Kızımın saçları

Benim kizlarimin daha kisa ve daha azdi saclari. Sifira hic vurmadim. Cok tatli görünüyorlar bence her halleriyle saglikli olsunlar gerisi bos. Eklemek istreimki büyük kizim 7 yasunda ve saclari 4 yasundan sonra bir uzamaya basladi ki inanamazsiniz, abartmadan söylüyorum kalcalarina kadar uzun suan (kendisi Rapunzel olmak istiyormu😂) köcpk kizim 4 yasinda ve cok ince saclari var yeni yeni uzuyot. Oglusumun saclarida cok gür deyil hep kestiriyorum ama deyisen birsey yok. Saglikli olsunlar gerisi bos. Kiziniuin saclarida uzar böyüdükce merak etmeyim.

Benim kiz da boyleydi 2 yasindan sonra bir sac xikmaya basladi ki simdi kafasina 5 tane toka takiyorum yine tutmuyor saclari
Bence bekleyin biraz daha , sifira falan vurdurmayin cocugun saclarini , yaziktir

İyi günler kk nın güzellikleri🌺
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur😱,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Yani illa rapunzel gibi saçları mı olması gerekiyor
Fotograf ekleyecegim,fotolarda biraz koyu renk cıktıgı için daha sık görünüyor
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim☺️
Okuyan,yazan,yazmayan,bu da dert mi diyen demeyen herkese tesekkürler:)
Eki Görüntüle 2300651 Eki Görüntüle 2300650
Benim kızım 33 aylık biz hala böyleyiz 😍 benimde öyleymiş 🤭 takma kafana 😌

Küçük yaşlarda saç yapısı daha zayıf ve daha seyrek görünüyo büyüdükçe düzelir bence hiç bir sorun yok çok güzel maaşallah allah bağışlasın

2 yaşına kadar hiç saçım yokmuş, 4 yaşımdayken sizin miniginki kadar olmuş saclarim. İlkokulda belime kadar uzundu saclarim. Şimdi yine oldukça kalın telli ve gür saçlarım var avuç avuç dökülmesine onca kimsayala rağmen. Size tek tavsiyem maksimum doğal şampuan kullanın parabensiz sulfatsiz alkol ve silikonsuz

Komşumun cocuguda böyleydi sıfıra vurdurdu ve gerçekten çok farketti .şapka ile toka bandana ile durumu idare etti.

yazan oldu mu bilmiyorum ama kozmik blog sitesinde saç kesim günleri var. ay takvimine göre saç kesimini, özellikle bebekler çocuklar için uyguluyorlar. bir bakın isterseniz, faydalı olabilir.

İyi günler kk nın güzellikleri🌺
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur😱,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Yani illa rapunzel gibi saçları mı olması gerekiyor
Fotograf ekleyecegim,fotolarda biraz koyu renk cıktıgı için daha sık görünüyor
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim☺️
Okuyan,yazan,yazmayan,bu da dert mi diyen demeyen herkese tesekkürler:)
Eki Görüntüle 2300651 Eki Görüntüle 2300650
Allah başka dert vermesin inşallah daha ne kadar saçı olsun bebişin seneye at kuyruğu olur zaten

Benim kızımınki de ince telli ve cılız. Bu arada 4 yaşına yaklaştı. Test yaptırdım her şeyi tam çıktı. O yüzden dert etmiyorum. 2 kez uçlarından aldırdım. Kuaförüm ısrarla 4 yaşından sonra atak yapar diyor. Allah can sağlığı versin saçı nasıl olursa olsun. Herkesin dediklerini dert etmeyin lütfen. Kızınız da çok tatlıymış maşallah güzel günlere büyüsün

Ayyy çok tatlı maşallah maşallah 😍😍😍😍bence hiç birşey yok şu anlık çok iyi eltimjn kızının da saclari aynı böyleydi kayınvalideem kendi saçlarını sürdü maşallah bir gurlesti beline kadar saçları oldu artık evde kalan çayın demini pamuk yardımı ile kiznin saclarına da süre bilirsin
Kızçe ne işe yarıyı o çayın demi?? Ben küçükken gözlerim kapandıydı çapaktan, annem cayla sildi geçtiydi😀😀
Sac uzatmaya yarıyosa sürerim bak😆😆😆😀😀

Benm yeğenimin de 2yasındayken sacı böyleydi kısaydı şimdi 4yasında ve birden uzadı. Hala az saçı kızınızınki gibi ama o da ırsi bişey kesmekle olmaz

Gayet normal yavrunun saçları.
Kızınızın saçları ince telli. İleride değişebilir belki..

Kazıttırmanın hiç bir faydası yokmuş ayrıca..
İnsanların etkisinde kalmamaya gayret edin..

Masallah tatli bebeginize.
Ben baska bir sey soracagim. Nicin insallah ban yemem dediniz? Gercekten cahilligimden soruyorum.
Sevgiler kuşunuza.

Kızçe ne işe yarıyı o çayın demi?? Ben küçükken gözlerim kapandıydı çapaktan, annem cayla sildi geçtiydi😀😀
Sac uzatmaya yarıyosa sürerim bak😆😆😆😀😀
Bacım eskiden evet çapak için kullanırdık ama çayın demini sür pamukla saç diplerine 😍😍😍😍😍

Bizimde önler fazla yoktu kozmik bakım sitesine göre 3 kes kestirdim şimdi daha iyi tabi bunda beş yaşına gelmeside etkili olmuş olabilir bilemedim şimdi

Back
X