yazmasida iyi zaten dedi
Kizim bu sene 1. Sinif yasitlarindan 5 ay kucuk basladi basta zorlancak diye korksakta gayet iyi gidiyor fakat kendine guveni sifir hep yapamam ben zaten beceremem diyen bi cocuk..halbuki cesaretlendiriyoruz evde ama iste..ozguven sifir
Simdi soruna gelince ogretmenle 2 haftada bir yuz yuze gorusup yoplantilara gidiyorum ama kucuk kizim oldugu icin surekli goremiyorum okulda bi agac yapmislar fon kartonundan ustune kirmizi elmalar yapistirmis ogretmen ve tahtaya asmislar
Tahtaya kaldirip okuma yaptirdigi kisilerin vesikalik fotosunu elmalarin ustune yapistirmis bu olay pazartesiden beri devam ediyor kizimda hergun eve gelince bugunde bana sira gelmedi beni hic okutmuyo resmimi yapistirmiyo ogretmenim diye soyleniyodu bende sanirim sira gelmiyodur dedim
Kizim bugun okul cikisi dedi ki
Herkese okuttu resimlerini yapistirdi bi ben kalkmadim dedi baya uzulmus bende eve gelince watsaptan mesaj attim
Iyi gunler remzi bey ben .. .. nin annesiyim okulda tahtada okuma yapmaya cok hevesli sira hic gelmiyor diyor tesvik amacli onada tahtada okuma yaptirmanizi rica edecektim yazdim
1 saat oldu ogretmen gordu ama bisey demedi acaba yanlis mi yaptim hani isine karisiyo akil veriyo gibi mi oldum adam her toplantida sinifin icine mudahil olmayin ben sinifimla ilgili seylere karisilmasini sevmiyorum diye belirtmisti acaba bozuldu mu yazdigima?? Ben cok pimpirikliyim de huzursuz oldum umarim durduk yere gicik etmedim adami????
Not : ogretmeni aramak yerine mesaj atmamin sebebi ogretmen bi sorun olursa mesaj atmamizi kendi istedi cunku okuldan sonra satranc derleri veriyormus uygun oldugunda mesaja cevap verebilirim aramak yerine mesajla ulasin dedigi icin mesaj yazdim her yorumda bu soylenmis ondan ekleyim dedim arti ogretmen mesajima gecte olsa cevap verdi yarin okuma yaptirim okumasida yazmasida iyi zaten dedi
Konu sahibi aciklamis ogretmenin iletisim tercihi oyleymis.Mesai saati kastiniz nedir konu 3 te acilmis gayet normal bi saat.Tr ye gore cok normal demek ki ama bana acayip garip geliyor cocugun ogretmenine whatsapp dan mesaj atmak. Hem de mesai saati disinda. Benim yasadigim ulkeee boyle bir olgu yok. Daha iyi mi kotu mu bilemiyorum. Yani bende mesai saatim bitince rahatsiz edilmek istemezdim herhalde. Ki burda gece gece mesaj yollayan veliler hakkinda okumustum. Cok acayip. Olmamasi daha iyi ya. Biz mail yolluyoruz cok sıkıntı olursa. Garip geliyor yine de okuyunca ogretmene mesaj yolladim deyince.
Ne alaka ya gunluk hayatta ricayi emir olarak kullanan mi var? Aksine rica etmek kibarca istemektir. Memur olmayanlari baglamaz ki sizin dediginiz. Burada veli ogretmen iliskisi var, oldu olacak veli dilekce ile ogretmene ulassinrica etmeseydiniz keşke.
zira memuriyette rica emirdir..
genelde üst makamlarımız bize rica ederler. bir süre daha bekleyip yüzyüze konuşsaydınız. ya da kızınıza bekle anneciğim zamanı geldiğinde öğretmenin sana da okutacaktır. sabırlı ol, o zamana kadar daha çok okuma yap ki en güzel sen okumuş ol gibi yüreklendirme yapabilirdiniz..
Tabiki cocugumun yaninda onun uzulecegini rencide olacagini cesaretini kiracagi boyle seyleri konusmuyorum burda yazdim cunku her konuda olmasi gerekenden cookkk cokk yavas umudum bu sene yoktu cunku yasitlarindan 5 ay kucuk basladi ve kardesinin olusu onu cok etkilrdi cok icine kapandi uzuldu bize ve kardesine hic yansitmasada bir an soldu cocugum o acidan bu sene umutlu degildim cunku hazir degildi 1.sinifa..ama kendi bir kez daha anaokulunu istemedi ondan gonderdimburaya yazdığınız özellikleri çocuğunuzun yanında da söylüyor musunuz? eli ağır, hiç umudum yoktu gibi şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?