Kızımın saçları

yakında b.kuna kadar deşecekler.
zamanında hastaneye bıle gıdemeyen anaların uşaklarının laflarına bakın hele..
sağlıkla buyusun inşallah.elalemin torba ağzını kendıne zulüm yapma.

Tabıkıde normal. Herkes rapulzel dogmak zorunda degıl ben kabakmısım mesela sonradan tokalar tutmamıs saclarımı takmaya degmez sende okula basladıgında örersin canım

Gayet normal saçları prensesin maşallah.
İki kız büyüttüm aynı resimdeki gibiydi bebekken.şimdi benim saçlarımdan daha gür,canlı ve sık saçları var. Tamamen genetik olduğuna inanıyorum bazı çocukların hızlı uzar gür olur bazı çocukların geç uzar seyrek olur.
Ek olarak şunuda söyliyim ben 3 yaşlarındayken kızlarımın saçına 5-6 ayda bir yeşil kına sürmüştüm. Büyüyüp akılları kesene kadar.sonra bırakmadılar çünkü. etkisi oldumu yada büyüdükçemi gürleşti bilmiyorum artık.

Benim kızımın saçıda aynen böyleydi 3 yaşında anca uzamaya başladı ben sıfırada vurdum kaç kere sıklaşmıyor saç onu söyleyeyim uzayıp gidiyor ama ince telli hala mesela 9 yaşında ama incecik saç telleri az gibi duruyor kızımın saçı, yani uzamaya uzar ama ince telliyse o değişmiyor malesef üzülmeyin siz de lütfen canı sağ olsun minik kuzunun

İnsanlar susmaz. Benim kızımin da kendi yaşıtları sırma saçlı ama benimkinin saçı hala kısa sadece fıskiye oluyor tek tokayla. Saç bu zamanla çoğalır siklasir.

İyi günler kk nın güzellikleri🌺
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur😱,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Yani illa rapunzel gibi saçları mı olması gerekiyor
Fotograf ekleyecegim,fotolarda biraz koyu renk cıktıgı için daha sık görünüyor
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim☺️
Okuyan,yazan,yazmayan,bu da dert mi diyen demeyen herkese tesekkürler:)
Eki Görüntüle 2300651 Eki Görüntüle 2300650
Hiiççç dert etmeyin benim kuzenim 3 yaşına kadar resöen keldi. Ha şimdi de seyrek saçları ama belinde. Bi tanıdığın kızının da 5 yaşında sizin kızınızınki kadar bile uzamamıltı sonradan uzadı normal şimdi. Bence yapı meselesi kesin aileden biri seyrek saçlıdır.

Kiziniz yandan kizima o kadar cok beziyor ki, hatta resme bir kac kere baktim dikkatle))) Cok tatli masALLAH.
Benim kizin da saci cok seyrekti, taramakta zorluk cekiyordum , annem cok israr etti jiletle sifira vurdur diye. Ben de en son biktim sacini kel.yaptirdim. Şuan sacları gür cok sukur.
Aslinda o kadar da seyrek degil kizinizin saci ama gur olmasini istiyorsaniz jiletle sifira vurdura bilirsiniz.

Yaa yavrum benim 🥰 çok tatlı 😄 kızının sacları gayet normal her çocuğun saçı uzunluğu rengi gürlüğü farklıdır cevremde çok görüyorum böyle çocuk

Ayrıca jiletin saçı gurlestirdigi bi şehir efsanesi.. uzmanlarin görüşlerini okuyun lütfen.. Öyle bir durum söz konusu değil diyorlar

hayır bır sorun yok
ayrıca sıfıra vurulunca sac cogalmaz
kok neyse odur jılet vurunca yenı kokler cıkabılseydı etrafta kel erkek hıc olmazdı :) yada jıletle vucut tuylerınden kurtulan kadınların hepsı ayı olurdu tabırı caızse
annem estetısyen benım yuzde yuz emın oldugum ve arastırabılırsınız kesınlıkle dogru bılgıdır sıfıra vurmak jılet asla olmayan koku cıkartmaz
sac koklerını guclendırmek ıcın yası buyudugunde ortaokul veya lıse zamanlarına geldıgınde bepanten bemıks evıgen ampullerı zeytınyagıyla beraber sac kokune surer 3 saat bekletır arındırırsınız beslenır ama yıne olmayan yerden sac cıkmaz ınsanlar sac ekım merkezlerıne dunyanın parasını yatırıyor koklerı sac tutsun dıye dunyada olmayan kokden sac cıkarabılmek dıye bırsey yok teknık olarak mumkun degıl

bırde annelıge hos geldınız daha coook duyacaksınız gelısımı mı yavas nıye bu cumleyı kuramıyor nıye atom parcalayamıyor halbukı onların cocukları hep dahi hep guzel hep en ıyısı :) takmayın sız onları allah bagıslasın yavrunuzu gayetde saglıklı masallah
Merhaba,size özelden msj atacaktım ama profiliniz gizli
Bana dönüş yaparsanız cok sevinirim

Back
X