Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar hepinize tesekkur ederim okul cikisi kadina soyledim.boyle devam ederseniz mudure gidecegiz diye mudurun haberi var dedi sustum artik
Haaa o zaman kötü tabiki o açıdan ama yine şöyle düşünüyorum allah korusun haberlerde neler neler görüyoruz kaza ile ilgili okulun içinde bile. Belki heran kendince güvenli olduğunu düşünüyordur
Bilemem. Demek ki o oyle.İyi de o zaman her veli gidip kapıda beklesin,bir onun çocuğu mu kıymetli ?
İlk -orta - lisede de beklesin veliler , neler görüyoruz tv.de diyerek,
Olacak şey mi !
Bizim okulda var bir velimiz boyle. Kizi 1q. Sinif ogrencisi kadin hergun okulun icindeki giris kapisinda bekliyor. 2 hafta usr uste hergun gorunce sordum meraktan. Ahh hocam dedi siz benim kozo okula zincirleseniz o yine bir yolunu bulur kacar o ite dedi.(it burada kizin bagimli erkek arkadasi oluyor) ladin sabah kızla okula geliyor aksam beraber gidiyor. Yazik kadincagiza cok uzuldum.İyi de o zaman her veli gidip kapıda beklesin,bir onun çocuğu mu kıymetli ?
İlk -orta - lisede de beklesin veliler , neler görüyoruz tv.de diyerek,
Olacak şey mi !