kizimin ogretmenine mesaj attim hatami ettim

Okulda her gün butun cocuklara okuma yaptırıyormuymus sordunmu bunu canım ?

Çocuk herkesi okuttu bir beni okutmadı dedi siz de inandınız. Ah ah öğrenciler ne yalanlar söylüyor, hele de küçükler.. Öyle her şeye hemen inanmayın. 3 hafta anlattığım konuyu biz bunu işlemedik diye iddialasan çocuklar bunlar.. Daha neler neler..

Yoo cocuk dogru soylemis ogretmenle konustum hergun 8 kisiye okuma yaptirip fotoraflarini kirmizi elmalara yapistirmis bakmis kizim butun elmalar dolmus bi tek kendi resmi yok ogretmende yarin onada yaparim atladik demekki cunku elmalar bitti okumayida bitirdim dedi yani kizim iyi bi gozlemci pazartesiden carsambaya kadar siranin kendisine gelmesini sabirla bekledik bi turlu sira gelmedi en son okumalar bitti okuyanlarin fotosuda yapistirilinca bende ogretmene bunun icin ulastim yani cocuk her bisey dediginde adami zaten rahatsiz etmem kucuk kizim hasta okulada gidemeyince mesajla soruyum bi dedim iyikide sormusum ogretmen de boylece fark etti

Dun aksam oyle cok okuma yaptiki bugun ogretmen okutacam dedi diye baya hirs yapti gel gorki sabah bi uyandik baya bi kar yagmis okulda tatil oldu artik ikinci doneme kaldi bizim okuma..ogretmenimiz cok ilgili nazik sevecen ve tecrubeli ben unutcagini sanmiyodum ama insanlik hali..keske bizimkide resmini gorseydi bozuldu biraz tabi

siz istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz.. ben kendi yorumumu yaptım. benim çocuğum da kreşe gidiyor. mesajla rica da hiç bulunmadım.. hoşuma gitmeyen bir durum yorum yaptım. bana yorum yapacağınıza konu sahibine yapsanız daha faydalı olurdu..
ayrıca ha dilekçe ha mesaj aynı bir fark yok. hatta dilekçe daha sağlam sayı falan alır..

Ogretmen veli arasinda as ust iliskisi yoktur o yuzden rica gunluk kullandigimiz dildeki anlamindadir.Arz ederimmi deseydi :)

hayır arayıp söyleseydi. ya da bir zahmet okula gitseydi.. en azından çocuğu için bir şey yapmış olacak o yüzden dedim. bir de sınıf içine müdahale doğru değil.. öğretmenin bir bildiği vardır değil mi??

Sizin algida acaba sorun mu var tam 5 kere belirttim ogretmen bi sorun olursa mesajla ulasin aramayin cunku satranc dersi veriyorum mesaj atin ben size donerim dedi ondan aramadim birde yazmissiniz ki bi zahmet okula gitseydi cocugu icin bisey yapsaydi bunuds belirttim kucuk kizim cok hasts birakcak kimsem yok ondan gidemedim heralde kendi cocugumu sizin kadar bende dusunurum degil mi..mesajlari okumadan ayni seyi tekrar tekrar yazmak nedir anlamadim

mesajını tam okumadım bile .. sadece algıda sorun var mı kısmına kadar okudum yetti.. benim algıda inan sorun yok . bana yazılan mesaja cevap verdim kendimce..

yalnız senin konuları takip ettiğim kadarıyla bu sorun sen de var!

Devamini okursan anlamadan okumadan sacma sapan yazdigini fark edersin okudugunu algilamada sorun olmasa surekli okula niye gitmedi niye aramadu yazmazsin 6 kez adam aramayinmesaj atin dedi diye her sayfaya yazdigim halde cocugu icin bisey yapip okula gitsin yada arasin diyosun bence okumadan yorum yapma komik oluyosun

Tamam da konu sahibine rica etmek yanlis diyen sizsiniz benim de tuhafima gitti, ben de ögretmenim.
Konu sahibine de kendisinin rica etmesinin tuhaf olmadigini soylemis oldum yorumumla, yani faydali oldu =)
Ne alakasi var, kisa mesajla whats app'la dilekçe bir mi.

Konunuzdan bağımsız bir şey söyleyeceğim

Hani kızımın özgüven sorunu var diyorsunuz ya bence yok aksine bilerek geri duruyor

Çünkü siz aceleci ve paniksiniz çabuk büyütüyorsunuz olayı ve çoğu zaman da yanlış olabiliyor bu nedenle kızınız da fazla temkinli hareket ediyor her şeye bilse bile hemen atlamıyor

Bu alanda uzman falan değilim sizin konularınızı okuyarak edindiğim izlenim bu yanlış tabii ki de olabilir ama bir de bu pencereden bakın bence

Simdiden fark etmişsin, ozguvenini gelistirmeye calisirsan cesaretlendirirsen hayli hayli yol kat edersiniz. Bende bir koca bebek var, ozguveni olmayan ben onunla ugrasiyorum, cok daha zor. Yillarca ben yapamam edemem basarisizim diye buyumus.

Dogru olabilir canim bende fark ediyorum bazen..yani disarda daha acik daha sosyal belkide bana karsi evde oyle olabilir

Anne olarak hislerinizi anladım.Bende ortaokuldayken çok az puanla takdiri kaçırıyor diye okula gidip öğretmeniyle görüşüp not istemiştim.Kızacak diye korkmamak lazım,ne yapıyorsak evlatlarımız için.

ay canım kıyamam ya
bızım her gun 40 ogrencı okutuyor ogretmenımız
1 dk sure sınırı var 1 dk en fazla kelıme okuyan kazanıyor tabı 10 kısı
Emınım cok hırslanmıstır fakat cocuklarda gozle gorulur bı degısıklık mutlaka var emınım sızdede oyle o yuzden tatılde bol bol okuma yaptırın sızde bızde oyle yapacagız
ve sureklı aslansın afferımmm sanaa bravooo harıkasın ve tabıkı hecelemeden okuması ıcın hızlı hızlıı dıye telkınlerle gecıyor aksamımız :)

Acaba ben mi yanlış düşünüyorum, yada anne olmadığım için anlayama da bilirim tabiki ancak çocuğun gelişimine yada çocuğa ruhsal yada fiziksel baskı olmadığı sürece öğretmenlerin işine karışılmaması taraftarıyım...Yani sonuçta hepimiz çocuk olduk ve ailelerimiz öğretim hayatımızın ne kadarına müdahale etti ki..Böyle davranmakla daha çok çocukta özgüven problemi yaratmazmıyız? Bırakın öğretmeni de işini yapsın bence siz çocuğunuzu telkin etmelisiniz.. Bilemiyorum işte anne olmadığım için anneler kadar hassas düşünemeye bilirim ama sanki anne olunca da fikrim çok değişmeyecek..

gayet kibar bi şekilde derdinizi anlatmışsınız...benzer durumlar bızde yasıuyoruz ve bende msj atıyorum, bazen hıc cvp yazmıyor ogretmen ama aynı gun veya ertesı gun bakıyorum kı rica ettiğim şeyi yapmış, bizim öğretmenimizde aramayın sadece yazın ben okurum der hep..vakıtsız olduklarından boyle bır yol tercıh edıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…