- 1 Nisan 2015
- 18
- 4
- 3
- 33
- Konu Sahibi kiraz sevgisi
-
Siz de bir anne adayısınız yani. Dünyanın en güzel şeyi evlat sahibi olmak. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.allahım korusun binbir illet hastalık var, dökülmemiş veya mecburiyetten kestirilmemiş... eskiden de bu kadar şükrediyor muydum diye düşünüyorum bazen, kızımla daha kavuşamadık biririmize ama az kaldı bilmek bile hayata bakışımı değiştirdi...
iyi yönlerinden bakın, isiliği geçecek, kaşınmayacak, kafa derisinde kabuk olmayacak, ilerde gür saçları olacak...zaten bebek ve çocuklarda metebolizma bizlerden çok hızlı işliyor. en kısa zamanda uzar, merak etmeyin. bir de onun yanında pişmanlığınızı belli etmeyin. ilerde saç keserken/kestirirken sorun yaşabilirsiniz. görsel olarak da çok güzel şapkalar, kışlık bereler var mesela, dışarı çıkarken onlardan birinini takarsınız olur biter :)
amin, inşallah, isteyen herkesin kucağı dolsun, evi şenlensin innnşallahhh :)Siz de bir anne adayısınız yani. Dünyanın en güzel şeyi evlat sahibi olmak. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim kizim 18 aylik, bana da bu yaz saclarini kes diyen diyene..cok cılız sarı saçları var kızımın, seyrek, ince telli tüy gibi, düz ve yumuşacık saçları var. Kazıttir gürlessin dediler bana herkes. Ben de ekim ayinda falan keserim belki.niye vicdan azabi cekiyorsunuz ki, onun için yapıyorsunuz sonuçta ve uzayacak .bol bol foto çekin.bu hallerine ilerde bakıp gulsun :)
uzar uzar :) gelecek yaza upuzun olur saclari tokayla baglarsiniz bile ben de kesicem kizimin saçlarını da bi cesaret lazım..küpe de takmak istiyorum da deldirmeye kiyamiyorum.kulaklarını. sizinkinin kulagi delik mi, deldirdiniz miBenim kızımın da saçları sizinki gibi sarı ve ince telli. İlk gün kendimi çok kötü hissetmiştim ama suan alıştım. Uzamaya basladi zaten. :))
uzar uzar :) gelecek yaza upuzun olur saclari tokayla baglarsiniz bile ben de kesicem kizimin saçlarını da bi cesaret lazım..küpe de takmak istiyorum da deldirmeye kiyamiyorum.kulaklarını. sizinkinin kulagi delik mi, deldirdiniz mi
Deldirelim en kisa zamanda inşallah :) sağlıkla buyusunler. Hic canınızı sikmayin saçını kestim diye. En iyisini yaptınız. Anneler iste saçının teline bile kiyamiyor baksanıza. Rabbim baska üzüntüsünü göstermesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?