Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiiççç dert etmeyin benim kuzenim 3 yaşına kadar resöen keldi. Ha şimdi de seyrek saçları ama belinde. Bi tanıdığın kızının da 5 yaşında sizin kızınızınki kadar bile uzamamıltı sonradan uzadı normal şimdi. Bence yapı meselesi kesin aileden biri seyrek saçlıdır.İyi günler kk nın güzellikleri
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Yani illa rapunzel gibi saçları mı olması gerekiyor
Fotograf ekleyecegim,fotolarda biraz koyu renk cıktıgı için daha sık görünüyor
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim
Okuyan,yazan,yazmayan,bu da dert mi diyen demeyen herkese tesekkürler:)
Eki Görüntüle 2300651 Eki Görüntüle 2300650
Tesekkür ederimBence gayet normal Allah bağışlasın
Merhaba,size özelden msj atacaktım ama profiliniz gizlihayır bır sorun yok
ayrıca sıfıra vurulunca sac cogalmaz
kok neyse odur jılet vurunca yenı kokler cıkabılseydı etrafta kel erkek hıc olmazdı :) yada jıletle vucut tuylerınden kurtulan kadınların hepsı ayı olurdu tabırı caızse
annem estetısyen benım yuzde yuz emın oldugum ve arastırabılırsınız kesınlıkle dogru bılgıdır sıfıra vurmak jılet asla olmayan koku cıkartmaz
sac koklerını guclendırmek ıcın yası buyudugunde ortaokul veya lıse zamanlarına geldıgınde bepanten bemıks evıgen ampullerı zeytınyagıyla beraber sac kokune surer 3 saat bekletır arındırırsınız beslenır ama yıne olmayan yerden sac cıkmaz ınsanlar sac ekım merkezlerıne dunyanın parasını yatırıyor koklerı sac tutsun dıye dunyada olmayan kokden sac cıkarabılmek dıye bırsey yok teknık olarak mumkun degıl
bırde annelıge hos geldınız daha coook duyacaksınız gelısımı mı yavas nıye bu cumleyı kuramıyor nıye atom parcalayamıyor halbukı onların cocukları hep dahi hep guzel hep en ıyısı :) takmayın sız onları allah bagıslasın yavrunuzu gayetde saglıklı masallah
sızınkıde gızlı :) mesaj atamıyorumMerhaba,size özelden msj atacaktım ama profiliniz gizli
Bana dönüş yaparsanız cok sevinirim
Birbirimizi izleyince özeldem msj yazabiliyormuşuz,şimdi ögrendim:)sızınkıde gızlı :) mesaj atamıyorum