- 9 Temmuz 2016
- 241
- 120
- 103
Evet erken başladı canım yaşıtlarına göre maşallah. Kardeşi yok. Kreşe de gitmiyor. Babannesi bakıyor ben çalışıyormMaşallah erken kazanmış tuvalet egitimini kızınız.kardes var mı,çocuk krese gidiyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet erken başladı canım yaşıtlarına göre maşallah. Kardeşi yok. Kreşe de gitmiyor. Babannesi bakıyor ben çalışıyormMaşallah erken kazanmış tuvalet egitimini kızınız.kardes var mı,çocuk krese gidiyor mu?
Yanında nasıl duruyor insanlara işkenceAsla korkutmak istemiyorum ama pisikolojik olabilir...
Benim tanidiğin oğlu 5 yaşında başladı ve hâlâ yapiyor. Şuanda 14 yaşında.
Okulda, evde... heryerde... ilk zamanlar utanıyordu ve ağlıyordu şimdi yapiyor ve o halde oturuyor.
Cocuk 6 yaşından beri terapiye gidiyor... sonuc 0.
Asla sizi korkutmak icin yazmiyorum ama sakin hafife almayin...
Evet erken başladı canım yaşıtlarına göre maşallah. Kardeşi yok. Kreşe de gitmiyor. Babannesi bakıyor ben çalışıyorm
Bence minik kuzuyu imkânınız elveriyorsa bir oyun grubuna yazdırdım.Haftada birkaç saat olsun akranları ile birlikte olsun.Hem çocuğa iyi gelir hem de sizin ara da sırada ihtiyaç duyacağınız pedegog desteğini alirsinizEvet erken başladı canım yaşıtlarına göre maşallah. Kardeşi yok. Kreşe de gitmiyor. Babannesi bakıyor ben çalışıyorm
18 aylık falandı götürdüğümde yapıyordu. 2 yaşına girmeden tamamen bezden ayrıldık. 3 yaşında hala bez kullanan tanıdıklarım var. Biraz azim ve çocuğa bağlı bir durum sanırım.Erken derken kaç aylık
Kızlar daha erken öğreniyor deniyor ama olağan zaten 2 yaş civarı değil mi
Oğlum 22 aylıktı doktoru normal demişti de
Bende de şu ara tuvalet sıkıntısı var gece tuvalete alıştırmayı nasıl yapacağım bilmiyorum Gece uykudan uyandırıyorum tuvaletini yaptırıyoru Görümcem filan hep altını benziyor gece yatarken ama ben tamamen gecede yapmasın istiyorum beze alışsın istemiyorum Siz ne yapıyorsunuz alıştırırken gece tuvalete kaldırıyor musunuz yoksa benzeyip mi uyutuyorsunuz?
Çoğunlukla gece de kaldırıyordum. Sadece hasta ise bezliyordum. Çünkü hasta olunca kıyamıyorum gece uykusunu bölmeye. Bir süre siz kaldırdıktan sonra o da alışıyor geldiğinde kendisi uyandırıyordu çişim geldi diyeBende de şu ara tuvalet sıkıntısı var gece tuvalete alıştırmayı nasıl yapacağım bilmiyorum Gece uykudan uyandırıyorum tuvaletini yaptırıyoru Görümcem filan hep altını benziyor gece yatarken ama ben tamamen gecede yapmasın istiyorum beze alışsın istemiyorum Siz ne yapıyorsunuz alıştırırken gece tuvalete kaldırıyor musunuz yoksa benzeyip mi uyutuyorsunuz?
Aslında benim kızım da yapmıyor ama dikkat ettim altını bezleyip uyutunca kupkuru uyanıyor . Dün gece altına bezlemeden uyuttum bir kere uyandırdım çişini yaptırdım tekrar uyudun gece bir daha ağlamasına uyandım Anne çişim var dedi baktım çişini yapmış ,tekrar benzeyip uyuttum daha sonra hiç bakmadım sabah kalktık Kuru yani hiç çiş yapmamış . Ben de ne yapacağımı şaşırdım.Soru bana değil ama cevap yazayım
E şıkkı hiçbiri
Hiç kaldırmadım
Benimki gece uyanıp meme emiyordu bezi varken üstten emer alttan yapardı bazen bezi bıraktı emmeye devam etti ama gece yapmadı
O zaman altını benzeyip gece uyandırmak daha mantıklı olur bilemedim ki .Çoğunlukla gece de kaldırıyordum. Sadece hasta ise bezliyordum. Çünkü hasta olunca kıyamıyorum gece uykusunu bölmeye. Bir süre siz kaldırdıktan sonra o da alışıyor geldiğinde kendisi uyandırıyordu çişim geldi diye
Çocuk ikinmasina rağmen tuvaletini yapamadığı donem makatinda çatlak oluşmuş olabilir.Cocuk doktoru muayenede genital bölgeye baktı miAcıyor diyor o yüzden altıma yaptım diyo. Pişik de değil poposu. Krem sürüyorum yine de ama anlayamadım. Kaka yaptığı zaman tamam kızım üzülme temizleriz bişey yok diyorum. Birdaha geldiğinde bana söyle olur mu. Büyüdün sen artık diyorum tamam diyor. Size de çok geçmiş olsun. Umarım yakın zmanada düzene girer. Tuvalet gerçekten çok önemli. Benim kzıımında 3 gün yapamadığı oluyordu. Ondan çok biz üzülüyorduk ıkınmasına. Yaptığında çok mutlu oluyodu. Cevabınız için teşekkürler
Mrb bende 2.5 ysşında oglumu alıştırmaya çalışıyorum kaç günde kendi söyler Şimdi 5 dk bir tuvalet yapıyor siz neler yaptınızKızınıza çok ayıp yapman demeniz bir kere çok ama çok yanlış, emin olun o zaten utanıyor , siz kendinizi düşünün siz yapıyor olsanız size böyle dense daha da utanmaz mıydınız? Ben temizlerim üzülme diye telkinde bulunun bence, böyle dediğiniz için daha da artacağını düşünmeyin . Çünkü zaten o da mahcup ağlıyor diyorsunuz daha da utanmasina sebep olmayın öncelikle . İnşallah sorun hallolur, pedagog ile görüşmeyi deneyin bir de
Bende de şu ara tuvalet sıkıntısı var gece tuvalete alıştırmayı nasıl yapacağım bilmiyorum Gece uykudan uyandırıyorum tuvaletini yaptırıyoru Görümcem filan hep altını benziyor gece yatarken ama ben tamamen gecede yapmasın istiyorum beze alışsın istemiyorum Siz ne yapıyorsunuz alıştırırken gece tuvalete kaldırıyor musunuz yoksa benzeyip mi uyutuyorsunuz?