Kızımın saçları

Masallah tatli bebeginize.
Ben baska bir sey soracagim. Nicin insallah ban yemem dediniz? Gercekten cahilligimden soruyorum.
Sevgiler kuşunuza.
Tesekkürler
Mune ye belli olmuyor:) bazen bazı konuları dert olarak görmüyor ,o yuzden ban yiyebiliyoruz
Aslında sitenin kurallarında yazıyordu sanki hangi tarz dertlerimizi yazabiliriz diye amaaaann kim okuyacak onu:bicak:

Genetik meselesi bu tür şeyler. Bnm büyük kızım doğduğunda hiç saç yoktu nerdeyse. 5 aylıkken olmayan sacları sıfıra vurdum ama pek kâr etmedi. 3 yaşına kadar sizin kizdan bile daha seyrekti. Şuan 4 yaşında ve çok sık ve gür sacları var toplamakta güçlük çekiyorum. Kafaya takmayin genetiği neyse öyle olur yaşı daha küçük :anne:

S.a. benimde oglum suan 15 aylik. Dogdugunda cok azdi saci once 7 gunlukken sonra bu ramazam bayrami sonrasi sifira vurduk. Suan biraz daha iyi cikti saclari. Ama MasaAllah gene sizinki kadar bile sık degil:KK70:eger denemek istiyosaniz hava iyice sogumadan yaptirin isterseniz

hayır bır sorun yok
ayrıca sıfıra vurulunca sac cogalmaz
kok neyse odur jılet vurunca yenı kokler cıkabılseydı etrafta kel erkek hıc olmazdı :) yada jıletle vucut tuylerınden kurtulan kadınların hepsı ayı olurdu tabırı caızse
annem estetısyen benım yuzde yuz emın oldugum ve arastırabılırsınız kesınlıkle dogru bılgıdır sıfıra vurmak jılet asla olmayan koku cıkartmaz
sac koklerını guclendırmek ıcın yası buyudugunde ortaokul veya lıse zamanlarına geldıgınde bepanten bemıks evıgen ampullerı zeytınyagıyla beraber sac kokune surer 3 saat bekletır arındırırsınız beslenır ama yıne olmayan yerden sac cıkmaz ınsanlar sac ekım merkezlerıne dunyanın parasını yatırıyor koklerı sac tutsun dıye dunyada olmayan kokden sac cıkarabılmek dıye bırsey yok teknık olarak mumkun degıl

bırde annelıge hos geldınız daha coook duyacaksınız gelısımı mı yavas nıye bu cumleyı kuramıyor nıye atom parcalayamıyor halbukı onların cocukları hep dahi hep guzel hep en ıyısı :) takmayın sız onları allah bagıslasın yavrunuzu gayetde saglıklı masallah
Aslında annelige sekiz sene evvel hoş geldim:))
İnsanlardan saçla ilgili yorumlar duyunca ilk kızımın fotolarına baktım iki yasındayken küt kestirmişim,beş parmagın beşi bir olmuyormuş bir kez daha anladım.benim ve eşimin saçları sık ve gür.bu cimcime artık kime cektiyse:)

Kardeşimin saçlarını sıfıra vurmuşlardı, benimkini yapmamışlar.
Deney gibi :D
Aramızda bir fark yok saç olarak
Sanmıyorum herhangi bir değişiklik yaratacağını, genetik çünkü
Ayrıca yanaklara bak tontik çok tatlı :KK45:

Oy kurban olurum onun güzelliğine maşallah :) asla ellemeyin beslenmesine dikkat edin, Allah acısını göstermesin :) bir de öpün kokulu kokulu oh mis :)

Gayet guzel saclari. O daha bebek bu kadar ince telli ve yumusak olmasi normal. Sifira vur diyenlere inanma. Illaki ileride sac yapisi degisecektir cunku bu bebeklik saci ama kestirmeyle de gurlesmez. Sonucta genlerden gelen birsey neyse odur yani kesmeyle gur cikacak yada yapisi degisecek diye bi durum olamaz

Küçük hanımı çok meşgul gördüm. :KK200: :nazar:
Bence normal. Saçlı başlı nesi var ki?

İyi günler kk nın güzellikleri🌺
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur😱,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Yani illa rapunzel gibi saçları mı olması gerekiyor
Fotograf ekleyecegim,fotolarda biraz koyu renk cıktıgı için daha sık görünüyor
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim☺
Okuyan,yazan,yazmayan,bu da dert mi diyen demeyen herkese tesekkürler:)
Eki Görüntüle 2300651 Eki Görüntüle 2300650

Bir kuaför tavsiyesi kazıtmanın hiçbir faydası yokmuş , ne olur şu konu komşu lafına aldanmayın hiçbir tuhaflık yok çoçuğunuzun saçında daha çok küçük ..

Kazitmanin bir ise yaradigini gormedim. Uc yasinda yegenim var onun saclari daha az ve daha kisa. Herkes cok bilir zaten siz kimseye aldirmayin. Bir sorun yok. Bu arada kiziniz cok tatli tam minciklayarak sevmelik...

İyi günler kk nın güzellikleri🌺
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur😱,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Yani illa rapunzel gibi saçları mı olması gerekiyor
Fotograf ekleyecegim,fotolarda biraz koyu renk cıktıgı için daha sık görünüyor
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim☺
Okuyan,yazan,yazmayan,bu da dert mi diyen demeyen herkese tesekkürler:)
Eki Görüntüle 2300651 Eki Görüntüle 2300650
Maşallah evladınızı rabbim size bağışlasın çok tatlı . Ben ilk okul 3. sınıfa giderken bi arkadaşımın saçları abartmıyorum kızınızın ki kadardı birde sarı kahve karışıktı. Şimdi 30 yaşındayız gayette uzun saçları var .

Benim kızımın saçlarını görsen kendi kızını rapunzel sanarsın :)
21 aylık hala pembe giydirmediğim gün ‘paşa’ diye seviliyor kısacık kıvırcık ve çok cılız yenidoğanlarda daha çok saç oluyor o kadar diyim anlayın.
Sıfıra da vurduk bir işe yaramadı

Saçı var mı yok mu bilmem ama ısırmalık yanakları olduğu kesin. Yakalarsam dişlerim 🤣

Back
X