• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizimin okulundaki sorun

Şu konuları okuyunca iyi ki diyorum anaokulu ya da sınıf öğretmenliği falan okuma gafletine düşmemişim. Velisi ayrı dert öğrencisi ayrı dert.

Ne kadar bencil bi insan ya sırf kendi çocuğu için onca çocuğun huzurunu kaçırmaya ne hakkı var.Ben imzalardım.

madem annenin kapıda bekleyecek kadar vakti var o zaman kreşe niye vermiş anlamadım. evde otursunlar beraber..

Omo ogrotmonnn soçlooooooo tayfası gelmiş yine. Burada sorun veli. Bariz belli. Premsesini bırakmak istemiyor. O zaman alacak okuldan. Orada bilmem kaç çocuk var öğretmen onları bırakıp onunla mı ilgilenecek. Alsın okuldan çocuğu evde ne yaparsa yapsın. Diğer çocukların da hakkını yemesin. Şu velilerde çocukların milletin merkezi olmadığını öğrensinler bir zahmet. Hadi şimdi öğretmene suç buluyorlar kendi çaplarında yarın öbür gün çocuk böyle nazlı olup işten kovulunca patrona ne diyecekler?Kuzenim çok iyi bir şirketin başında bu yeni gelen şımarık nesili anında postalıyor. Diğer patronlar da aynı şekilde postalıyor. Veliye aynen bunları söyleyip atın imzayı.
Valla sizden de kuzeninizden de korkulur. Biri şımarık diye kul hakkina girip adam kovar. Diğeri daha bebek sayılabilecek bir yavrudan nefretle bahseder. Boşverin veliyi, öğretmeni biraz sevgi dolu olmak lazim. Oteki çocuklara haksızlık nedir. Zaten öğretmen veliyi içeri almazsa ve kızın dışarı çıkmasına izin vermezse ortada sorun kalmayacak.

Back
X