Kızımın saçları

kayınvalide Saçını sürünce saçlarımı gürleşti nasıl yani😮
Evet cNm niye bu kadar sasirdiniz hiç duymadiniz mi annanenizden annenizden babannenizden küçükken sürülür kimin saçı gür güzel ise gelinin kendi annesinin saçları ince kötü bişey o yapmadı annemin çok güzel saclari var sürdü küçükken şimdi 6 yaşında çok gür tarak gecmiyor aynı annemin saçları

İyi günler kk nın güzellikleri🌺
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur😱,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Yani illa rapunzel gibi saçları mı olması gerekiyor
Fotograf ekleyecegim,fotolarda biraz koyu renk cıktıgı için daha sık görünüyor
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim☺
Okuyan,yazan,yazmayan,bu da dert mi diyen demeyen herkese tesekkürler:)
Eki Görüntüle 2300651 Eki Görüntüle 2300650
Ay maşallah yerim ben bunu pek tatlı 😍 gayet normal saçları bence de benim kızım doğustan bu kadar saçı vardı ama eltimin kızları kel doğdu mesela tamamen genetik 😘
Badem yağı kullan saçı besler annesi tabii ki tahlil yaptır için rahatlar ama bişey çıkmazsa durduk yere canı yanmış olacak

Bu yaşlar için uygun olmayabilir ama evet küçükken sıfıra vurabilirdiniz.

Saçı etkiliyor , çok defa şahit oldum .

At kuyruğu yapabiliyorsa demek ki hızlı uzayan saçları varmış. Her saç farklı.

Merhaba Allah bagislasin evlatlarinizi . Benimde 2016 eylul dogumlu kizim var 1 onceye kadar hic kestirmedim saclarini ama dogdugunda resmen 3 parmak sacla dogdu o yuzden kiyamadim uzun sacli ama gucsuzdu saclari bende.tuy sacli diyorm hatta bazen . Banada cok dediler 0 a vur bilmemne hayatta yapmayacagim birseydi hatta alakasiz oldgnu cogu yerdede okudum . Ve herkesn ortak.soyledigi sey var ki 3 yastan sonra gurlesme ve uzama daha net seklde oluyormus bakalim gorecegiz . 1 ay once ucundan kendim kestim aslnda 5 yasa kadar kesmeyecektim hep oyle dusunurdum ama yaz sicagnda rahatlasin dedm.zayif sacli ama brline kadar gelmisti. Insallah gurlesir bakalim 3 yas olacak az kaldi

Evet cNm niye bu kadar sasirdiniz hiç duymadiniz mi annanenizden annenizden babannenizden küçükken sürülür kimin saçı gür güzel ise gelinin kendi annesinin saçları ince kötü bişey o yapmadı annemin çok güzel saclari var sürdü küçükken şimdi 6 yaşında çok gür tarak gecmiyor aynı annemin saçları
Yok hiç duymadım ama sevdim👍 Güzel saçlara sahip olmak bu kadar kolay ve ucuzsa ne ala

Hiç dert etmeyin kızınız yine iyimiş. Benim onun yaşındayken fotoğraflarımda neredeyse önden saçları açılmaya başlayan bir amca gibiymiş saçlarım. Anneannem de aynı korkuyla doktora götürmüş doktor öyle şey olur mu çıkar tabi saçları demiş. Sonuç saçlarım çıktı :). Merak etmeyin kızının gayet güzel ve iyi saçları ❤🙏.

Ablası sekiz yasında,onun saçlarını ördügümde gidip çekmeye calısıyor:) şimdiden basladı kıskanmalar
Ne tür bakımlar yapılabilir
Bakım deyince hep ergenlik ve sonrası aklıma geliyor
Bu yaslarda neler yapılabilir hiç bir bilgim yok malesef
Valla bence kızının saçları için yapacağınız en büyük bakım şampuanla yıkamamak olur

Benim kiziminda öyleydi uzamiyordu.1 yasindayken hala erkek cocugu gibiydi.2 yasindayken sizinki kadar oldu.Hic kafaya takmak aklima gelmedi.Şimdi 10 yaşinda gayet gür çok çabuk uzayan bir saç olmadı.Ama uzadi ve gür

Bölgesel seyreklik ler var gibi doktora göstersen iyi olur bir sorun varsa ilerlemeden tedavi olur

Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur😱,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Maşallah yerim suyatlarını

@Mune inşallah ban yemem
saçları gayet normal ince telli ve gür değil ve böyle gider ama 3yaş sonrası daha hızlı uzayacak saçları emin olabilirsiniz.

Bu yaşta böyle olmuyor ki yav bebelerin saçı. Ben rapunzel olanını hiç görmedim.
Çok tatlı maşallah. Gelip onunla oynayasım geldi, arkadaş olurduk :D

Benim saclarim cok cansizdir. Kızıminda öyle. Kılçık gibi saclari :KK53: kara kaslı iri dudakli koca gozlu bi yavru ama cok saci olmasa da olur napalim
15664689690111257013034709115963.webp

Hey Allah'ım!!!!
Milletin işi gücü yok elalemin çocuğunun saçının seyrekligini takip ediyor.
Bir de boşu boşuna kafamızı karıştırıyorlar.
:sinirli: :sinirli: :sinirli:
Allah öyle yaratmış de geç arkadaşım. Takma boşver.

Sakın kıymayın saçına kızınızın gayet normal ben 2 aylıktı kızımın saçını kazıdım 3 yaşında şuan inanın sizin kızınızdan biraz uzun ve seyrek son 2 aydır uzaması ve yoğunluğu arttı ama uçlarından düzelttim bir sefer yine toplatıcam ama kafaya takı ak bir durum yok konuşur etraf sallarım başımı yaparım bildiğimi diyin boşverin

Çok konuşmuş onlar...ipek saçlı maşallah boşuna kendine dert etme..benimde küçüklükte öyleymiş annem kaç kez kazıtmış ama yine aynı..sorun yapılck bişey değil ince telli sadce..

@Mune inşallah ban yemem

AAF0608A-FA0D-43E7-98AC-FD8BB6F19306.jpeg
1507B9DC-653E-4DD9-B8F9-783286D22862.jpeg

Bakın kızımın saçlarına. 2 yaşına kadar keldi sizin kızınızın saçları kadar bile saçı yoktu ki bu uçlarından belli aralıklarla yaklaşık 3 karış kesilmiş hali. Hiçte sıfıra kestirmedim.
AAF0608A-FA0D-43E7-98AC-FD8BB6F19306.webp
AAF0608A-FA0D-43E7-98AC-FD8BB6F19306.webp

Eklentiler

• DFCF690F-C30B-4581-A5FF-D28DAF2D3E5D.webp
    DFCF690F-C30B-4581-A5FF-D28DAF2D3E5D.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 73
  • 429DFEB7-D63C-4890-B8BB-75A123D9F3C4.webp
    429DFEB7-D63C-4890-B8BB-75A123D9F3C4.webp
    80,6 KB · Görüntüleme: 78
Ayyy çok tatlı maşallah maşallah 😍😍😍😍bence hiç birşey yok şu anlık çok iyi eltimjn kızının da saclari aynı böyleydi kayınvalideem kendi saçlarını sürdü maşallah bir gurlesti beline kadar saçları oldu artık evde kalan çayın demini pamuk yardımı ile kiznin saclarına da süre bilirsin
31 di yaşım 32 oldum🤣
Ne mübarek bi kayınvalideymiş:))

Back
X