- Konu Sahibi papatyasevilir
- #21
İslatmaya gerek kalmadan kullanilan islak mendil markasi vr mi tavsiye edecegniiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben konu sahibine yazdım ama :)Acaba zeytinyağı iyi gelir mi bizimki için mi yazdınız konu sahibi için mi ?
Çok teşekkürler :)Ben konu sahibine yazdım ama :)
Sizinde sivilce gibiymiş sizde aynısını deneyin. Neticede hiçbir zararı yok.
Ben.de prima almistim.dogdugunda onu kullandom.daha 1haftalikken ciger gibi kizardi. Molfix aldim biraz azaldi ama.gecmedi.. demekki bezden degil.diye primaya tekrar gectim yine kotulesti ciger gibi kipkirmizi oldu... Sonra huggies aldim su an 2.5aylik ve hic pisik sorunumuz yok... her bebegin cildi degisik,bezlerj de ciltlerine gore degskenlik.gosterebiliyo... Hametan krem iyidir,bir de gogus ucu kremi Lansinoh da bize iyi gelmisti.. oneririm :)Ben ıslak pamuk kullanmama rağmen pişik oldu kızımın poposu. Bezini değiştirdim düzeldi, her sefer olmasa da sık sık hametan pomad sürüyorum normal şimdi poposu.
Bu arada ben de bebegimin altini islak.mendille silmiuorum.. tuvalet kagidi rulosu ve ilik su dolu tasla geziyoruz evin icinde :)Ben ıslak pamuk kullanmama rağmen pişik oldu kızımın poposu. Bezini değiştirdim düzeldi, her sefer olmasa da sık sık hametan pomad sürüyorum normal şimdi poposu.
Temizleme pamugundan memnunum internetten bolca aldim. Pamukla temizlememe ragmen pisik oldu bezi degistirince duzeldi.Bu arada ben de bebegimin altini islak.mendille silmiuorum.. tuvalet kagidi rulosu ve ilik su dolu tasla geziyoruz evin icinde :)
Ya iste bebekten bebege degisiyo kimi bimin bezinden cok memnun kimi prima ben sleepy almistim yara oldu altini actikca agliyodum kizimin cani yaniyo diye simdi gunde bi tane sleepy kullaniyorum bitsin diye verecek kimseyi bulamadim atmaya da kiyamadim.Ben.de prima almistim.dogdugunda onu kullandom.daha 1haftalikken ciger gibi kizardi. Molfix aldim biraz azaldi ama.gecmedi.. demekki bezden degil.diye primaya tekrar gectim yine kotulesti ciger gibi kipkirmizi oldu... Sonra huggies aldim su an 2.5aylik ve hic pisik sorunumuz yok... her bebegin cildi degisik,bezlerj de ciltlerine gore degskenlik.gosterebiliyo... Hametan krem iyidir,bir de gogus ucu kremi Lansinoh da bize iyi gelmisti.. oneririm :)
Islak mendil kullanmayın. Pamuğu oslaton ve öyle silin. Pişik kremi yerine de saf zeytinyağı kullanın. Ben zeytinyağı kullanıyorum 12 günlük bebeğim çok şükür bir şey yok şimdilik. Zeytinyağınla yaptığı kaka vücuduna yapışmıuor biraz beklese de bebeğe zarar vermiyor.kızlar bebeğim 19 günlük oldu bugün maşallah.
ıslak mendili değiştirdim(sleppy di uniye geçtik) kaliteli bez markası almıştık(prima idi molfiz e geçtik) onu da değiştirdik ama yok yok olmadı..
ne yapsam...ne yaptınız..